Had het verkeerde hoesje besteld. A71 ipv A17. Geen probleem kreeg de volgende dag al de goede en hoefde die andere niet terug te sturen. Wat een service.
Per ongeluk het verkeerde hoesje besteld (S20 ipv S21), maar kon het terugsturen en kreeg een tegoedbon. Had het hoesje vorige keer binnen een dag binnen, dus als het nu net zo snel gaat is het proces... Toon meer
Fijne, makkelijke website. Het bestelde artikel komt precies overeen met de afbeelding op de site. En razendsnelle verzending met zeer duidelijke emailbegeleiding. Fijn dat op de site aangegeven word... Toon meer
Ik kon het gewenste hoesje snel vinden, Bestelling werd vlot geleverd en het hoesje is top!!
Op trendyhoesjes.nl vind je assortiment van meer dan 10.000 unieke hoesjes, screenprotectors en andere toffe accessoires!
Spaarpot 1 A, 5667 KV, Geldrop, Nederland
- 040 218 06 11
- info@trendyhoesjes.nl
- trendyhoesjes.nl
Snelle levering. Hoesje is precies zoals op de foto. Jammer dat het koordje zo dun is.
Keurig correcte afhandeling bestelling…
Keurig correcte afhandeling bestelling en heel goede kwaliteit. Top!
Heel goeie kwaliteit
Prachtig hoesje,erg handig,mooie kleur! Goede prijs,en snel verzonden
Prachtig hoesje,erg handig,mooie kleur!Ben er erg blij mee.
een hoesje in het weekend besteld
een hoesje in het weekend besteld en dinsdag via post.nl ontvangen. Is niks mis mee. Zonder account aanmaken. prima
Dat is heel goed hoesje.
Heel mooie hoesjes
Krijgt niet wat je besteld
Het hoesje wat ik had ontvangen, was niet het hoesje wat ik had besteld, als ik mijn geld terug wilde, moest ik zelf betalen voor de verzendkosten om het hoesje terug te sturen.
Vind dit niet zo netjes aangezien, het niet mijn schuld is dat ik een verkeerd hoesje heb gekregen, en nu verlies ik daar dus ook nog weer eens geld mee......

Antwoord van Trendyhoesjes
Helaas kwamen de beschermplaatjes beschadigd aan. Gebeld en nieuwe opgestuurd zonder problemen. Helaas ook weer een scheurtje erin. Weer gemaild en zij gaven zelf aan het geld terug te storten zsm.
website goed bestelling goed
website goed bestelling goed, alleen hoesje was minder met magnetische flap dan gehoopt. maar geen zin meer om hier weer wat mee te doen.

Antwoord van Trendyhoesjes
Mooi hoesje en snelle levering
Mooi hoesje en snelle levering. Vooraf nog een zeer attent telefoontje of het ècht de bedoeling was te bestellen voor dit type ebook om een verkeerde bestelling en retourneren te voorkomen.
Goed hoesje en snel geleverd.
Ik haal altijd mijn hoesjes bij trendy…
Ik haal altijd mijn hoesjes bij trendy hoesjes! Top service en prijs kwaliteit verhouding is ook goed. Ga zo door!
Leuk hoesje
Leuk hoesje, past prima en als voordeel een portemonnee aan de buitenkant.
Hoesje
Omdat mijn eerste bestelling van mijn iphone hoesje is kwijt geraakt ergens onderweg heb ik na 1 telefoontje direct de volgende dag een nieuwe hoesje ontvangen..Top service en nog steeds benieuwd waar de eerste bestelling is gebleven.Toch een verlies wat zij weer lijden.
Snel geleverd en niet duur
Een super fijn telefoon hoesje
Een super fijn telefoon hoesje, met een portomonee er aan vast voor kleingeld en plaats voor de betaalpasjes