bartelstilburg.nl Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,9

Een Yamaha r-n 2000a op 12 december 2024 betaald, een heel scherpe prijs van € 2999,-- Op 18-12-24 berichten ze dat ze op de leveringen wachten, op 24-12-24vertraging door lange levertijd vanuit de l... Toon meer

Bestelling geplaatst op 16 juni 2025. Regelmatig e-mail met bericht dat levertijd een probleem is. Telefonisch nooit een verkoper aan de lijn. Nu blijkt dat Bartels Hifi Tilburg failliet is. M.i. w... Toon meer

Bartels is begin juli failliet verklaard. Ook ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en op mijn annulering is niet gereageerd. De website was tot gisteren nog gewoon online. Wie weet hoeveel mensen no... Toon meer

Enkele maanden geleden een tv gekocht en betaald, leverdatum afgesproken, bewuste dag werd er niets geleverd, geen belletje, geen mail. Verschillende malen gebeld telefoon werd niet opgenomen m... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik had een nieuwe tv en een soundbar…

Ik had een nieuwe tv en een soundbar 500 gekocht van Bose ,in mei 2023
Daar kreeg ik in augustus stukken aan , in oktober hebben ze de soundbar op gehaald .
Na drie weken heb ik een mail gestuurd met de vraag of ze al wat meer wisten want er was telefonisch geen contact te krijgen ,daar kreeg ik antwoord op dat de soundbar was verstuurd naar Bose.
En toen begon de ellende pas goed, als ik informeerde naar de Soundbar kreeg ik geen contact niet per telefoon, en op mijn mails kreeg ik geen antwoord meer.
Toen ben ik voor kerst zelf met een buurman naar Bartels gegaan om te vragen naar de stand van zaken, en kreeg te horen dat de soundbar nog steeds bij Bose was, dat Bose aan het verhuizen was.
Ik heb zelf naar Bose gebeld maar ik had een reparatie nummer nodig, dus die konden mij niet verder helpen.
Ik heb weer een mail gestuurd met de vraag of ze mij dan het reparatie nummer konden geven maar helaas geen enkele reactie meer ,ik heb nog diverse keren een mailtje gestuurd maar niks meer gehoord toen ben ik de reviewers gaan lezen en heel erg geschrokken van wat daar allemaal stond.
Toen ben ik er ook achter gekomen dat ik geen Bose 500 geleverd heb gekregen maar een Bose 300
Zo kunnen ze een oudere vrouw bedriegen.
Ik zou mijn handen in het vuur steken voor dat bedrijf, ik heb er ook veel mensen naar doorgestuurd!
Ze moeten zich schamen om zoiets te doen.
Ik heb het nú doorgegeven aan een advocaat.
Maar ik heb nog steeds geen muziek sinds oktober.
Blijf weg bij dit bedrijf niks als ellende.

22 februari 2024

Niets op aan te merken!

Ondanks de minder goeie reviews er toch op gewaagd om bij Bartels een bestelling te plaatsen omdat de Devialet speaker 15% goedkoper was dan bij vele winkels in België en Nederland. Zondagavond besteld en de donderdag reeds geleverd! De maandag voor de zekerheid eens via telefoon contact opgenomen om te vragen wanneer mijn bestelling zou verzonden worden en ja... er werd opgenomen en ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. Ik ga in de toekomst zeker nog bij Bartels bestellen.

8 februari 2024

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen, nieuwe Panasonic oled gekocht en laten installeren. Alle kabels hebben ze netjes weggewerkt en mijn sonos systeem ook aangesloten en klinkt nu veel beter.

30 januari 2024

Erg slecht

Erg slecht. Wij hebben een offerte gevraagd en gekregen voor de aanschaf van een Samsung tv en die op te hangen en te installeren. Eind december kregen we de offerte. Erg onduidelijk. Ik heb een mail gestuurd met aanvullende vragen. Na ruim een week nog geen reactie ontvangen. Dus maar weer een mail gestuurd op 8 Jan. Reactie gekregen dat ik op 9 Jan gebeld zou worden met de antwoorden. Helaas niet gebeld. Dus op 10 Jan maar weer een mail gestuurd want de telefoon wordt niet opgenomen.we zijn nu ruim 2 weken verder en ik heb geen enkele reactie meer gekregen. Ik heb het nu door een andere firma laten doen. Die bleek bijna 500 euro goedkoper te zijn. Dus het advies; doe geen zaken met Bartels.

27 januari 2024

En ja hoor… hier de volgende ontevreden…

En ja hoor… hier de volgende ontevreden klant!!

Had ik maar eerder deze reviews op Google bekeken.
Zoals mijn voorgangers ook hebben ervaren is dit op het oog een nette winkel met mooie merken/producten.
Verkopen lukt ze wel maar zodra je de reparatieservice of service in het algemeen nodigt hebt zijn ze niet meer te bereiken en reageren nergens op.
In november mij Piega subwoofer ter reparatie aangeboden, deze zou in ongeveer 3 weken nagekeken/gerepareerd kunnen worden.
Helaas woon ik niet in de buurt om even langs te gaan dus ben aangewezen op telefonisch/mail contact.
Na 4 weken meerdere keren op verschillende dagen gebeld (om de status van de reparatie te achterhalen) naar het juiste nummer van “Bartels”, geen reactie.
Contactformulier ingevuld op de site, geen reactie.
Na vijf weken, tussentijds nog meerde keren gebeld, komen ze via de mail met de reactie “wij zullen dit nagaan voor u, hoort u nog”
Je kunt natuurlijk ook eerst intern overleggen en dan een antwoord geven….!!
1,5 week later nog geen antwoord, weer meerdere keren (niet overdreven vanaf het begin zo’n 80 keer) gebeld op verschillende dagen met verschillende telefoons, er word niet opgenomen.
Weer een week later nogmaals een mail gestuurd met het dringende verzoek de reparatie niet meer uit te voeren en de subwoofer klaar te zetten zodat ik deze kan komen ophalen en elders laat repareren.
Weer geen reactie, dus maar weer vele keren bellen..
Met een beetje geluk word de telefoon ineens opgenomen, ik heb de medewerker dringend verzocht deze subwoofer klaar te zetten en gevraagd waarom ik geen reactie krijg.
Sorry, we hadden het druk! was het antwoord.
Niet nagekeken/ gerepareerde subwoofer opgehaald en deze word nu elders nagekeken.

Wil je service/garantie…Hou er tenslotte rekening mee dat iets defect kan gaan!!

Vergeet Bartels!!!!!!!!
Doe geen zaken met deze winkel.!!

Wijze les…. Lees de Google reviews, deze zijn namelijk beter betrouwbaar dan die van de winkel zelf.

20 januari 2024

Blijf weg van deze winkel !!

Blijf weg van deze winkel !!! Niet enkel service is waardeloos of beter gezegd niet bestaand en je wordt nog bedrogen ook. zal even toelichten wat ik heb meegemaakt : op de website de NAD C399 met MDC2 Bluos module zien staan voor een scherpe prijs (black friday) via mail afgesproken dat ik deze aankocht mits overname van oud toestel, tot hier alles OK. Verkoper vroeg of module ingebouwd moest worden maar ik deed dit liever zelf (deel v/d hobby). Aangekomen in de winkel stond toestel niet klaar zoals afgesproken wat ik al raar vond, wel stond juist hetzelfde toestel met module ingebouwd in de etalage. Afspraak om terug te komen na 15h, terug in de winkel was toestel plots uit etalage verdwenen, Verkoper BOB ging toestel halen wat al erg lang duurde EN module was reeds ingebouwd dus vermoeden dat ik die kreeg. Thuis toestel geinstalleerd en bleek dit niet nieuw te zijn of toch reeds gebruikt, reden dat ik dit weet is dat er nog afspeellijsten in de bluos module zaten met allerlei nederlandse muziek.... toestel viel verschillende malen uit, herstarte op willekeurige tijdstippen..... Naar winkel getelefoneerd, gemailed....ben nog steeds aan het wachten !!!Uiteindelijk zelf kunnen/moeten oplossen

28 november 2023

Foutieve levering ontvangen

Foutieve levering ontvangen. Kan gebeuren natuurlijk, mijn idee is altijd het gaat niet om het probleem maar de oplossing. Het blijkt echter volstrekt onmogelijk om met Bartels in contact te komen. De telefoon wordt structureel absoluut niet opgenomen (10 tallen keren laten overgaan tot de verbinding wordt verbroken op verschillende dagen) mail wordt niet beantwoord (initiële mail verstuurd op 8 december en diverse reminders en 0-reactie). Dus ten eide raad maar naar de winkel om überhaupt contact te krijgen. Daar hebben ze het verkeerd geleverde apparaat ingenomen. Het juiste apparaat was daar niet op voorraad, maar wel op het grote magazijn in Houten, deze zou zsm worden opgestuurd. Nu zijn we 6 werkdagen verder en heb ik nog steeds niet vernomen. Telefoon wordt naar goed gebruik nog steeds niet opgenomen dus ik heb ook geen enkele kans om te overleggen hoe we spoedig tot een oplossing komen. Inmiddels wacht ik sinds Black Friday (25 november) op mijn phono voorversterker (vandaag is het 29 december). Ik kan dus niet anders dan concluderen dat ik een heel ontevreden klant ben geworden.

29 december 2023

Vandaag drie keer gebeld maar geen gehoor…

Vandaag drie keer gebeld tijdens keer openingsuren. Er wordt niet opgenomen. Dat sluit volledig aan bij de ervaring van anderen zoals ik al in de reviews las. Daarom maar gekozen voor een andere partij voor mijn geluidsinstallatie. Jammer voor hen want het ging om een grote opdracht.

27 december 2023

Totaale minachting voor de consument

Verschillende malen gebeld telefoon werd niet opgenomen mail gestuurd, na enkele dagen antwoord via mail dat ze uit gingen zoeken wat er fout was gegaan, daarna niets meer vernomen.
Tot twee maal toe een mail verstuurd met ontbinding koopovereenkomst en geld teruggevraagd, geen reactie.

Aangifte gedaan bij de politie wegens oplichting, tevens melding gedaan bij de A.C.M.
Zaak overgedragen aan mijn jurist.

Mijn advies, blijf weg bij dit bedrijf wat een totale minachting heeft voor de consument.

18 oktober 2023

Voel me bedonderd

27-10-2023
Versterker die niet kapot blijkt te zijn na 3 mnd. terug.
Half juli mijn Marantz receiver ter reparatie naar Bartels Tilburg gebracht.
Na 3 weken kreeg ik telefoon dat hij niet kapot was.
Ze zouden hem nog even aan laten staan misschien dat er toch een klacht uit kwam.
Ik had ze vertelt dat mijn HDMI kabel los contact had en de reparateur adviseerde een nieuwe te kopen.
Na 1,5 mnd. nog niets gehoord en ik ben gaan mailen want telefonisch is het moeilijk contact met ze te krijgen.
Ze zouden het gaan uitzoeken.
Weer geen reactie totdat ik een dwingende mail stuurde dat ik hoe dan ook mijn versterker terug wilde.
Toen kreeg ik een mail dat er toch een foutje in de versterker zat en dat ik hen moest bellen.
Eindelijk contact en ik kreeg te horen, "als de versterker 3 uur aanstaat, dat hij dan uitvalt".
Kosten met een update 150 euro maar beter was het moederbord vervangen. Kosten 450 euro zonder reparatiekosten.
Ik heb hem niet laten repareren en wilden snel mijn receiver terug.
Duurde weer 2 weken.
Ze wilden mij 65 euro onderzoekkosten laten betalen terwijl er op mijn bon stond: televisies 65 euro en alle andere apparaten 45 euro.
Ze vonden het een groot apparaat dus 65 euro betalen.
Ik heb geprotesteerd en 45 euro vonden ze goed.
Ik heb een nieuwe HDMI kabel gekocht en hij werk prima.
Rob van Esch Goirle

13 oktober 2023

Fantastisch geholpen

Wij hebben een Panasonic oled gekocht met een KEF audio systeem en erg tevreden. Het begon al bij het adviseren en oplossingen creëren voor ons door de jongeman in de winkel en ook bij het installeren thuis.
Alles een dikke 10.

10 augustus 2023

Zeer aardige medewerkers maar nalatig

Zeer aardige medewerkers maar nalatig. Allesbehalve pro-actief. Ik heb installatiekosten betaald. De medewerker die de apparatuur bracht was niet in staat de installatie van de Anthem processor en eindtrap te doen. Kan gebeuren. Daarop installatiekosten teruggevraagd en na vallen en opstaan via Amerikaans forum verder gekomen. Er bleven echter vragen openstaan. Bellen met Bartels heeft geen zin. Ze blijven erg netjes maar als je een dergelijke dure set koopt en met opzet om installatie vraagt mag je echt wel wat hulp verwachten. Ook was de afstandbediening nieuw uit de doos stuk. Ik heb 2 nieuwe afstandbedieningen toegestuurd gekregen. Allebei stuk. Kennelijk niet gecontroleerd. Installatiekosten en compensatie gevraagd voor het lange wachten op een reactie of hulp. Als je enthousiast bent over je aankoop en de verkoper laat je diverse keren gewoon 2 weken wachten waarna je zelf maar weer gaat bellen raak ik echt teleurgesteld. Dit is de eerste keer dat ik een negatieve reactie schrijf. Ik betreur het zeer maar zie mij hiertoe genoodzaakt.

6 april 2023

Ik was niet tevreden over een…

Ik was niet tevreden over een installatie die ik bij Bartels had gekocht. Binnen de door Bartels gestelde termijn heb ik aangegeven de installatie te willen retourneren.
Ik heb de installatie begin mei 2022 in de showroom geretourneerd

Dat is kennelijk iets onaangenaams voor Bartels. De terugbetaling heeft nog steeds niet plaats gevonden.
Er wordt NIET gereageerd op mailtjes, er wordt NIET teruggebeld en er wordt NIET terugbetaald.

Kennelijk is Bartels een zaak waar je gerust kunt kopen als het een artikel betreft dat aan de verwachtingen voldoet. Maar o wee ... pas maar op als het artikel niet voldoet!!

3 augustus 2022

Onderstaand heeft ruim anderhalf jaar…

Onderstaand heeft ruim anderhalf jaar geduurd.

Vorig jaar rond deze tijd heb ik een... luidspreker type.... ter reparatie aangeboden.

Volgens hun was de tweeter stuk.

Begin dit jaar kreeg ik eindelijk de speaker terug nadat ik zelf de tweeter had aangeleverd. Zelf konden ze er niet aankomen.

Bleek dat de tweeter niet stuk was maar de woofer (niet getest dus).

Nu zou Bartels audio de woofer gratis vervangen.

Wat schets mijn verbazing nu alweer geruime tijd niets van ze gehoord. Ik heb drie a vier weken geleden gevraagd om de luidspreker ongeprepareerd te retourneren. Zelfs dit lukt de incompetente lieden bij Bartels niet.

Absoluut gebrek aan communicatie, klantvriendelijkheid nooit van gehoord.

Leverancier/fabrikant heeft het na dit bericht in 2 dagen geregeld.

Bartels nog zeker 3 x gezegd dat het hun 230 euro heeft gekost.
Wat zielig.

18 juli 2022

Koop hier echt niet

Koop hier echt niet! Vanaf dag 1 aangegeven dat er iets niet goed was met de NAD streamer. Veel over en weer gecommuniceerd met BlueSound/NAD, maar wierp geen vruchten af. Ook naar Bartels gecommuniceerd. Ik wil de spullen terugsturen, maar nu doen ze ineens moeilijk want…14 dagen voorbij hè? Ga liever naar een HiFi Klubben. Krijg je 60 dagen de tijd, doen ze nergens moeilijk over. Ik moest de gloednieuwe streamer maar naar technische dienst sturen en wellicht daarna naar NAD. Was ik maar paar weken zonder muziek. Tja. Het euvel zit in BluOS, kun je overal terugvinden op internet. Maar niet bij Bartels. Daar ligt het aan onkunde van de klant’s kant. Ben maar een academisch geschoolde elektrotechnisch ingenieur, dus wat weet ik? Waardeloos bedrijf. VERMIJD.

10 mei 2022
Reviews in alle talen tonen. (134 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken