Backyard Living A/S Reviews 177

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt service over telefonen. Behagelig samtale med kundeservice, som hjalp videre med at finde det rigtige produkt, som netop var kommet på lager, men ikke på websitet. Stærkt

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pizza kursus med Stig og Lars super oplevelse og fantastisk vejledning og masser af gode tilbud Rigtig god hjælp ved køb på dagens kursus Kæmpe tak til jer 2

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er for svært for en almindelig bruger at registrere produktet,det burde I gøre nemmere for kunderne. Desuden burde I kigge på hvodan man bestiller den gratis gave som i tilbyder,for os måtte vi b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt enestående service. En del som sidder på bagvæggen af min Le485 hvor brændrør skrues i, var rustet op. Backyard Living skaffede delen kvit og frit. Med i pakken var tillige ny fedt bund og del... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Grillwinkel
  2. Grillrestaurant

Geschreven door het bedrijf

Dansk og norsk distributør af gasgrill fra Napoleon. Dansk og svensk distributør af Gozney pizzaovne og Traeger Grills. Skandinavisk distributør af HOT WOK.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget sjældent har jeg oplevet så…

Meget sjældent har jeg oplevet så professionel og venlig kundeservice.
Første gang ved køb af grill var der et spørgsmål, kort præcist svar der kunne bruges.
Til jul fik jeg et røgrør, men der må være en fejl på det da jeg ikke kunne få enderne af så træet kunne komme ind, trods det var købt et andet sted kontaktede jeg kundeservice, som omgående og uden pjat med at skulle sende kvittering osv meddelte at sådan skal det ikke være, vi sender et nyt med en returlabel så jeg kan sende retur og de måske kan fortælle hvad det skyldes.
Er bestemt også overrasket over kvaliteten af grillen, og vil uden tøven anbefale Napoleon til dem der skal have nyt.

11 januari 2023

Hej Freddy
Tusind tak for de smukke ord og dejligt alt flaskede sig med røgrøret. Vi er også meget glade for at høre du er så positivt overrasket over kvaliteten af Napoleon.
Solskinshilsner fra og hos Backyard Living

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lagde et opslag op på Facebook da der…

Lagde et opslag op på Facebook da der ikke kom gas ud af min grill, og blev kontaktede af Stig fra backyard Living.

Selvom det var lørdag gik der 3 timer så hold han i min indkørelse og 5 min efter så var sikkerhedsventilen skiftet og grillen kørte igen.

Bedere service findes bare ikke.
Stor ros her fra

19 november 2022

Antwoord van Backyard Living A/S

Hej Anders. Hvor er det bare fedt at høre du fik udfordringen med grillen løst - tak for roserne, de er givet videre til Stig.

Fantastisk service!

Fantastisk service!!
Kontaktede Backyard Living, med et spørgsmål til en fejl på min Traeger grill (selv om den faktisk er solgt fra et andet firma) - efter hurtig svar, skulle der sendes billeder og dokumentation, det blev gennemgået - hvorefter jeg blev ringet op og fik besked på at jeg ville få en ny grill med fragtmand inden for et par dage. Returnering af den gl grill stod de også for.
Så alt i alt en helt utrolig service!

28 oktober 2022

Antwoord van Backyard Living A/S

Tak for roserne Anette og Jakob - håber I får lige så meget glæde af jeres skønne Traeger som vi selv har derhjemme. Kig endelig forbi vores grillunivers og lad jer inspirere til lækker mad på træpillegrillen.

KÆMPE ANBEFALING

KÆMPE ANBEFALING! Oplevede problemer med et produkt, som Backyard Living tog sig af lyn hurtigt. Alt tog under et par dage, så havde vi fået fejlen udbedret.

KONGE SERVICE!

4 november 2022

Antwoord van Backyard Living A/S

Hej Dmann - tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er virkelig noget der varmer og dejligt at høre det bare spiller nu :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bare den bedste service jeg nogen sinde…

Bare den bedste service jeg nogen sinde har fået ... de skulle have 6 stjerner, men jeg må nøjes med 5.
Sendte bare en ny vare med det samme :-) ******

8 september 2022

Antwoord van Backyard Living A/S

Tak for alle stjerne Flemming, vi "nøjes" bestemt gerne med 5 ;-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestil hvis du ikke har planer om at…

Bestil hvis du ikke har planer om at benytte garantien for så fralægger Backyard Living sig et hvert ansvar om deres produkter.
Forundret over de ikke har flere dårlige bedømmelser.

28 augustus 2022

Antwoord van Backyard Living A/S

Hej Anders. Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder bedst mulig ved enhver henvendelser, uanset om det gælder reklamationer eller tips, tricks og vejledning i korrekt brug af produkterne. Vi har derfor meget svært ved at genkende det du skriver og vil rigtig gerne tale med dig omkring din oplevelse, så vi forhåbentlig kan finde en løsning sammen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for super god service og hurtig…

Tak for super god service og hurtig fremsendelse af ny meatstick da jeg selv havde været en torsk og ødelagt den anden med forkert brug.

7 juli 2022

Antwoord van Backyard Living A/S

Tusind tak for de pæne ord Steen, håber du får en fantastisk grill-sommer.

Fantastisk service

Kæmpe tak til Backyard Living for at yde en fantastisk og lynhurtig kundeservice. Dette bekræfter vores valg af deres grillprodukter. Kæmpe tak til Jakob

5 juli 2022

Antwoord van Backyard Living A/S

Tak for de smukke ord Jannie - roserne er givet videre til Jakob.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og god rådgivning

Fantastisk service og god rådgivning, og deres lovning på garanti på f.eks. brænderør holder 100 %.
Meget tilfreds med min lækre Napoleon gasgrill og Backyard Living’s garanti, rådgivning og service.

16 juni 2022

Antwoord van Backyard Living A/S

Hej Christina - det er vi god nok meget glade for at høre. Det er det vi gør os meget umage for leve op til hele tiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kundeservice langt over det forventelige

Vi er her i husstanden de glade ejer af en Napoleon gas grill og lidt tilbehør til den.
Da vi i pinsen skulle afprøve den nyindkøbte kulbakke til den, slår kulbakken en revne under brug.
Jeg skriver til Backyard living mandag altså 2 pinsedag, med en forventning om at høre tilbage fra dem i starten af ugen.
Der går under 2 timer så har Søren klaret alt og ovenikøbet svaret på tillægsspørgsmål.
2 dage senere leverer GLS en ny kulbakke til os.
Det er kundeservice langt over det forventelige.

11 juni 2022

Antwoord van Backyard Living A/S

Hej Niels. Tusind tak for de pæne ord, de er givet videre til Søren også. Vi håber I får en rigtig dejlig sommer med masser dejlig røgsmag på grillen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering

Har en Napoleon gril og manglede nogle reservedele. Så sendte jeg en mail til Backyard Living og forhørte mig om de kunne hjælpe mig. De fandt ud af i løbet af få dage at det kunne de og til billige priser synes jeg. Jeg fik hurtig mine reservedele. Det er den bedste service jeg har fået af alle de steder jeg prøvede.

26 mei 2022

Antwoord van Backyard Living A/S

Hej Bøje. Tusind tak for pæne ord, det er sådan noget der gør, at man føler det er det værd altid at gå den ekstra mil for sine kunder. Tak og super grillsæson til dig.

Super, hurtig kundeservice!

Var i kontakt med firmaet i forbindelse med bestilling/valg af deres flotte grille.

Super service, svarede i løbet af få timer med fyldestgørende tekster og forklaringer, også selvom jeg havde 4-5 spørgsmål over et par dage.

Fantastisk firma - sådan burde alle firmaer være!

21 mei 2022

Antwoord van Backyard Living A/S

Hej Tony. Tusind tak for de pæne ord, det betyder meget for os. Håber du bliver rigtig glad for din nye grill og tak fordi du valgte vores brand.

Fornem service.

Fornem service.
Forhandler (Stark) indsendte et produkt for mig til Backyard Living som kontaktede mig direkte efterfølgende.
Da de ikke kunne konstatere eller genskabe problemet jeg havde, valgte de at sende mig en helt ny enhed.

20 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En service der overstiger mine forventninger

Jeg havde oprindeligt købt nogle trådløse grilltermometre fra en anden dansk virksomhed. Da jeg efter korttids brug, oplevede problemer med termometrene, og skulle have hjælp, kunne der ikke skabes kontakt til dem. Det var her, Backyard Living kommer ind i billedet.
De står registreret som dansk importør, så jeg prøvede at kontakte dem, selvom de egentlig ikke var en part i den oprindelige handel. Her blev jeg mødt af en stor velvilje til at finde en løsning på problemet, og efter de har haft mine termometre inde til tjek, kunne de konstatere en fejl på dem, og de har uden beregning ombyttet det.
Det er virkelig en service, der overstiger hvad man kan forvente.

7 april 2022

Suveræn service!

Suveræn service!
De fyre har flere gange givet mig en super god post-service på min Napoleon grill.

18 oktober 2021

Antwoord van Backyard Living A/S

Tusind tak for de smukke ord Tomas, det er virkelig dejligt at få sådan et skulderklap.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konge firma - Napoleon forever!

Konge firma! Købt en fed grill, hvor der var lidt små ting da den kom hjem! Wupti konsulent kom forbi mens man var på arbejde, og var man ikke glad for sin grill før så blev alt perfekt nu! Suprême service og stor tak til konsulent Ronnie!

8 juni 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.