Bestelling online geplaatst. Deze bestelling is volgens Zeeman opgestuurd naar een pakketautomaat maar toen ik de automaat opende was die leeg. De klantenservice achteraf is helemaal waardeloos. Ze z... Toon meer
Beste Zeeman Geldrop, Op 11 juni bezocht ik uw winkel aan de Langstraat om onderbroeken te kopen voor mijn dochter. Omdat ik niet goed wist welke maat ik nodig had, vroeg ik een medewerk... Toon meer
Tijdens mijn bezoek aan de winkel was ik bezig met het uitzoeken van onderbroeken en hemden. Terwijl ik nog aan het kijken was, kwam een medewerker naar mij toe met de opmerking: "Leg je het wel... Toon meer
Vaak bestel ik online zoals ondergoed, word keurig verpakt en snel geleverd. Wat voor mij nieuw was is de bezorging door Budbee wat heel handig werkt. Ik heb de App geïnstalleerd en heb een bezorg loc... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik had ondergoed besteld wat weer…
Ik had ondergoed besteld wat weer aanwezig zou zijn. E-mail hierover gehad. Zat dus mooi niet bij mijn bestelling. Zgn. bericht hierover gehad. Liegen schijnt Zeeman goed af te gaan. Ik wil niks meer met die hele Zeeman te maken hebben.
Dit was de 2e keer dat de bestelling zo liep. Ik was helaas te optimistisch dat ze dit geen 2e keer zouden flikken.
Wat een grote bek krijg je als je iets…
Wat een grote bek krijg je als je iets niet kan vinden. Schande.
1 keer besteld en nooit meer na 3 dagen…
1 keer besteld en nooit meer na 3 dagen is mijn bestelling nog niet behandeld komt er nog een weekend bovenop dus als ze het maandag zouden verzenden heb ik mijn bestelling na 8 dagen ten vroegste dat is er over, niks melding van latere levering vinden ze doodnormaal
Ongepaste vrouwenslips reclame.
Schuddende achterwerken en pornoachtige ondergoed reclame voor vrouwen... vreselijk. Nooit heb ik zoiets met mannenslips gezien.
Wat een verschrikkelijke reclame over ondergoed zo seksistisch vreselijk
Wat een vreselijke seksistische reclame over damesslip aub die tijd hebben we gehad pas dit aan
Wat een verschrikkelijke onsympathiek
Wat een verschrikkelijke onsympathiek
Personeel staat daar.
Idd staat te schreeuwen mondkapje.
Had medisch bewijs vergeten kwam niet binnen
Waar heb je het over nog 1 dag mondkapje
Asociaal gedrag
Voor t eerst bij zeeman.nl besteld.
Voor t eerst bij zeeman.nl besteld.
Site is erg traag en wekt behoorlijke irritatie op. Maar wilde per se bepaalde producten bestellen. In de winkel zijn deze vaak niet voorradig.
Besteld en t minpunt is dat je bij t afrekenen pas te horen krijgt dat bepaalde producten in je mandje helemaal niet leverbaar zijn. Tis even doorbijten dus. Iets langere levertijd door drukke dagen volgens zeeman zelf in de bevestigingsmail. Had bestelling na 4 werkdagen binnen in een gammele grote doos waar alles in was gegooit. Maar goed. Mijn producten waren in prima staat. Dus al met al oke. Jammer wel, zeeman wil al jaren een iets vlotter imago. Dan mogen ze ook even naar de online site en verpakking/versturing kijken.
Ik bestel iig niet meer online. Teveel gedoe, te slordig en dat hoeft gewoon niet in deze tijd. Al is online bestellen wel de manier om niet mis te grijpen.
Dat dan weer wel.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice , met totaal geen systeem beheersing en statusinzage . Annulering niet mogelijk , ondanks dat de order nog niet gepickt was . Van start direct met dezelfde auto retour zeeman . Vijf reminders om geld terug te vragen. Klacht word niet serieus genomen
Let op afgeven van kleurstof
Ik heb een donkerblauwe korte herenbroek gekocht (Type stretch, 12,99). Zit lekker. Maar let op: het wasvoorschrift zegt dat je hem eerst apart moet spoelen. Dat moet je ook echt grondig doen! Want er komt enorm veel kleurstof af. Het blauw kreeg ik zelfs eerst niet meer van mijn handen.
Onwel worden van de warmte.
Net op winkel bezoek geweest bij Zeeman Elderveld te Arnhem. Toen ik binnen kwam kreeg ik direct een klap in mijn gezicht van de WARMTE die nu al (na pas 3 dagen meer dan 25 graden) in de winkel aanwezig was. Ik ben gaan rondlopen om de spullen die ik nodig had te pakken. Het zweet stond me op me voorhoofd! Ik werd gewoon even niet lekker door de warmte en benauwdheid in de winkel! Er is ook totaal geen luchtstroom te voelen. Ik heb aan de meiden gevraagd die aan het werk waren of hun geen airco hebben dit voor de GEZONDHEID van de klant en natuurlijk het personeel die daar lange dagen maken.
Dit is totaal ongezond voor jullie werknemers die daar dagelijks werken. En ik schrok er vooral van dat het nu al zo benauwd in de winkel was en dit terwijl het maar 3 dagen warm is. Hoe warm word het daar wel niet als we 2 weken (of langer) temperaturen boven de 25 graden hebben.
Ik hoop toch echt dat Zeeman hier wat aan gaat doen! Voordat er mensen onwel worden in die winkel!!
Invalide bezoek aan Zeeman
Mail aan Zeeman : Goedemorgen wij bezochten heden de Zeeman op de Sint Jacobslaan in Nijmegen. Beiden hadden wij een mondkapje op en ik had een Winkelmandje . Mijn vriendin is invalide en mist een been en zit voor de rest van haar leven in een Rolstoel ze werd door een ouder Personeelslid van Zeeman aangesproken dat ze ook een Winkelmandje moest nemen ( dat kan ze niet want ze heeft haar handen nodig om te rollen ) Dan moest ze haar mandje maar op haar schoot zetten werd er gezegd. ZE is geen Circus artiest het is al erg genoeg. Dit is ook de eerste Winkel in Nederland waar wij komen dat ze dit zeggen. U begrijpt dat wij alle spullen hebben laten liggen en Nooit meer naar de Zeeman gaan als dit jullie beleid is .
Respons van Zeeman : Bedankt voor je bericht . Wij vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent over ons filiaal in Nijmegen. Inmiddels hebben wij je bericht doorgestuurd naar de Regiomanager van het filiaal met het verzoek om je bericht te spreken met het winkelteam om herhaling in de toekomst te voorkomen.
Maar waar zijn de Excuses ? MVG Silvia
Zeer slechte winkel. Betalen retouren niet terug.
Zeer slechte winkel. Wellicht tegen faillissement aan.
Vorige maand kleding terug gebracht (op afspraak). Omdat we de kleding niet konden passen in de winkel. Alles meegenomen en thuis gepast. Groot deel kon terug. Dit hebben we ook gedaan. Het zou via de pin terug worden gestort. Tot op heden niks ontvangen. Meerdere keren contact gehad. En je wordt van kastje naar de muur gestuurd.
Inmiddels is het laatste antwoord van Zeeman dat ze die bewuste dag dat ik het retour gebracht heb niet open waren.
Terwijl duidelijk op de retourbon staat dat het die dag is geretourneerd. Betaal gewoon die 60 euro terug.
Onbeschoft!
Zojuist bij Zeeman W. Eggertcentrum Purmerend ontzettend onbeschoft te woord gestaan. Wilde gisteren een winkelafspraak maken waarbij ik op de site las dat dat v.a. maandag 26/4 niet meer noodzakelijk was. Op zich verbaasde mij dat en achteraf bleek dat ik door te googelen op de Belgische site was beland. Onopletttend van mij maar kan gebeuren. In de winkel wordt je echter te woord gestaan alsof je eoa debiel bent die het blijkbaar nog steeds niet begrijpt. Dan had ik maar op de Facebook pagina moeten lezen volgens de verkoopster, ze nam niet eens de moeite om even te kijken waar de fout lag. Klantenservice is hier ver te zoeken, aangezien het sowieso niet zo goed gaat met Zeeman zou ik maar wat zuiniger zijn op de klanten die komen!
Zojuist een winkelafspraak gehad,nadat…
Zojuist een winkelafspraak gehad,nadat ze 8 minuten later open gingen werden we verzocht de winkel te verlaten door mijn winkelmandje te pakken en te starten met te scannen van de produkten.Heel apart,aangezien ik nog aan het shoppen was.
Niet tevreden,10 minuten kunnen shoppen en maar een aantal maten hingen in de winkel.
overigens hebben de dames het wel erg gezellig kakelend met zijn drieeen.
tip voor Zeeman,zorg dat alles in order is,stock aangevuld en zorg dat het personeel de toko op tijd openend
Zeeman lambertus zijlplein.Amsterdam
Duurt lang en leveren uiteindelijk helemaal niet
Bestelling gedaan. Zeven dagen later een mail ontvangen dat de bestelling klaar staat voor verzending. Een paar uur later nog een mail ontvangen dat de artikelen niet op voorraad zijn en toch niet geleverd kunnen worden. Serieus.. laatste keer geweest.
Enorm lange verzend tijd
Enorm lange verzend tijd. Duurt makkelijk een week voordat ze het überhaupt opsturen. Erg triest! Vooral de 5 euro verzendkosten die je betaalt
Etamin breigaren niet kopen
Etamin breigaren 50 gram kost €0,99: dit blijken hele kleine minibolletjes dun breigaren te zijn! Op de website wordt dit niet goed weergegeven. Ik ben zeer teleurgesteld in dit product. Terugsturen komt voor mijn rekening, dus zodra de winkels weer open zijn breng ik de hele partij terug!
😀😀
Ben er niet vaak geweest maar ikbsnal niet wat er mis aan is😀
Heb als vakantie baan gewerkt
Heb als vakantie baan gewerkt, werd daar echt slecht behandeld.
Ik werd gewoon gebruikt om de hele dag kassa te draaien en daarbij met de kleding opvouwen etc.
Graag wil ik het liefst niet meer bij zeeman wat kopen omdat ik nare herinnering terug krijg....
de bh's en body mist
hey zeeman
ik heb body mist gekocht hier en is heel erg lekker ben er erg tevreden mee - maar er staat wel op dat er iets gevaar is waarom staat dat er op ik ben nu wel bang
en de bh's waren niet meer in mij maat ik had iers kleiner dan cup a ze waren niet meer kleiner wat moet mijn dochter nu
met vriendelijke groet,
mij en ons