Wat besteld maar nooit ontvangen. Reageren niet op mails. Gelukkig via klarna de betaling gedaan en mijn geld terug gekregen
Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de ketting die ik in deze winkel heb gekocht. Hij is prachtig gemaakt en ziet er persoonlijk nog beter uit. De verzending was snel en de klantenservice... Toon meer
Ik kocht deze ketting voor mijn dochter bij Luxus-Amsterdam en hij overtrof al mijn verwachtingen. Het vakmanschap is voortreffelijk en ze voelde zich ongelooflijk gekoesterd. Ze draagt hem elke dag e... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mijn armband is prachtig en past…
Mijn armband is prachtig en past perfect. De verzending was snel en de Verpakking was prachtig. Sterk aanbevelen.
Ik heb verschillende stkken in deze…
Ik heb verschillende stkken in deze winkel gekocht en ze stellen nooit teleur. Mooie sieraden en gewelidge klantenservice.
Gewaarschuwd mens telt voor 2
Tja lees het zelf nu ook te laat de reviews!
Armband na paar dagen dragen kapot, 2 keer gemaild met een foto erbij en ook nog contactformulier via de site ingevuld, maar weken geen reactie meer.
En dan blijkt als ik zoek naar retouren ik eoa onbekende taal aan het lezen ben!
Algemene voorwaarden in het Engels daarna gelezen en toen dacht ik: jemig ik ben genept!!!
NIETS BESTELLEN bij dit Chinees oplichters bedrijf is mijn advies!
Ik heb een ketting voor mijn vriendin…
Ik heb een ketting voor mijn vriendin gekocht en ze is er dol op. Mooi ontwerp en uitstekende kwaliteit. Zal hier opnieuw winkelen.
Te gek om waar te zijn!!!
Te gek om waar te zijn, wat een oplichters. Ik heb een armband besteld via-via, maar wat ik kreeg, voldeed niet aan de kwaliteit die ik verwachtte. Ik heb geprobeerd het te retourneren, maar ik heb helemaal geen reactie gekregen. Trap hier niet in!
Ik ben erg blij met mijn nieuwe…
Ik ben erg blij met mijn nieuwe oorbellen. Ze zijn elegant en goed gemaakt Geweldige klantenservice ook.
De armband die ik kocht is mooi en past…
De armband die ik kocht is mooi en past perfect. De verzending was anel en de verpakking was prachtig.
Ik heb een op maat gemaakte hnager…
Ik heb een op maat gemaakte hnager besteld en hij is prachtig. De details en het vakmanschap zijn verbluffend. Erg blij met mijn aakoop.
De orbellen zijn practig en kwamen op…
De orbellen zijn practig en kwamen op tijd aan. Uitstekende kwaliteit en mooie verpakking. Sterk aanbevelen.
IK ben dol op mijn nieuwe ketting
IK ben dol op mijn nieuwe ketting. Het ontwerp is prachtig en het is zeer goed gemaakt. Snelle verzending en geweldige service.
WAT een waardeloos bedrijf
Ik wilde graag weten van wat voor materiaal een bepaalde jurk gemaakt was omdat ik allergisch ben voor Polyester. LuxAmsterdam heeft 6x mijn mail beantwoord met vragen als" Welk artikel bedoelt u/wanneer is bestelling geplaatst/wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen/ wat is uw vraag" etc.etc. Na ZES mails nog steeds geen antwoord op mijn simpele vraag !!!!!!
De ring die ik besteld heb is perfackt
De ring die ik besteld heb is perfackt. Het past goed en ziet er prachtig uit. Het klantenserviceteam was oolk erg behiulpzaam.
Luxus Amsterdam is mijn go-to voor luxe…
Luxus Amsterdam is mijn go-to voor luxe shoppen. Hun producten zijn tijdloos en hun service is uitzonderlijk.
Nooit iets kopen hier
Nooit iets kopen hier. Vuile oplichters zijn het. Had twee shirts besteld, baggerkwaliteit uit China. En geld terug: ho maar.
Wat een troep krijg je toegestuurd
Wat een troep krijg je toegestuurd! Hier niet bestellen. Ik zou willen dat ik eerst de reviews had bekeken. Is Chinees, dus rommel gekocht wat waarschijnlijk daar €2 kost, €35 voor betaald. Het heet Luxus Amsterdam en er staat bezoek onze winkel dus ik dacht een Nederlandse zaak met een fysieke winkel. Fout gedacht.
Ik ben erg blij mijn nieuwe oorbellen
Ik ben erg blij mijn nieuwe oorbellen. Ze zijn elegant en goed gemaakt. Geweldige klantenservice ook.
Onder de indruk van de collectie luxe…
Onder de indruk van de collectie luxe artikelen van Luxus Amsterdam. Hun website is gemakkelijk te navigeren en hun klantenservice is uitstekend.
Ik heb een ketting voor mijn vriendin…
Nooit iets bij bestellen!
Nooit iets bij bestellen!
Retourneren niet mogelijk, ook al heb je er als consument recht op.
Product voldeed niet aan verwacting maar retourneren lukt niet.
Allerlei mailtjes over en weer maar geen geld retour alleen wat slechte voorstellen.
Houdt er eigen retourbeleid op na.
Dus nooit meer bestellen daar.
Ik heb verschillende stukken in deze…
Ik heb verschillende stukken in deze winkel gekocht en ze stellen nooit teleur. Mooie sieraden en geweldige klantenservice.