Had het verkeerde hoesje besteld. A71 ipv A17. Geen probleem kreeg de volgende dag al de goede en hoefde die andere niet terug te sturen. Wat een service.
Per ongeluk het verkeerde hoesje besteld (S20 ipv S21), maar kon het terugsturen en kreeg een tegoedbon. Had het hoesje vorige keer binnen een dag binnen, dus als het nu net zo snel gaat is het proces... Toon meer
Fijne, makkelijke website. Het bestelde artikel komt precies overeen met de afbeelding op de site. En razendsnelle verzending met zeer duidelijke emailbegeleiding. Fijn dat op de site aangegeven word... Toon meer
Ik kon het gewenste hoesje snel vinden, Bestelling werd vlot geleverd en het hoesje is top!!
Op trendyhoesjes.nl vind je assortiment van meer dan 10.000 unieke hoesjes, screenprotectors en andere toffe accessoires!
Spaarpot 1 A, 5667 KV, Geldrop, Nederland
- 040 218 06 11
- info@trendyhoesjes.nl
- trendyhoesjes.nl
Helaas was mijn hoesje na een week al…
Helaas was mijn hoesje na een week al kapot. Maar gemaild en 's avonds al bericht dat ik het geld teruggestort krijg. Meteen weer een hoesje besteld.
Zeer snelle levering en mooi product
Top service!
Snelle levering, netjes verpakt.
Helaas had ik zelf het verkeerde model besteld. Prettige communicatie over gehad en snel, probleemloos en zonder kosten mogen ruilen.
verkeerd hoesje
Ik kreeg een hoesje die ik niet besteld had. Het was een ander hoesje dan op het plaatje
Mooie hoesjes snelle levering
Snelle service en prachtige kwaliteit…
Snelle service en prachtige kwaliteit hoesje. Ik krijg zelfs complimenten over het hoesje
Wauh
Super snel bezorgd
Nog mooier dan op het plaatje
Super tevreden
Een mooi telefoonhoesje geleverd…
Een mooi telefoonhoesje geleverd gekregen en netjes op tijd
Snelle levering mooi hoesje
Snelle levering mooi hoesje. Blij mee
Beste hoesje ever!
Het is echt een hele fijne hoesje. Ik ben ene persoon die niet van een dubbelzijdig hoesje houdt maar dit is perfect en mijn telefoon is goed beschermd ik ga van af nu altijd hier kopen zeker weten! Dit is echt een aanrader voor jongeren en volwassenen ik ben zeer tevreden ik ben nog nooit zo tevreden geweeest over iets en het is ook nog een hartstikke mooi hoesje nogmaals bedankt!
Ik heb een super goede hoesje en het…
Ik heb een super goede hoesje en het bedrijf is super snel in het leveren van je hoesje daarom geef ik dit 5sterren
Snelle levering makkelijk te bestellen
Geweldig ik had ik niet goed gedaan en…
Geweldig ik had ik niet goed gedaan en jullie hebben dat opgelost
Degelijk
Zwarte hoes voor de Galaxy S22 Ultra van JVS Products niet ontvangen op verwachte datum maar 1 week later. Het is simpel, t'is een degelijke hoes waarbij je smartphone, van alle kanten, goed wordt beschermt. Het doet dus waarvoor het gemaakt is.
Keurige levering
Ik ben erg blij met mijn hoesje was on…
Ik ben erg blij met mijn hoesje was on het echt nog mooier dan op de foto!!
Mooi en breed aanbod met transparante…
Mooi en breed aanbod met transparante gegevens. Aankoop voldoet prima aan de verwachtingen
Tevreden met het hoesje en de service
Duidelijke website
Duidelijke website, mooi en goede kwaliteit hoesje. Snel geleverd alles prima! Aanrader