Zeer slechte winkel. Besteld maar bestelling niet aangekomen. Je wordt opgelicht waar je bij staat. NIET BESTELLEN. €500 kwijt nu.
Smokings besteld waarvan de levering heel lang op zich liet wachten. Verkeerde levering en maat blijkt niet goed. Omdat Dobell telefonisch niet bereikbaar is overleg via de e-mail. Heel gecompliceerd... Toon meer
Bestelling geplaatst met spoed, niet bezorgd 27 maart een mail gestuurd waar ons product blijft. Nog steeds geen reactie. Bezorgbedrijf heeft onze jasjes maar wil alleen bezorgen als dobell contact m... Toon meer
Dobell stuurt verkeerde maten/verkeerde producten en laat je vervolgens opdraaien voor de verzendkosten. Als je dan de verkeerd geleverde producten in de verkeerde maten terug stuurt, word er gedaan... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Dobell heeft een grote selectie in formele kleding voor heren en jongens in Nederland en Belgie. Wij bieden behalve smokingen, trouwkostuums, rokkostuums, vlinderdassen, overhemden, formele heren schoenen, cumberbunds en accessoires ook stijling advies en volgende dag levering aan. Met een 5-sterren klantenwaardering is Dobell een prijs winnende webwinkel voor formele herenkleding, die de grootste collectie van smokingen en accessoires biedt in Nederland en Belgie, voor prijzen tot 50% goedkoper dan in de winkel. Dobell – "de webwinkel voor kwalitatief hoogwaardige, formele herenkleding en smokingen - tot 50% goedkoper dan in de winkel."
Nederland
- info@dobell.nl
- dobell.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een blauw linnen pak gekocht in een …
Een blauw linnen pak gekocht in een grotere maat dan gebruikelijk vanwege eerdere ervaringen, maar het jasje is toch te klein. Eerder was een jasje twee maten groter dan gebruikelijk te klein. De maatvoering lijkt niet te kloppen. Let dus op bij bestellen.

Antwoord van Dobell (voorheen bekend als MijnSmoking)
Uitstekende kwaliteit voor een lage …
Uitstekende kwaliteit voor een lage prijs
Kwaliteit is goed en reactie bij vragen …
Kwaliteit is goed en reactie bij vragen worden snel beantwoord. Alleen het terugstorten van geld voor retour gestuurde duurt lang. Inmiddels een week geleden en nog geen geld ontvangen.
Eerlijke levering
Eerlijke levering. Value for money. Ga zeker vaker terug komen.
gewoon een keer proberen!
Voor mij prima pasvorm en een meer dan goede prijs- prestatieverhouding
Mooie kleding en goede afhandeling!
Ben zeer tevreden over mijn aankoop.
Alles wat ik besteld had was ruim op …
Alles wat ik besteld had was ruim op tijd binnen.
Top en leuk assortiment
Snelle service en goede kwaliteit! Leuke winkelassortiment!
De maten van de herenkleding vind ik …
De maten van de herenkleding vind ik niet altijd kloppen.
Ook is een nadeel dat er geen enkele mogelijkheid is om telefonisch contact te hebben.
prima kwaliteit/prijs verhouding.
Vriendelijke behandeling en oplossend …
Vriendelijke behandeling en oplossend meedenken.
Goed.
Overhemden zitten goed, behalve de touwtjes die de mouwen bij elkaar houden. Erg lastig en onhandig.
Super gelegenheidskleding winkel voor jongens en mannen
Van kleine maten tot grote maten verkrijgbaar, verschillende combinaties mogelijk. 3 Delige pakken hoeven niet duur te zijn en dat bewijst Dobell. Verschillende prijsklassen en toch betaalbaar.
Uitstekende service en snelle responses van de medewerkers.
Snelle levering goede service mooie …
Snelle levering goede service mooie pasvorm mooi afgewerkt