XXL Sport och Vildmark Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var just på "Grand Opening" på XXL i Skövde. (Grand Opening betyder tydligen små skålar med godis på vissa diskar) Sortimentet liknar inget jag sett på andra XXL butiker. Man säljer utrustning för La... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte en cykel här för att uppgradera från en Jula cykel jag hade innan. Vevlagret var slut på efter 10 månader och butikens inställning är att den ska inte hålla längre än så. Jula cykeln höll 6... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Besökte butiken på Väla Helsingborg idag och skulle göra en retur. Efter köat mig fram så upplyser tjejen i kassan mig om att det får du göra inne i butiken vid infostationen, bara det var otydligt oc... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte ett par premium skridskor från Bauer som gick sönder i snör öglan. Gick inte att reklamera fick ingen hjälp från XXL. Inte nöjd kund blir inga flera inköp på XXL.

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

81 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte nyligen 2 par n barnvantar som…

Köpte nyligen 2 par n barnvantar som jag skall hämta i butik, men det visar sig att de tar betalt för att hämta i butik, vilket de inte gjort tidigare, kontaktade kundtjänst och deras förklaring är att det kostar att leverera till butik. Helt outstanding! Det kostar att åka till deras butik för att hämta vantarna som de inte har i lager. De var sista ggr jag handlar hos dem.... att utnyttja kunden på detta vis är inte ok! De har bytt ägare och sortimentet i butik är inte bra mot vad det har varit tidigare. de kommer att förlora på att inte vara mer kund mindad...

4 februari 2026

Frakttid + upp till 30 dagar för att bedöma en reklamation

Köpte ett par goretexskor med snabbsnörning för några månader sedan, snabbsnörning gick av och jag kontaktade dem och frågade ifall de kunde skicka mig nya skosnören (är ju inte vanliga) men de skrev att jag skulle skicka in skor för reklamation, nu när det gått några dagar så kontaktade jag dem och frågade hur det gick, fick då svar att det kan ta upp till 30 dagar innan de bedömer min reklamation, och då ev skickar ny vara om den finns kvar, eller betalar tillbaks, ganska opraktiskt, det innebär då att vara utan vinterskor i upp till ca 40 dagar (frakt fram och tillbaks + upp till 30 dagar).

Uppdatering 2026-02-03 - Idag fick jag det här mejlsvaret från XXL:

Vi har mottagit din reklamation på order SE_xxxxxxx.

Vid en reklamation görs en bedömning av varan för att säkerställa om det rör sig om ett produktionsfel eller ej. Ansvarig på vårt returlager har gått igenom reklamationen och felet anses beror på slitage/användning och inte ett produktionsfel. Därav är reklamationen inte godkänd och vi kommer således inte att skapa en återbetalning eller skicka ut en ny vara till dig.

Vill du att vi skickar ut varan till dig igen eller att varan kasseras utan återbetalning?

Återkom hur du vill gå vidare så hjälper vi till.

Önskar dig en fin dag!
Vänliga hälsningar, Bxxxxxz
Customer Service

30 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har handlat i många olika…

Jag har handlat i många olika XXL-butiker och har till och med varit medlem. Dock har varken jag eller min fru upplevt så respektlöst, ointresserat, amatörmässigt och icke serviceinriktat bemötande som i XXL-butiken i Stockholm City. Vi har aldrig sett liknande personal i någon annan XXL-butik, och detta fick oss till och med att överväga att avsluta vårt medlemskap. Jag har aldrig tidigare upplevt en arbetsplats där så många oprofessionella och okunniga medarbetare varit samlade på ett och samma ställe.

25 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det står på sajten att ordern ska…

Det står på sajten att ordern ska skickas inom 1-3 arbetsdagar. Nu har sju dagar gått och den är fortfarande inte skickad. Jag kontaktar kundservice och de svarar bara att den inte är skickad, jag får ingen förklaring eller ursäkt. Fel reklam om snabb leverans och väldigt dålig service. Undvik detta företag!

2 januari 2026

So bad 👎

The only goal they have is to find more ways to not let you use your Bouns to buy whatever you want. They will delete it from your account without your acknowledge and claim that you have replaced the products. Even though, they are the same products only the size is different but for them no they just want to not give you the Bonus.
So bad company and I guess sooner or later they will go bankrupt

12 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte en elite avanti cykel trainer via…

Köpte en elite avanti cykel trainer via deras webbshop då jag inte fick köpa från butik. Lät som en pepparkvarn och luktade bränt vid första användning . Webbshop personal anvisar mig till butiken. Butiken skickar mig till webbshop. Till slut tog dem produkten tillbaka för garanti. Men det sker ingenting. Tiden går. Och dem vägrar återbetala skräpet…

19 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bokade service på min elcykel på XXL…

Bokade service på min elcykel på XXL där jag köpte den. Helt värdelöst kundbemötande. Antar att punkterna som servicen har är utförda. Men jag fick tillbaka cykeln med samma fel som jag specifikt ville ha åtgärdat.
Men fick ett arrogant meddelande om att batteriet och nyckeln saknades vid inlämning. Borde inte en återförsäljare av denna cykel kunna lösa det? Eller åtminstone kontakta mig och lösa problemet Fick åka till en annan cykelverkstad.
1500 fattigare.

9 december 2025

Tips

Tips ! När det uppstår ett missförstånd, personalen ursäktar missförståndet och löser problemet, klart kunden nöjd köpet klart. Aldrig hamna att personalen känner sig felbehandlad, skärpning XXL Sickla

1 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tryckimpregnering av träningsskor för inomhusbruk, varför??

Skulle köpa ett par träningsskor och i kassan frågar de om jag vill köpa till tryckimpregnering. Jag sa först nej men kassörskan var väldigt angelägen om att det var en bra ide för ett par träningsskor i tyg som ska användas inomhus. Jag gick med på det och tänkte att det kanske kan vara bra. När jag lämnat affären och promenerat i andra affärer i en timme känner jag att det är en väldigt stark doft som förföljer mig. Jag luktar på kartongen och den stinker fortfarande av impregreneringsmedlet. Jag bestämmer mig för att lämna tillbaka skorna eftersom hon lovade att öppet köp ändå gäller vid impregnering. Väl vid kassan förklarar jag varför jag inte längre vill ha skorna och jag möts då av en arrogant ifrågasättande attityd. De påstår att det inte luktar och att om det gör det försvinner doften inom några minuter. Fast mina sinnen säger något annat. Jag får i alla fall lämna tillbaka skorna och väljer att köpa dem på nätet från ett annat företag. Summa summarum borde de inte vara så angelägna med att försöka sälja på folk tjänster som de inte efterfrågar. De bör först ta reda på om kunden verkligen behöver den här tjänsten istället för att bara köra på och försöka övertyga kunden. Min tanke är att denna tjänst kanske erbjuds för att kunder ska känna sig mindre benägna att nyttja öppet köp. Det är i sådant fall väldigt fult.

18 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt värdelös service på…

Helt värdelös service på cykelreparationen. Ett garantiärende som inte åtgärdats på två veckor. De har inte ens kollat om de har delarna hemma p g a att det hela tiden kommer in "akuta" ärenden som t ex skridskoslipning. De kan inte svara på när de hinne fixa cykeln inte ens om det tar en vecka eller två. Allt beror på om det kommer in folk i butiken som då går före. Skyller på att de varit lediga och att jag inte är ensam att ha detta problemet. Helt otroligt. Aldrig hört talas om nåt liknande.

28 oktober 2025

Butiken nekar reklamation.

Butiken vägrar att följa konsumentköplagen och / eller ARNs praxis. Köpte ett par skor som fick ett hål i sig efter två månader. Urusel kvalité och definitivt ett ursprungligt fel. XXL bråkar och nekar reklamation på 400kr till en storkund. Visar bara hur man ser på kundservice. Undvik!

22 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag köpte en helt nycykel från xxl…

Jag köpte en helt nycykel från xxl varuhus i Orebro, upptäckte fel i bromsen efter två dagar vid första cykel tur.
Kontaktade Orebro vruhus och de sa jag har rätt att retunera eller bytta cykeln ,men när jag åkt idag till karlstad varuhus fick inte heller bytta cykeln till en annan och felet fotfarande i bromsen.
Obc:cyken är i ny skick och köpte den för två veckor.

19 oktober 2025

Dit is Trustpilot