Zwaluwcomfortsanitair Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Allerst een 10 voor Serhat, Anvar en Cemal voor het plaatsen, een visita kaartje voor Zwaluw, kan niet beter Zwaluw Henny dank voor de kwaliteir prijs verhouding en het prachtige resultaat Ik doe di... Toon meer

Het is een mooie badkamer geworden. Gebouwd zoals beloofd. Er waren wel een paar dingetjes die later alsnog naar tevredenheid zijn opgelost

We zijn tevreden over de service en communicatie. Het enige minpunt: Op grond van een (zogenaamd) tijdelijke kortingsactie waarover ik telefonisch contact had, hebben we snel beslissingen genomen zo... Toon meer

De afgesproken montagedatum is een week moeten uitgesteld worden omdat de douchebak nog niet binnen was. Op de dag van de montage hebben Mo en Saïd snel en degelijk hun werk gedaan. Alles netjes ac... Toon meer

1. Badkamerinstallateur

Zwaluw Comfortsanitair is marktleider van de Benelux op het gebied van veilig douchen binnen 1 dag. Eigen montage en productielijn in Nederland De goedkoopste!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

253 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De opdracht is volgens planning en…

De opdracht is volgens planning en goede kwaliteit uitgevoerd,

7 oktober 2025

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de uitvoering volgens planning is verlopen en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier met het resultaat!

Zoek een ander bedrijf Zwaluw is een farce zeker wat betreft aftersales

Drammerige vertegenwoordiger bleek slecht advies gegeven te hebben Monteur gaf aan dat de douchebak niet goed gemeten was Toch besteld Slechte montage Douchebak bleek af te lopen (water liep met gan de badkamer in en dit kun je pas testen na 24 drogen van de kit Dus gereclameerd Wat bleek dan is er ineens niemand thuis
Zeer slechte aftersales
Wel vriendelijke dames aan de telefoon gehad, doch die werden niet ondersteund door de directie
Wel een keer een monteur geweest om de zaak te bekijken en die gaf ons helemaal gelijk en verklaarde dat er een nieuwe bak geplaatst moest worden Kon niet wachten op antwoord van het bedrijf en vertrok
Verder is er na vele telefoontjes Mails NIETS gebeurd en we Itten nu nog steeds met dat probleem

ERG SLECHTE GARANTIE EN NAZORG
MIJN ADVIES IS EEN ANDER BEDRIJF ZOEKEN DIE WEL DE AFSPRAKEN NA KOMT

Toch een fors bedrag betaald voor een slechte presatie

17 december 2024

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons zeer om te lezen dat de installatie van uw douchebak niet correct is verlopen en dat de nazorg tot op heden tekort is geschoten. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Het feit dat er een monteur langs is geweest en het probleem is vastgesteld, maar er daarna geen verdere actie is ondernomen, spijt ons oprecht. Wij willen dit dossier intern direct met de directie en de planning bespreken om te achterhalen waar dit proces is vastgelopen.

Wij willen dit probleem alsnog voor u oplossen. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via 0800 0200 962 of een e-mail te sturen naar info@veiligdouchen.nl. Wij zullen uw dossier met de hoogste prioriteit behandelen om tot een definitieve oplossing te komen.

Team Veilig Douchen

contact was zeer goed

contact was zeer goed , en werd betrokken bij de instalatie , was er een issue werd het opgelost

26 augustus 2025

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat u het contact en de betrokkenheid bij de installatie als positief heeft ervaren. Samen tot de beste oplossing komen is precies hoe wij graag werken. Veel plezier met het resultaat!

Gerard en Mostafa hebben goed werk…

Gerard en Mostafa hebben goed werk geleverd en e.e.a. snel gedaan. Resultaat is helemaal naar onze zin.

12 december 2025

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn dat Gerard en Mostafa de klus zo snel en naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd. We geven de complimenten aan hen door en wensen u veel plezier met het resultaat!

Zwaluw levert kwaliteit!

Zwaluw levert met kwaliteit in materiaal en vakmanschap.
Afbraak en afvoer volledig en schoon.
Opbouw en afwerking met vakmanschap en meedenken in oplossingen.

29 augustus 2025

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en positieve beoordeling! We zijn blij dat zowel de kwaliteit van onze materialen als het vakmanschap van onze monteurs aan uw verwachtingen hebben voldaan. Ook het 'schoon' achterlaten van de werkplek en het meedenken in oplossingen zijn voor ons erg belangrijk. Veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Eigenlijk ging alles mis.

Eigenlijk ging alles mis.
Een douche met drain werd een douche met putje, na veel ellende. Men kreeg de douchewand en-bak niet via trap omhoog. Leverde gevaarlijke situaties op. Pvc in douche blijkt klik pvc en dat had plak pvc moeten zijn. Veel is scheef gemonteerd. Zelfs de glazen douchewand is scheef. VEILIG DOUCHEN?

10 oktober 2025

Goede medewerkers

De medewerkers waren keurig en werkten zeer goed door. Minpuntje was dat de vertegenwoordiger beloofd had om ook wat eigen spullen te bevestigen en de monteurs aangaven dat ze dat niet mochten doen.

9 september 2025

Vakkundig en zorgvuldig

De monteurs waren vakkundig en gingen zorgvuldig te werk. Zij betrokken ons bij het werk en lieten zien waarom ze iets op een bepaalde manier aanpakten. Echt heel netjes. Het resultaat was een prachtige inloopdouche op de plek van ons oude bad. De rest van de badkamer bleef zoals hij was. En zoals geadverteerd keurig binnen 1 werkdag!

17 september 2025

Correct en zeer vriendelijk

Correct en zeer vriendelijk. De monteurs weten wat ze doen. Betrekken je ook bij het plaatsen. Fijne afwerking en heel proper. In andere woorden... zeker en vast aan te raden. Ik ben heel tevreden.

1 september 2025

Werkten goed door

Werkten goed door.
En netjes afgewerkt.
Wel jammer dat het wat lastig was om te communiceren, ondanks een Nederlands sprekende werknemer. Was ook de chauffeur die regelmatig op pad moest.

21 oktober 2025

Topbedrijf met vaktoppers!

We hadden al eerder een hele goede ervaring met Zwaluw, vanwege de deelrenovatie in de badkamer van onze zorgunit, die aan ons huis is geplaatst. Om die reden opnieuw voor Zwaluw gekozen.
De verkoop adviseur heeft wederom heel goed naar ons geluisterd en samen met ons een prachtig ontwerp voor onze nieuwe badkamer in het woonhuis gemaakt, die dringend aan vervanging toe was.

De vakmannen hebben het ontwerp vervolgens met veel passie en vakmanschap tot leven gebracht. Daarbij hebben ze ontzettend hard en netjes gewerkt en na iedere werkdag hebben ze steeds alles opgeruimd en schoongemaakt achtergelaten voor de volgende werkdag. Van ons 5-sterren voor Zwaluw en voor deze vaktoppers! We zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat!

1 december 2025