Merkmeubelstoffen Reviews

4,6

Top service en snelle verzending van prachtige meubelstof Ik kan iedereen dit bedijf aanbevelen. Zij verdienen meer sterren.

Bestellen was eenvoudig, als professional lever je wel wat marge in maar daar staat tegenover dat de keus uit merken ruim is. Levering duurde langer dan we gewend zijn als we direct bij fabrikanten be... Toon meer

Snel en goed contact, met maar één persoon. En correcte behandeling, en belangrijkste: meedenken. Op de (15 jaar oude) aankoop offerte van de stoelen stond de hoeveelheid gebruikte stof vermeld. Volg... Toon meer

Wat een service van dit bedrijf! Geweldig! Mijn bestelling stond bij DPD als afgeleverd terwijl ik niets had ontvangen. Er was niet eens aangebeld, terwijl ik wel thuis was. Merkmeubelstoffen gebeld e... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uitstekend +

Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling. Keurige bezorging en professioneel ingepakt. Kortom: alle lof.

22 april 2021

Goedemorgen Hill,

Dankjewel voor je review. We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over de afhandeling van je bestelling. Veel succes met de verwerking van de stof.

De materialen zijn uitstekend echter.....

De materialen zijn uitstekend, ik werd nog vriendelijk gebeld na het bestellen van een staaltje. "Of ik tevreden was en of ik het bij hun ging bestellen?" Ik zei dat ik het mooi vond en dat ik 11 meter nodig had, geen probleem meneer. Zo gezegd zo gedaan, besteld. Een aantal dagen later kreeg ik een telefoontje: We hebben het niet op voorraad... het duurt nog zeker twee weken... ZET DAN OP JE WEBSITE DAT JE HET NIET OP VOORRAAD HEBT EN DAT JE HET ZELF OOK BESTELD!!!! Nu loop ik twee weken achter op schema, als ik dit had geweten had ik het wel ergens besteld waar ze het wél op voorraad hadden. Dus, al met al blij met het bestelde product echter de website/levering matig/slecht.

15 april 2021

Beste Dave,

Bedankt voor uw review. Wij hebben een grote voorraad aan stoffen. Het doorgeven van voorraad is vaak een momentopname. Iets wat dag 1 op voorraad is kan dag 2 niet meer op voorraad zijn. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de levering en onze webshop. We zullen u beoordeling meenemen in het verbeteren van onze verkoopprocessen.

De levering is goed verlopen

De levering is goed verlopen. Ik vond alleen dat het lang duurde voor ik het binnen had

15 april 2021

Beste Lilan,

Bedankt voor uw beoordeling. We proberen alles binnen 5 werkdagen te bezorgen. We nemen uw opmerking mee in de verbetering van de klantenservice. We zijn blij te horen dat de levering verder goed is verlopen.

Prima gewoon.

6 april 2021

Beste Samantha,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat alles prima is gegaan. We wensen u een fijne dag toe.

Goed meegedacht

Beste Sacha,

Bedankt voor uw beoordeling. Waar we kunnen denken we altijd mee met de klant.

Perfecte kwaliteit voor goede prijs

Perfecte kwaliteit voor goede prijs. Keurig verpakt en op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Hallo Isabelle,

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent. We wensen u nog een fijne dag toe.

Uitgebreid aanbod

Overzichtelijke website met een uitgebreid aanbod. Vriendelijke te woord gestaan toen ik contact heb opgenomen met de klantenservice. Erg tevreden met mijn aankoop!

Dag Tom,

Dankjewel voor de review. Goed om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen, en dat je tevreden bent me je aankoop. We wensen je veel succes met de verwerking van de gekochte stof!

Duidelijke website

Duidelijke website, makkelijk bestellen, redelijke prijzen en snelle levering. Ik ben enthousiast en kom zeker nog een keer terug!

Hallo Astrid,

Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. We verwelkomen je uiteraard graag nog een keer. Een hele fijne dag gewenst.

Mooie kwaliteitsstoffen

Mooie kwaliteitsstoffen, veel merken beschikbaar. Voldoende informatie op de site over de stoffen en fijne klantenservice!
Top!!

Hallo Bertine,

Fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en service! Dankjewel voor je beoordeling.

Top service!

Hallo Joel,

Bedankt voor je review. We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over onze service!

Prima ervaring

Prima ervaring! Keurige levering en contact.

Dag Frits,

Dankjewel voor je review. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze service.

Mooie kwaliteit stoffen

Mooie kwaliteit stoffen
Bij vragen niet altijd goed bereikbaar, waarschijnlijk doordat men zoveel mogelijk thuis werkt?
Maar ze lossen het wel goed op!!

Beste Margreet,

Dankjewel voor je review! Fijn te horen dat je tevreden bent over onze service. We werken inderdaad zoveel mogelijk thuis met de huidige maatregelen. Desondanks zou dit niet ten koste mogen gaan van onze bereikbaarheid, dus we gaan dit zeker meenemen in de verbetering hiervan.

Onbetrouwbaar

Ik heb tot op heden nog geen staal ontvangen ondanks dat ik alles betaald heb. Na telefonisch contact werd beloofd dat ik de stalen snel zou ontvangen. Maar blijkt loze belofte

29 maart 2021

Dag Nathalie,

Erg vervelend dat u de bestelde kleurstalen nooit ontvangen heeft. We gaan u deze nogmaals toesturen. Tevens zullen wij u compenseren voor het ongemak. Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Erg tevreden over kwaliteit en levering

Erg tevreden over de kwaliteit van de stoffen en de vlotte levering!

29 maart 2021

Dag Jeroen,

Bedankt voor uw review. We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent. Veel succes met de verwerking van de stof!

Reviews in alle talen tonen. (164 reviews)