Jan Evertsenweg 6, 3115 JA Schiedam, NL
Mijn "oude" auto moest een vrij kostbare reparatie ondergaan. Ik kreeg een goede voorlichting hoe mijn auto via Ford Assistance bij Stern kon komen. Nadat dit was gebeurd werd ook een snel een vervang... Toon meer
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Jan Evertsenweg 6, 3115 JA, Schiedam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Er zit er een achter die balie... flinke vent bijdehante bek.
Verder prima koffie en prima service uit de garage zelf

Antwoord van Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Prima service. Repeat storing met de Airco, dat wel, maar prima en snel opgelost onder garantie.

Antwoord van Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Duidelijke afspraak, goed onderhoud, adequate terugroep actie, plezierige ontvangst.

Antwoord van Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Snelle en goede aflevering van de auto die wij ongezien van een foto hebben gekocht. Zijn dik tevreden over de kwaliteit van de auto. Het meedenken en de oplossing van het personeel vanwege ons probleem. Een dikke pluim voor iedereen.

Antwoord van Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Mijn auto heeft zijn jaarlijkse beurt gehad + apk, ik werd gebeld door de werkplaats dat het ook tijd was voor het vervangen van de distributieriem van mijn Ford Ecosport en kreeg van te voren een prijsopgave en werd ook besproken + advies. Beiden beurt + distributieriem heeft inmiddels plaatsgevonden en keurig netjes uitgevoerd. Ik breng mijn auto vanaf nieuw elk jaar voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt (voorheen Vink&Evag, Stern, Ardea en nu Hedin.

Antwoord van Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Prettige verkoper. We kregen alle gelegenheid om de auto rustig te bekijken. Ondanks dat de auto op de eerste etage stond, was een proefrit geen enkel probleem. De auto is vervolgens keurig afgeleverd. Bedankt voor de goede service!

Antwoord van Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Reparatie is naar wens uitgevoerd, echter was het welkom van de receptie ver ondermaats. Eén persoon (die al met een klant in gesprek was) was vriendelijk, terwijl de ander stug achter zijn computer bleef werken en mij in eerste instantie leek te negeren. Jammer, want volgens mij is de receptie toch het visitekaartje van de organisatie en behoort deze gastvrij te zijn. Gelukkig was de andere medewerker wel vriendelijk naar bezoekers.