Jammer dat ik nog 1 ster moet geven, maar Apple reageert gewoon niet op mails. Ik heb inmiddels 4 mails gestuurd afgelopen 2 weken ivm bestelde airpods. Pakket was blijkbaar foutief geleverd, terwijl... Toon meer

Een Ipad Van 1,5 jaar oud laadde niet meer op. Ingestuurd naar Apple, zij zeggen dat er aan gesleuteld is door mij dus repareren ze hem niet.krijg hem terug met een volledig kapot scherm terwij l h... Toon meer

Sta al 55 minuten in de wacht en heb inmiddels 3 medewerkers gesproken die een simpele defecte iWatch oplader niet eens onder garantie willen vervangen. Wat een treurige service terwijl ze wel triple... Toon meer

Als je online besteld is het vrij simpel. Het juiste product binnen de afgesproken tijd leveren. Dit lijkt Apple/DHL niet te lukken. Zelf met verschillende afleveradressen waar altijd mensen aanwe... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Enorm amateuristische klachtafhandeling

Vorige week mijn 6 maanden oude IPhone 5 moeten opsturen omdat mijn accu/oplaadconnector het niet meer bleek te doen. Heb vandaag mijn telefoon teruggekregen en wat blijkt: ze hebben de telefoon alleen gereset en het accuprobleem is niet verholpen. Oftewel: ik ben al mijn bestanden kwijt, ik ben m'n telefoon een week kwijt geweest, en mijn probleem is niet verholpen.

Van een kostbaar product en merk verwachtte ik een beter product én een betere klachtenafhandeling.

13 maart 2015

Perfect

Met onderwijskorting besteld, volgende dag in huis.
Tip: bestel voor 14 uur dan krijg je het de volgende dag nog

7 augustus 2014

Mooie spullen maar slechte en dure service!

Van mijn witte iphone 4 is terwijl hij in een quess flipcase hoesje zat en liggende op de bank zonder knellen stoten of vallen het voorscherm gebroken. Het word vast vaker gezegd maar het was echt zo! Wat mij opviel is dat sinds de breuk ook de trilfunctie het niet meer doet dus er zal vast iets niet goed zijn met het toestel ! Kosten T-mobille mijn provider die samenwerkt met Dynafix 290 euro !!! Mijn toestel werd dan omgeruild voor een ander (refurbished toestel) met de nieuwsre software. Meteen naar Apple Amsterdam geschreven zelfde verhaal maar dan waren de kosten 200 euro !!!
Ik vind het een schandalige aanbieding omdat ik denk dat er iets echt niet goed is aan het toestel. Maar goed toestel naar een zaak in Haarlem gebracht om scherm te laten maken kosten 59 euro !!! Helemaal top alleen werkt de trilfunctie niet meer en dat is wel jammer. Maar als alle klachten over producten van Apple zo afgehandeld worden komen er ook nooit mankementen naar boven daarnaast vind ik de reparatiekosten veel te hoog en wij hebben veel Apple spullen in huis die het goed doen maar mijn telefoon is echt een vette klacht waard !

27 april 2013

Service bij Apple is als een stinkende rottende appel.

Site is netjes, snel en overzichtelijk, de verkoop vriendelijk, de levering wat traag maar alles loopt tot in de puntjes gesmeerd totdat je een niet standaard probleem hebt: een krasje op het scherm van een 27" imac (een van de duurste modellen). Nu een jaar later ergert het mij nog steeds dat Apple dit gewoon buiten de garantie houdt en letterlijk zegt... dat is "Accedantal damage" en dat valt niet onder de garantie. Woest wordt ik er nu nog van en zakelijk gezien is de garantie en service van Apple op macbooks en imacs sowieso een groot drama. Nooit, echt nooit meer Apple voor de zaak al ben ik echt fan van de Apple producten.

Apple, shame on you!

10 maart 2011
Reviews in alle talen tonen. (170 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken