We zijn tevreden over de service en communicatie. Het enige minpunt: Op grond van een (zogenaamd) tijdelijke kortingsactie waarover ik telefonisch contact had, hebben we snel beslissingen genomen zo... Toon meer
De afgesproken montagedatum is een week moeten uitgesteld worden omdat de douchebak nog niet binnen was. Op de dag van de montage hebben Mo en Saïd snel en degelijk hun werk gedaan. Alles netjes ac... Toon meer
Op 22 augustus 2026 heb ik een slechte (1 ster) review geschreven over de afwerking/ wijziging van mijn badkamer. Een vernietigende review. Als antwoord hierop kreeg ik op 25 augustus 2026 van Z... Toon meer
De vertegenwoordiger nam de tijd, Gaf goede informatie en maakte van de nieuwe situatie een interessante 3d opname en vertelde ons over de goede kwaliteit van materialen die ze zouden gebruiken,... Toon meer
Zwaluw Comfortsanitair is marktleider van de Benelux op het gebied van veilig douchen binnen 1 dag. Eigen montage en productielijn in Nederland De goedkoopste!
Nijverheidsweg 25, 3899AD, Zeewolde, Nederland
- 0800-0200 962
- info@veiligdouchen.nl
- www.zwaluwcomfortsanitair.nl
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Tevreden!
Vooraf was bekend wat de totaalprijs was en daar is niet van afgeweken.
De gebruikte materialen waren conform de gewekte verwachtingen van hoge kwaliteit.
De werkzaamheden zijn uitgevoerd door vader en zoon Hamid en Hamed, beide uiterst beleefde en hard werkende mannen die zich nauwelijk tijd voor een pauze gunnen. Alleen met aandringen kon ik een kop koffie of wat fris aan ze kwijt. Kortom, een bijzondere werk etos.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Netjes gewerkt komen hun afspraken na …
Netjes gewerkt alleen jammer
Dat de wasbak niet was geleverd dus dat meubels nog steets. In de doos zitten en we nu met een halve bad kamer zitten en we hebben contact op genomen maar op heden is er nog niet op gereageerd dat er al 2 maanden overheen zijn
Hoopelijk met deze review dat ze nu wel contract op nemen om het af te maken Vriendelijke groet davidroderkerken

Vlotte en keurige installatie
Meteen vloerbescherming aangebracht; goed doorgewerkt; overleg ivm plaatsing beugel; netjes achtergelaten.

Vriendelijk
Vriendelijk, snel en behulpzaam
Proficiat met zulke goede werkmensen

Vakmensen waren het
Vakmensen waren het, vriendelijk in de omgang, weten precies waarmee ze bezig zijn en ik denk ook als er zich complexe ding zich voordoen dat ze ook deze professioneel zullen oplossen.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Professioneel en denkt goed mee in…
Professioneel en denkt goed mee in oplossingen.

Heel aardig, niet opdringerig
Heel aardig, denkt mee.
Niet opdringerig

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Heel vriendelijk mensen ,goede uitleg …
Heel vriendelijk mensen ,goede uitleg over hoe ze te werk gaan en welke materialen. Met ook de benodigde materialen bij om te laten zien met wat ze werken

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Wij zijn tevreden over het gesprek en…
Wij zijn tevreden over het gesprek en de manier waarop wij zijn ontvangen. Het contact met de adviseur was prettig en er werd goed met ons meegedacht.
Tegelijkertijd hebben wij ervaren dat de aanschaf van een volledige badkamer een proces is dat niet in een paar uur volledig afgerond kan worden. Achteraf hebben wij nog diverse wijzigingen moeten doorvoeren, terwijl de koopovereenkomst op dat moment al was afgesloten.
Voor ons gevoel zou het beter zijn als een overeenkomst pas definitief wordt gemaakt wanneer alles volledig naar wens is uitgewerkt. In ons geval was dat nog niet zo, waardoor wij na het ondertekenen nog meerdere keren contact moesten opnemen om zaken aan te passen.
Dit verliep voornamelijk telefonisch en via WhatsApp, wat wij als minder overzichtelijk en soms onhandig hebben ervaren.
Wij zouden adviseren om klanten meer tijd en ruimte te geven om keuzes te maken en de overeenkomst pas af te ronden wanneer alles volledig duidelijk en afgestemd is. Dit voorkomt achteraf onduidelijkheden en extra contactmomenten. De startdatum is in april. We zijn benieuwd naar het eindresultaat, maar kunnen daar op dit moment nog niets over zeggen.

Tevreden klant.
Er werd duidelijk uitgelegd waar de lijntjes doorkwamen.
Niks bijzonders en kan geen kwaad.

Geweldige monteurs.
De monteurs kwamen op de afgesproken tijd en hebben heel goed werk geleverd.
Ze waren zeer vriendelijk en hebben al onze vragen beantwoord.
De plaatsing van de douche ging vlot en we zijn over hun werk nog steeds tevreden.

Goede info goed materiaal
Goede info goed materiaal. Vakkundig aangelegd en snel.

Fantastisch werk
Fantastisch werk, jammer dat er nog enkele onderdelen ontbreken. Hopelijk worden deze snel geleverd en geplaatst.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Monteurs gaven precies aan wat er wel…
Monteurs gaven precies aan wat er wel en niet kon.
Wij hadden enorme stank in de badkamer.
Dit kwam bleek later dat de eerdere geplaatste afvoer niet goed gemonteerd was.
Nu goed opgelost.
Wel kregen we te maken met hogere kosten maar hopen dat daar nog een oplossing voor komt.
Alleen de leidingen zouden lager geplaatst worden maar daar hadden de Monteurs geen goed gereedschap voor.
D.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
zeer vriendelijke man met goede kennis…
zeer vriendelijke man met goede kennis van zijn product. We kijken uit naar de uitvoering van het project en hopen dat dit ook zo vlot mag verlopen

Fantastische badkamer geworden
Fantastische badkamer geworden. Ons geduld werd op de proef gesteld maar het wachten meer dan waard.
Grote complimenten voor monteur Douglas en de rest van zijn familie!

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
De douche is heel mooi afgewerkt en…
De douche is heel mooi afgewerkt en zalig om te gebruiken. Ook de mensen die de installatie uitgevoerd hebben waren heel vriendelijk en leverden goed en proper werk.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Harde werkers en vriendelijke mensen.
Harde werkers en vriendelijke mensen.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
De inloopdouche is erg mooi geworden
De inloopdouche is echt heel erg mooi geworden. Precies volgens het ontwerp dat uw vertegenwoordiger Danny Scholte voor ons opgesteld had. Alles in één dag, van 9 uur tot 17 uur uitgevoerd. Oude bad verwijderd en direct gestart met de opbouw. Er is continu doorgewerkt door de drie uitvoerders. Goede communicatie tijden het werk over plaatsing van de onderdelen. De platen over de oude tegels erg netjes geplaatst zonder naden. Glazen wand met draai stuk goed geplaatst. Geen lekkage vanuit de inloopdouche naar de badkamervloer. Goed werkende thermostaatkraan en douchekop. Ook stoeltje en beugels goed geplaatst.
Alles netjes afgewerkt en alle rommel van de verbouwing na afloop netjes opgeruimd.