Webshop Keurmerk Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Het webshop keurmerk geeft geen enkele waarde voor de consument, stelt geen enkele garantie voor, Tenslotte bieden zij een garantie die er niet is, NOG ERGER, Zij werken mee AAN OPLICHTING door e... Toon meer

We hadden films gekocht bij Movie & More in België. Deze zouden volgens Movie & More in nieuwstaat zijn maar kwamen in slechte staat binnen. Bij Movie & More werden we hier totaal niet mee geho... Toon meer

3 maanden geleden bestelde ik een aantal lampen online. Op het ogenblik van de bestelling waren de lampen op voorraad. De advertentie beloofde levering binnen 24 uur. Een week later nog niets. Een... Toon meer

1. Beauty en welzijn

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2800 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erke...

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Conflict keurig opgelost

Tijdens een conflict met een bij keurmerk aangesloten webshop een klacht ingediend bij Keurmerk hierover. De klantenservice van Keurmerk handelde snel. En hoewel de oplossing moeilijk op gang kwam, omdat de betreffende webshop geem centimeter wilde bewegen, heeft de klantenservice van Keurmerk het uiteindelijk keurig opgelost.

22 april 2021

Keurig bemiddeld

Hebben keurig bemiddeld tussen een keurmerkhouder en mij. Klacht ging over een retour die de webshop niet wilde vergoeden ondanks dat het een niet op maat ver-/gemaakt artikel was.

20 april 2021

Negeren alles

Klacht over aangesloten webshop per email bekend gemaakt, geen reactie ontvangen van Webshop Keurmerk. Dus een andere email achteraan, gezien het om een zeer dubieuze praktijken gaat van betreffende webwinkel.
Reactie ontvangen, dat klacht via ' Klachtformulier' ingediend moest worden. We zijn 1 maand verder en nog steeds geen reactie, terwijl de webshop doorgaat met de praktijken en als ' Gecertificeerd lid ' staan aangegeven op de website van Webshop Keurmerk.
De diensten van Webshop Keurmerk is overduidelijk bedoeld voor de betalende partij en niet voor gedupeerden.

11 april 2021
Logo Webshop Keurmerk

Antwoord van Webshop Keurmerk

Dag,
Wat ontzettend vervelend. Zou u ons kunnen mailen op info@keurmerk.info dan gaan wij direct kijken hoe dit kon gebeuren. Wij helpen u graag verder!

Groet Webshop Keurmerk

Wij hebben nog e-mail van u gezien en we willen dit graag zo snel mogelijk oplossen.

Geld terug ontvangen

Een mooie lamp besteld bij een online winkel welke aangesloten is bij het keurmerk. Levering bleef uit, meerde malen contact gezocht met de eigenaar van de winkel zonder resultaat. Het keurmerk ingeschakeld, die heeft de eigenaar een bericht gestuurd. De dag daarna stond het geld weer terug op mijn rekening, heel fijn!

24 maart 2021

Terugstorting geregeld

Bedrijf leverde niet en communicatie was zeer moeizaam. Geld zou teruggestort worden maar dat gebeurde niet. Na inschakeling van Keurmerk werd geld direct overgemaakt.

24 maart 2021

Klacht webwinkel mede door Webshop Keurmerk opgelost

In november 2020 een autoradio/navigatiesysteem via internet gekocht. Dit werd snel geleverd, maar helaas defect. Retour gezonden en contact gezocht met de verkoper, maar die reageert helemaal niet. Uiteindelijk klacht ingediend bij Webshop Keurmerk en ook aangifte gedaan bij de politie. Na 4 maanden is door de verkoper het aankoopbedrag teruggestort.
Dank aan de inspanning van Webshop Keurmerk.

22 maart 2021

Blij, maar toch een gevoel van machteloosheid

De webshop levert een fout artkel, maar reageert maandenlang nergens op. Keurmerk ingeschakeld en die stuurt prompt een reactie naar de verkoper zich te houden aan de gedragsregels van Keurmerk, maar als de verkoper niet reageert wordt het wel weer stil. Na een tweede keer bij Keurmerk aan de bel getrokken te hebben en er weer een bericht naar de verkoper ging, werd er wel gereageerd. Na 5 maanden is dan het aankoopbedrag toch terugbetaald. Blij dat het is verholpen, maar een gevoel van machteloosheid blijft.

19 maart 2021

Dekbed

Prima geholpen bij afhandeling niet geleverd maar wel betaald dekbed.

16 maart 2021

Keurig opgelost, bedankt

Keurig! Zij losten op wat megafoodstunter niet wilde oplossen. Eerst hebben ze het probleem nogmaals bij de webshop neergelegd maar zij deden niets. Toen heeft webshop keurmerk het betaalde bedrag terug geboekt op mijn rekening.
Bedankt voor de service!

2 maart 2021

Goed dat Keurmerk er is voor de consument

In een conflict met een webwinkel hulp gezocht bij keurmerk. Ogenschijnlijk monitoren ze als een soort neutrale toeschouwer hoe de klacht wordt opgepakt en opgelost. Ik weet dus niet of ze achter de schermen druk hebben uitgeoefend op de webwinkel. In ieder geval kwam er na verloop van tijd een oplossing, waarbij ik concessies heb gedaan. Het was heel fijn uiteindelijk te ervaren dat Keurmerk mijn leed erkende, waardoor ik niet langer het gevoel had alleen en machteloos te staan. Goed dat Keurmerk er is voor de consument!

2 maart 2021

Aankoop gedaan bij webwinkel.

Aankoop gedaan bij webwinkel.
Artikel kapot gegaan, webwinkel gaf geen gehoor meer. Contact opgezocht met webshop keurmerk, en die heeft het proberen op te lossen met webshop.
Webshop werkte helaas niet mee.
Stichting webshop keurmerk is toen met een keurige oplossing aangekomen ipv de webwinkel

2 maart 2021

Tevreden over de inspanningen van Webshop Keurmerk!

Maanden bezig geweest om geld retour te krijgen van de firma Holland Lamp. Ging om een kapot artikel waar garantie op zat. Vanwege de zeer slechte klantenservice van Holland Lamp hebben we uiteindelijk Webshop Keurmerk ingeschakeld. Die hebben er mede "achter heen" gezeten voor ons en, toen ons eindelijk dan eindelijk een creditnota werd gestuurd door Holland Lamp maar ze ook weer weigerden het geld te betalen, er voor gezorgd dat wij alsnog het geld retour ontvangen hebben. Bedankt!

22 februari 2021

Klacht webshop netjes opgelost

Klacht bij een aangesloten webshop netjes opgepakt en ondanks dat de webshop zelf geen oplossing biedt doet Webshop Keurmerk dat wel. Blij dat mijn klacht inmiddels is opgelost en ik mijn geld terug krijg.

22 februari 2021

Fijn dat ze er zijn

Fijn dat ze er zijn. Het hebben van Webshop keurmerk is voor webshops kennelijk goud waard. Dit blijkt wel als je een klacht indient bij Keurmerk. Waar ik een maand lang moest leuren bij Allekabels.nl om überhaupt maar iemand te ‘spreken’ over een niet geleverd product, was 1 klacht naar keurmerk over dit bedrijf voldoende om Allekabels meteen tot actie aan te zetten.

28 januari 2021

Keurmerk heeft uitstekend bemiddeld in afhandeling van klacht

Keurmerk heeft mijn klacht in behandeling genomen en snel bemiddeld met de desbetreffende webshop. Binnen 2 dagen was mijn klacht in behandeling genomen en de webshop heeft contact met mij opgenomen om een vervangend product aan te bieden terwijl webshop eerder de klacht afwimpelde als valschade en mijn aanschaf niet compleet had ontvangen. Communicatie vanuit Keurmerk was uitstekend en biedt vertrouwen bij een toekomstige aanschaf.

18 januari 2021

Bij ISLifestyle een product gekocht.

Bij ISLifestyle een product gekocht en retour gestuurd. Er werd niet terugbetaald en ISLifestyle reageerde niet op al mijn contact verzoeken.
Uiteindelijk heeft onder druk van Keurmerk het bedrijf eieren voor zijn geld gekozen en na 4 maanden het aankoopbedrag teruggestort.
Keurmerk is met zijn openbaarheid een goed middel om malafide praktijken in te dammen.

11 december 2020