Het webshop keurmerk geeft geen enkele waarde voor de consument, stelt geen enkele garantie voor, Tenslotte bieden zij een garantie die er niet is, NOG ERGER, Zij werken mee AAN OPLICHTING door e... Toon meer
We hadden films gekocht bij Movie & More in België. Deze zouden volgens Movie & More in nieuwstaat zijn maar kwamen in slechte staat binnen. Bij Movie & More werden we hier totaal niet mee geho... Toon meer
Maanden bezig geweest om geld retour te krijgen van de firma Holland Lamp. Ging om een kapot artikel waar garantie op zat. Vanwege de zeer slechte klantenservice van Holland Lamp hebben we uiteindelij... Toon meer
3 maanden geleden bestelde ik een aantal lampen online. Op het ogenblik van de bestelling waren de lampen op voorraad. De advertentie beloofde levering binnen 24 uur. Een week later nog niets. Een... Toon meer
De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2800 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erke...
Nederland
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ze reageren niet op de mail en dit verwacht je namelijk niet van de keurmerk.

Antwoord van Webshop Keurmerk
Ik heb Webshop keurmerk gevraagd om te bemiddelen, omdat een webwinkel de europese garantie regels aan zijn laars
lapt (o.a. kosten in rekening brengen in garantie-periode).
Webshop keurmerk heeft geen enkele waarde. Zij zeggen dat zij er voor de consument zijn, maar zij steunen slechts de webwinkel die het 'keurmerk' logo tegen betaling mag gebruiken.
Het enige concrete antwoord dat ik terug kreeg, was een bijdehante opmerking. Vervolgens ging Webshop keurmerk uitspraken doen over de werking van het product dat ik kocht - terwijl zij er inhoudelijk geen ènkele kennis van hebben - i.p.v. te kijken naar de regels waaraan een webwinkel zich dient te houden.
Webshop keurmerk is dus zeer zeer onkundig, medewerkers hebben geen enkel inzicht in hun eigen regels, laat staan in de europese regelgeving. Ik heb hiernaar gevraagd, maar krijg alleen maar ontwijkende antwoorden. Nooit durven zij concreet antwoord te geven, want dan zouden zij de aangesloten webwinkel afvallen... en dat kan natuurlijk niet, want zij ontlenen hun bestaansrecht aan de aangesloten webshops - niet aan consumenten.
Zelfs ACM Consuwijzer zelf geeft aan, wanneer je een conflict heb met een webwinkel, dat Webshop keurmerk geen enkele waarde heeft.

Antwoord van Webshop Keurmerk
Ik heb via de chatbutton een bericht achtergelaten op hun site omdat ik problemen ondervond met een webwinkel die het keurmerk "webshop keurmerk" had. De levering kwam maar niet op gang en de klantservice was onbereikbaar. Ik had mijn probleem dus via een bericht aan "webshop keurmerk" gemeld en ik heb nooit van hen nog gehoord.
Conclusie, een webshop met een "webshop keurmerk" geeft U totaal 0,0% garantie dat het een fijne webshop is !

Antwoord van Webshop Keurmerk
Ik heb een klacht ingediend tegen Dewitgoedtopper.nl omdat ze zonder enige grond weigerden mijn garantieclaim te honoreren. Webshop Keurmerk heeft deze klacht in behandeling genomen en Dewitgoedtopper per direct geroyeerd nadat de ze weigerden het geschil op te lossen. In mijn beleving heeft het Keurmerk daarmee gedaan wat binnen hun mogelijkheden lag.

Antwoord van Webshop Keurmerk
Een bedrijf wat, misschien wel tegen betaling, andere bedrijven een keurmerk logo laat plaatsen op de website zodat dit er betrouwbaar uitziet. Mocht er met een bestelling wat mis gaan en de klacht wordt bij de leverancier niet goed afgehandeld, verwacht je van het keurmerk actie. Dit keurmerk zegt dus niets, biedt geen hulp of garantie maar is volgens mij gewoon een mede oplichter van onbetrouwbare webshops

Antwoord van Webshop Keurmerk
Absurd dat een webwinkelkeurmerk zelf niet eens fatsoenlijk met zijn klanten kan omgaan en een duidelijke website heeft. De klantvriendelijkheid geldt blijkbaar alleen maar als eis naar de deelnemende webshops? Chatfunctie op de website werkt niet, emails worden tergend traag beantwoord.
Bij een vraag naar verschillen met concurrenten een hooghartig antwoord: "Wij en thuiswinkel waarborg zijn de enige keurmerken die worden gesteund door de Consumentenbond en zijn aangesloten bij een geschillencommissie. Dit weten consumenten ook. Alle andere keurmerken zijn daarom zonde van het geld."
Ik had mijn buik goed vol van deze onaangename en zure club. Ik wilde me aanmelden als webwinkel voor een keurmerk, maar ben na een paar dagen naar een concurrent gestapt die het WEL kan opbrengen om vriendelijk antwoord te geven, behulpzaam was, en zelf een overzichtelijke website heeft.
Ik heb tot twee keer toe een eigen bedrukking besteld, beide hebben ze in slechte kleur en bedrukking kwaliteit geleverd. Deze twee leveringen komen totaal niet overeen met wat zelf in hun bestelbevestiging naar mij toe bevestigen als weergegeven afbeelding. En toch reageren ze met standaard emails dat mijn aangeleverde ontwerp niet geschikt zou zijn voor hun systeem. Mijn geld krijg ik dan vervolgens niet terug maar enkel een kortingscode van 25% op een volgende bestelling waar ik helemaal niks mee kan. Ook bij Webshop keurmerk (keurmerk.info) aangemeld die vervolgens ook niets doen met mijn klacht. Zo kom ik er dus ook achter dat keurmerk.info een malafide keurmerk is die niet achter de consument staat, niet eens de tijd neemt om te bemiddelen voor mij.
Gaat om deze twee bestelnummers, bestelling # 464553185 en #403555719.