Top service en snelle verzending van prachtige meubelstof Ik kan iedereen dit bedijf aanbevelen. Zij verdienen meer sterren.
Bestellen was eenvoudig, als professional lever je wel wat marge in maar daar staat tegenover dat de keus uit merken ruim is. Levering duurde langer dan we gewend zijn als we direct bij fabrikanten be... Toon meer
Snel en goed contact, met maar één persoon. En correcte behandeling, en belangrijkste: meedenken. Op de (15 jaar oude) aankoop offerte van de stoelen stond de hoeveelheid gebruikte stof vermeld. Volg... Toon meer
Wat een service van dit bedrijf! Geweldig! Mijn bestelling stond bij DPD als afgeleverd terwijl ik niets had ontvangen. Er was niet eens aangebeld, terwijl ik wel thuis was. Merkmeubelstoffen gebeld e... Toon meer
Alles gedaan zoals het hoort
Alles gedaan zoals het hoort, zoals van te voren aangegeven

Antwoord van Merkmeubelstoffen
De belofte was binnen de vier dagen…
De belofte was binnen de vier dagen leveren ! Ondertussen zijn wij meer dan 10 dagen verder, en nog steeds niets ontvangen !!!!!! Het is dus nogal cynisch dat je deze vraag stelt !

Antwoord van Merkmeubelstoffen
Bestelling een week na belofte nog niet…
Bestelling een week na belofte nog niet ontvangen en als ik bel dan wordt de telefoon niet opgenomen. Ook geen reactie op een mail die ik gestuurd heb.

Stof snel geleverd
Voor bootkussens had ik 9 meter stof nodig. De bestelling van de stalen was gratis maar de levering duurde wat lang (ca. 2 weken). Daarom was ik wat terughoudend om hier te bestellen. Daarom even gebeld om na te gaan hoe snel het geleverd zou kunnen worden. De klantenservice was erg vriendelijk en mijn terughoudendheid was onterecht, want de levering van de 9 meter stof was erg snel! (volgende dag geleverd)

Antwoord van Merkmeubelstoffen
Goede stof en goede prijs
Goede stof en goede prijs. Dag later dan aangegeven en geen track and trace of updates over bezorging. Dat zou ik aanraden wel te doen zodat mensen weten dat het onderweg is. Verder prima!

Goed geregeld!
Bepalen hoeveelheid stof en bestelling gedaan, nadat ik eerst staaltjes gekregen had. Je krijgt rustig de tijd om te bepalen. Vriendelijke personeel. Goede prijs voor de stoffen.

Kwaliteit en goede service
Kwaliteit en goede service! Zeer tevreden over het gemak waarmee je staaltjes kan bestellen. Toen levering van de order niet helemaal goed ging werd ik meteen gecontracteerd en werd een oplossing geboden.

Goed geadviseerd door Gordian
Goed geadviseerd door Gordian. Na de bestelling ben ik geïnformeerd dat het een paar dagen langer zou duren maar toch na 6 dagen de bestelde stof keurig verpakt ontvangen. (Bij een woonwinkel gaven ze een levertijd van 4 weken op). De kwaliteit van de stof is super en voordeliger dan in de winkel. Kortom, helemaal top en ik raad jullie dan ook zeker aan.

goed advies
Goede website. Daarnaast snel en goed telefonisch advies. Levering volgens afspraak. En aanzienlijk goedkoper dan via meubelzaken.

Antwoord van Merkmeubelstoffen
Snelle levering en goede uitleg aan de…
Snelle levering en goede uitleg aan de telefoon. En vooral degelijke grote stofstalen

Prachtige stof!
De stof die ik bestelde voldoet helemaal aan de verwachtingen. Hij is prachtig en goed te verwerken.
Er waren wat strubbelingen in verband met de toegezegde leverdatum, maar de vragen die ik hierover stelde werden steeds op correcte wijze beantwoord.

Antwoord van Merkmeubelstoffen
Top service en top kwaliteit
Top service en top kwaliteit. Ik had 7m Kvadrat Hallingdal 65 besteld, en ik kreeg deze stof kort daarna al binnen. De stof was erg strak ingepakt, al met al erg blij ;)

Antwoord van Merkmeubelstoffen
Prettige winkel om zaken mee te doen
Prettige winkel om zaken mee te doen, contact zieken gaat erg makkelijk en vriendelijk te woord gestaan, 1 klein puntje is de levertijd, goed een week, beetje uit de tijd, maar ik ga ervan uit dat het product uit Rijen komt NL, verder dus een dikke +