Ik probeer nu al drie jaar te wennen aan de nieuwe ondernemer van de The Read Shop in de Kroonpassage in Lelystad. Ik gaf ze een kans, een tweede kans... vooruit, nog een derde "laten we het nog... Toon meer
Ik kwam bij Readshop in Goes voor een velletje gewone postzegels. De medewerkster gaf aan dat deze op waren en dat ik alleen drie losse postzegels kon kopen. Dat heb ik vervolgens ook gedaan. In de... Toon meer
Read Shop Sassenheim, onbeschofte verkoper. Wat is dat een chagrijnige man die in de Read Shop sassenheim staat. Onvriendelijk straalt uit dat je blij mag zijn als je wat mag kopen bij hem Ik heb getw... Toon meer
Ontzettende onaardige man, ik vind het een dikke chagerijn. Altijd onvriendelijk en bot naar klanten toe. Hij sprak me aan alsof ik zijn onderdaan bent. Ongelofelijk dat zo’n zaak stand houdt in zo’n... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
The Read Shop heeft een breed assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, cadeau- en kantoorartikelen. Tweets over nieuws, acties en aanbiedingen.
Nederland
- readshop.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Lokatie Schiedam
Lokatie Schiedam. Ze zijn niet eens 1 ster waard. Vanmiddag is mijn dochter van 12 in de winkel behandeld als een winkeldief. Terwijl ik ze naar passage heb gestuurd om schoolspullen te kopen. Behandel mensen zoals je zelf behandeld wil worden. Ik hoop dat ze binnenkort failliet gaan.
Readshop Meeuwenveld Zoetermeer
Pakje kon niet bij mij thuis worden bezorgd. Werd doorgestuurd naar postnl locatie. Zou er om 15.00 uur zijn. Ik kwam om 15.15 binnen. Pakjes waren net bezorgd en nog niet gesorteerd. De dame achter de balie gaf aan dat ik later terug moest komen en ging een andere klant helpen. Ik moest er tussendoor komen om te vragen wanneer e.e.a. dan gesorteerd zou zijn. Al eerder akkefietje meegemaakt met deze dames. De reactie van de dame triggerde mijn boosheid, terwijl dit doch wel op een andere manier had kunnen worden behandeld. Ik laat mijn post in principe al bij een ander Postnl filiaal bezorgen. Fiets liever 10 km om dan op het Meeuwenveld iets te halen. Deze dame heeft echt een cursus `omgaan met klanten` nodig.
Totaal niet klantvriendelijk
Ik kwam mijn pakketje op de post doen en legde het op de balie. De meneer achter de balie keek mij aan als of ik God weet wat deed. Ik zij ik kom dit op de post doen en toen zij hij dan mag je hem zelf op de weegschaal leggen. Ik vroeg meneer netjes of hij mij kon helpen omdat ik mijn arm gebroken heb wat ook duidelijk zichtbaar was. Na veel puffen en moeilijk kijken pakte meneer het pakketje op en legde het op de weegschaal. Hij vertelde mij nog even dat ik de volgende keer wel wat beter uit mijn ogen mocht kijken en het niet zomaar op de balie hoefde neer te leggen. Nou ik was helemaal verbaasd van hoe deze meneer mij behandelden. Heb nog nooit zo een gemeen persoon in mijn leven ontmoet en ik raad dan ook echt iedereen af om naar de read shop op leuken te gaan!
The Read Shop Maaspoort slechte service!
In april 2020 thuis netjes een pakketje ingepakt om via The Read Shop Maaspoort te Den Bosch (PostNL punt) te verzenden naar Duitsland.
De blonde medewerker (arrogant) gaf stellig aan dat pakketten verplicht thuis aangemeld en gelabeld moeten zijn. Een of ander nieuw beleid van haar baas?!
Dit tot mijn verbazing, omdat dit een week eerder niet van toepassing was en tevens nergens bij post.nl servicepunt in Den Bosch geldt.
In de The Read Shop Maaspoort gebeld met de klantenservice van Post.nl en die gaf aan dat aanmelden en labelen enkel voor poststukken geldt voor zendingen Buiten EU en bij verzending van goederen via brievenbuspost EU. Dit was voor mij dus niet het geval. Het ging om een pakketje (geen brievenbuspost) voor binnen de EU!
Uitgelegd aan The Read Shop Maaspoort, maar de blonde en arrogante medewerker weigerde het postpakket te verzenden omdat alle klanten thuis alles voorbereiden en dit hun nieuwe beleid is.
Ik had het gevoel dat ze daar zo min mogelijk aan Post.nl service wilden doen vanwege het geld/ de tijd.
Ik heb thuis geen labelprinter en het pakketje moest op de post. Ik was genoodzaakt naar een ander Post.nl servicepunt te gaan. Daar was alles OK en kon ik het pakketje verzenden.
Slechte service bij The Read Shop Maaspoort en ik ga er nooit meer heen. Bah.