Onderweg naar vakantie in Zeeland ging het lampje van het motormanagement branden. Gestopt in Roosendaal. Al snel werd de auto nagekeken. Helaas konden we er niet mee verder rijden en werd ons vervang... Toon meer

Dit is veruit het slechtste autobedrijf dat ik ken. Ze komen nooit afspraken na, willen geen moeite doen, lijken geen auto te willen verkopen en stel geen vragen waarvoor ze iets moeten opzoeken, dat... Toon meer
Het probleem is goed opgelost. De globale controle heeft ook de accuzwakte aan getoond. Was een prima opmerking om erger te voorkomen.
Bij binnenkomst was het een beetje zoeken naar personeel maar eenmaal iemand gevonden te hebben werden wij goed en duidelijk geholpen. Wij hadden de nodige vragen en kregen hier ook duidelijke antwoor... Toon meer
- Ford-dealer
Over Van Mossel Ford - Roosendaal
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Belder 34, 4704 RK, Roosendaal, Nederland, Nederland
- 088 001 4660

Profiteer nu van topdeals!
Vraagt klanten om een review
Service en deskundigheid gaan goed samen
Prettige sfeer, vakkundig wel een goede service.
Duidelijke comunicatie en vertrouwelijk
Duidelijke comunicatie, snel en vertrouwelijk
Geen klachten over ze waren super vriendelijk en hebben me vlug en vertrouwlijk geholpen. daarnaast zag de auto er fanatsitch uit bij ophalen!
Complimenten
Goede service en duidelijke uitleg.
Goede service en duidelijke uitleg.
Ook werd een goed filmpje gestuurd over de keuring en reparatie.
Zeer vriendelijke mensen
Zeer vriendelijke mensen, die echt hebben meegedacht en geholpen bijhet inruilen van mijn auto, zodat ik een prachtige Fiesta kon bemachtigen via Van Mossel. Ben er nog steeds heel erg blij mee.
Kan ik iedereen aanraden!
Dank jullie wel!
Netjes op tijd wel prijzig.
Betrouwbaar en klantvriendelijkheid
Er wordt eerlijk, zonder iets te verbergen, over de aan te schaffen auto verteld.
Er wordt een zeer nette prijs voor de in te leveren auto gegeven.
De nieuwe auto wordt vlot uitgeleverd en bij vragen of bijzonderheden staat het Team direct klaar.
Altijd Netjes geholpen
Op basis van een vorige beurt heb ik…
Op basis van een vorige beurt heb ik een banden wissel uitgesteld, bij deze beurt blijken de banden heel ver afgesleten (onveilig was de opmerking) en geeft men aan dat bij de vorige beurt een foutje is gemaakt.
Men kan op tijd nieuwe banden bestellen en monteren tijdens deze beurt omdat ik een vroege afspraak had.
Wij zijn goed en netjes behandeld
Wij zijn goed en netjes behandeld
De uitleg was uitstekend
Tevreden over de service en kundigheid.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Top-Ford-garage met vakkundige mensen…
Top-Ford-garage met vakkundige mensen en super vriendelijk personeel!!!!!

Antwoord van Van Mossel Ford - Roosendaal

Antwoord van Van Mossel Ford - Roosendaal