Vriendelijke service. Urban arrow besteld. Duurde wel lang. (Hadden ze ook gezegd) maar uiteindelijk zelf gebeld wanneer we de fiets konden verwachten. En toen bleek dat de fiets al klaarstond. Verder... Toon meer
De lovens bakfiets hadden we teruggestuurd omdat deze tijdens een reparatie van Juizz Amsterdam om was gevallen en we een grote kras op de rand ontdekten. De bovenste rand zou vervangen worden. Dit is... Toon meer
Uitstekende service in vestiging Nijmegen! In april heb ik in Nijmegen een stromer ST3 gekocht, nadat ik eerst gedurende een ruime periode een st3 mee heb gekregen om uit te proberen. Zonder proble... Toon meer
Heel goede hulp gehad na diefstal van onze bakfiets. Juizz heeft alle contacten met de verzekeraar gedaan na onze aangifte. Daarna verliep het bestelproces heel soepel. Wij hebben geen dag zonder bakf... Toon meer
JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.
Overtoom 201III, 1054 HT, Amsterdam, Nederland
- juizz.nl
Top toko
Top toko! Ben erg tevreden met mijn nieuwe fiets! Top fiets! Zeer goed geholpen door zeer ervaren verkoper! Ik kom hier graag terug!!🤩
Prima product; graag wel meteen compleet leveren
Prima product; goede uitleg.
Wel vreemd dat standaard accessoires ( zoals een regenbescherming) niet meteen meegeleverd worden maar via een (onmogelijke) link op de website weer aangevraagd moeten worden.. en dan ook niet standaard op voorraad zijn; maak je geen vrienden mee.
Prettig en vriendelijk personeel
Prettig en vriendelijk personeel, goed geholpen, doen iets extra's voor je als klant en werkplaats en verkoper werken ook goed samen. Al met al een prima ervaring met dank aan René en het team.
Goed geholpen
Snelle levering en goede prijs.
Goeie service
Goeie service! Snelle afhandeling, en super fijn dat de bakfiets thuisbezorgd is
Aangenaam en duidelijk
Met name in de winkel goed geholpen. Verkoper nam de tijd om alles goed uit te leggen. Ook bij het ophalen van de fiets. Het geeft mij het idee dat het een premium winkel betreft, die de zaakjes goed voor mekaar heeft.
Levering veel te laat; inflexibel
In het bestelproces is aangegeven dat de fiets op voorraad is en geleverd kon worden binnen twee weken. Op basis van de leveringsdatum heb ik gekozen mijn fiets bij JUIZZ te bestellen. Vervolgens krijg ik een week vooraf een en melding dat de fiets ineens drie weken later geleverd wordt. Bij nabellen blijkt hij wel op voorraad maar dit kan niet meer aangepast worden in het systeem en daarmee houdt het op..
Snel en toch zorgvuldig alles geregeld!
Snel en toch zorgvuldig alles geregeld! Prima aankoopservice, goed kunnen testen. Daarna in no time alles klaar.
Super service
Super service! We hebben bij Juizz een bakfiets gekocht. Na een duidelijke uitleg over de verschillende soorten fietsen, mochten we uitgebreid proefrijden door Zwolle op verschillende modellen. Hierdoor was de keuze makkelijker en hebben we die met een fijn gevoel gemaakt. Het model was op voorraad in de winkel en hebben ze een paar dagen later al bij ons thuis bezorgd. Ook thuis nog een keer de fiets met de opties van de fiets doorgenomen. Ze nemen uitgebreid te tijd voor de klant. Super tevreden!!!
Super service en echt verstand van zaken
Super vriendelijke mensen bij Juizz in Haarlem, uitgebreid proefgereden op meerdere bakfietsen, uiteindelijk gekozen voor een Urban Arrow die heel snel leverbaar was en zelfs is thuisbezorgd met uitgebreide instructies. Super tevreden!!
Super winkel
Wat een fijne winkel en mensen die met je meedenken en helpen! Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zo hebben ze mij geholpen om mijn standaard erop te zetten terwijl er geen monteur in huis was! Top winkel
Emilio was gewoon een erg leuke vent…
Emilio was gewoon een erg leuke vent met een goed verhaal. Verstand van zaken en slaagde erin om alle verschillen tussen bakfietsen makkelijk uit te leggen. Top ervaring!
Kwalitatief personeel
Kwalitatief personeel. Heldere uitleg over de specificaties van verschillende modellen. Strakke showroom en prima service bij uitlevering! Goed advies omtrent verzekering van de fiets. Aanrader.
Top service!
Urban arrow bakfiets aangeschaft bij Juizz Breda. Super fijn dat we eerst testritjes konden maken en de bakfiets een weekend mochten lenen om te ervaren hoe dat is! Snelle service, duidelijke communicatie en super vriendelijk verkooppersoneel! Dank Emilio!
Aankoop flyer upstreet5
Goede kundige uitleg bij aankoop.
Leuke aanbiedingen.
Uitleg en service bij aflevering
Vriendelijk personeel.
Overzichtelijke winkel met…
Overzichtelijke winkel met kwaliteitsuitstraling en interessante aanbiedingen. Deskundig en vriendelijk personeel.
Kundig en vriendelijk
Vriendelijk, servicegericht en met heel veel kennis over de producten. Zeer tevreden!
De service van Juizz Eindhoven is bijzonder goed
De service van Juizz Eindhoven is enorm!
Zij (o.a.Stan en Mark) hebben er alles aan gedaan om een door mij verzochte ebike tijdig in hun zaak te krijgen nadat anderhalve week voor mijn vertrek naar buitenland mijn ebike werd gestolen. Ook met de administratieve afhandeling voelde ik mij gesteund. Los van dit al is het overduidelijk dat de mensen hier heel professioneel en vakkundig zijn in hun advies en aflevering. Echt mensen met een fietshart en dienstverlenende attitude.
Erg bedankt, ik raad deze handelaar aan!