Had een wasmachine besteld bij Bol, werd geleverd door Bestsellersnl. Maar moest hem helemaal zelf installeren. Naderhand dus heel erg gebonk bij centrifugeren. Gemaild met Nick van Bestsellersnl.... Toon meer
Besteld via Bol bij Bestsellers. Fijne aankoop. Snel verstuurd en ook op een aanvullende vraag werd snel en positief gereageerd. De bestelde deurbel zelf is trouwens ook een heel fijn ding!
Ik stuitte op Bestsellers, omdat ik 2 warmtepompdrogers nodig had. Bosch (of Siemens =identiek). Ik koop voor duizenden euro's p.j. op internet, en Eurosellers bleek honderden euro's goedkoper. En dat... Toon meer
Bestsellers.nl is in 1999 gestart met de verkoop van wit- en bruingoed via het internet. Wij hebben inmiddels een zeer goede naam opgebouwd bij vele consumenten en bij alle importeurs van Nederland. Door de importeurs wordt Bestsellers gezien als een betrouwbare partij met een gezonde toekomstvisie. Bestsellers.nl verkoopt uitsluitend artikelen die afkomstig zijn van Nederlandse importeurs.
de Corantijn 18-G, 1689AP, Zwaag, Nederland
Goed kijken wanneer je wat terug wilt brengen want ook al ga je het testen krijg je je geld niet terug bij hun!!
Ik heb een Samsung TV Samsung QLED Q80A (2021) 50" Zwart gekocht via Bestsellers. Na eerst op oa trustpilot en tweakers te hebben gecheckt bleek dat de reviews niet heel postief waren. Hierop een mail gestuurd naar Bestsellers met vragen over de levering/garantie/retourproces. Hierop kwam snel een reactie en duidelijkheid. Levering betreft alleen nieuwe artikelen en geen tweede kans. Vervolgens de TV besteld die de volgende dag is geleverd en nu prima bevalt. Dus heel tevreden.
Blu ray speler besteld via bol.com waar een defect in zit. Omdat de orginele verpakking perongeluk is weggegooit mag die niet retour. (Op de website van Bol staat 'het liefst in orginele verpakking, niet dat het moet)Want dan kunnen ze hem niet verkopen aan een ander. Of wel ze verkopen gewoon een apparaat met een defect die mogelijk is gerepareerd aan een ander.
Ik kan hem laten repareren maar moet wel gewoon de volle pond betalen. En hij is gewoon nieuw.
Koop nooit bij bestsellers. Service is bagger. En je hebt kans dat je gewoon een gerepareerd of gebruikt artikel toegestuurd krijgt.
MEEST SLECHTE SERVICE! Ik moest kleding van NL naar Nasty Gal (ze zijn gevestigd in Engeland) retourneren en mijn retourbon deed het niet. Daar heb ik contact met het bedrijf over opgenomen en het enige wat ze zeiden was dat ik het niet meer via hun kon versturen en ik het via een ander postbedrijf moest proberen. Ik ben bij verschillende postpunten langsgegaan en of zij verzonden niet naar Engeland of het koste bijvoorbeeld €30,- terwijl een retourbon via Nasty Gal €6,- kost. Nasty gal heeft mijn mails nadat bericht genegeerd. Ik raad niemand aan om hier te bestellen!
Bij Bestsellers een Acer laptop besteld voor mijn werk. Vanaf de eerste dag kreeg ik constant blue screen of death met diverse foutmeldingen die volgens internet allemaal wijzen op een defecte SSD waardoor ik steeds data verloor. Na een aantal dagen contact opgenomen met Bestsellers dat er met de laptop niet te werken viel. Vervolgens heb ik aangegeven dat ik de laptop voor mijn werk elke dag nodig heb en dat het terugsturen naar de fabrikant geen optie was aangezien ik de laptop dan weken kwijt zou zijn. BestSellers gevraagd of zij een vervangend exemplaar konden sturen. Dit was niet mogelijk omdat zij eerst bevestiging wilde dat de laptop defect was. (ondanks dat ik BestSellers heb voorzien van diverse foto's en filmpjes van de vastlopers en foutmeldingen) Vervolgens toch de laptop terug gestuurd naar BestSellers omdat er gewoon echt niet mee te werken viel. Op die dag ook een nieuwe laptop moeten aanschaffen omdat ik voor mijn werk de laptop iedere dag nodig heb en dus niet zonder laptop kan. Vervolgens restitutie van het aankoopbedrag aangevraagd bij BestSellers en tot op heden (laptop is nu ruim 2 weken in het bezit van BestSellers en/of fabrikant) nog steeds geen toekenning voor de terugbetaling van het aankoopbedrag. Bereikbaarheid is ook zeer slecht. Telefonisch niet te bereiken en via de mail / chat ook slecht bereikbaar. Hopend dat BestSellers hier alsnog met een passende oplossing gaat komen.
Bestel hier niet!! Ik heb zaterdag 2 speakertjes bij hun besteld, kerstcadeau’s voor mijn dochters. Pakket is aangemeld en niet aangeleverd bij DHL. Ze komen met allerlei smoesjes maar het pakket is na 4 dagen nog altijd niet op track and trace te volgen. Vertraging oké maar dit is echt een ander verhaal.
Uiteindelijk is alles, na tussenkomst van de bedrijfsleider, nog goedgekomen. Ik heb veel waardering voor een bedrijf dat de, in eerste instantie, zeer negatieve ervaring weet om te buigen in een positieve. Volgende keer meteen actie ondernemen Mark!
Bereikbaarheid is zeer slecht.
Ik probeer al 2 dagen jullie te bellen en mailen maar niks geen antwoord en niet eens terug bellen
Zo ga je niet met klanten om.
Door Corona kunnen ze geen telefoon opnemen.

Antwoord van Bestsellers.nl
Ik heb een stoomgenerator van Philips besteld bij bestsellers via Bol.com.
Vandaag ontving ik mijn pakket maar er zit een compleet ander strijkijzer in dan ik besteld heb.
Al zeer snel een reactie van bestsellers gehad en het juiste product wordt vandaag nog naar me toegestuurd. Het verkeerd geleverde product wordt door de bezorger weer mee terug genomen.
Complimenten voor de goeie service
Ik had een nieuwe oven besteld bij Bestsellers, het zou een paar werkdagen duren voordat hij verzonden werd. Twee dagen later bedacht ik mij dat ik toch beter een grotere oven had kunnen bestellen. Ik had nog geen verzendbevestiging gekregen dus ik hoopte nog op tijd de bestelling aan te kunnen laten passen. Ik belde, en moest een voicemail inspreken. Later kreeg ik een verzendbevestiging, de eerste oven was (helaas) al verzonden. Weer later werd ik teruggebeld, ik ben toen heel vriendelijk geholpen en het omruilen van de oven was geen enkel probleem. Ik heb de oven uiteindelijk op hun kosten terug kunnen sturen, waarna ik al snel de grotere versie bezorgd kreeg.
Bestelling via bol.com geplaatst. De verpakking van de stofzuiger kwam in een opengescheurde doos aan, echt geen nette staat, leek wel tweedehands. Dat gevoel heb ik nog steeds. Ben inmiddels 3+ dagen bezig om een nieuwe of een compensatie te ontvangen. Bestellers heeft alleen een compensatie van €10 aangeboden, die mogen hun van mij steken waar de zon niet schijnt. Schandalig aanbod, nu bezig met een geschil via bol.com om tot een redelijke oplossing te komen. Kortom ga naar de MediaMarkt of BCC.
Maandag inbouw Siemens vaatwasser besteld. Moest eerst voicemail inspreken en werd binnen een uur teruggebeld door een zeer vriendelijke Mark Schippers. Al mijn vragen werden naar volle tevredenheid beantwoord. Vandaag (donderdag) vaatwasser geïnstalleerd door installatiebedrijf Helden. Ook hier niets anders dan lof. Woensdag mail gekregen wanneer de monteur langs zou komen en donderdag half uur van tevoren een telefoontje gekregen hoe laat hij er zou zijn. En ja hoor keurig op tijd. Oude vaatwasser werd gedemonteerd en meegenomen. Nieuwe vakkundig geplaatst door vriendelijk held Kevin. Kortom een echte aanraden dit bedrijf. (Ingrid de Groot)
Via dit bedrijf een wasmachine gekocht. Geen aanrader. Ik heb een machine gekregen met binnen een week klachten alsof het een machine van 10 jaar oud was. Wordt daarna afgescheept met een standaard verhaaltje. Heb het sterke vermoeden dat deze wasmachine niet nieuw was. Heb nu een wasmachine die ik zo bij het grof vuil kan zetten. slechte service van dit bedrijf en ook van aeg. Wijzen naar elkaar en wij zijn de pineut.
Omdat onze koelkast er ineens mee stopte moesten we snel een andere hebben. Bestsellers Zwaag heeft er alles aan gedaan om ons te helpen. Er werd gebeld dat de vrachtwagen onderweg naar hen was, zodat wij alvast in de auto konden stappen en richting Zwaag rijden. Ook hulp bij het in de aanhanger zetten van de koelkast door de baliemedewerker, dus wij zijn erg blij met hun service.
Zeer teleurstellend. Via bol.com een product van Bestsellers.nl besteld, dat echt niet naar tevredenheid was. Omdat we de doos al bij het oudpapier hadden gezet mochten we het product niet retourneren. (Dit was binnen een week na ontvangst) Na meerdere pogingen contact te maken via bol.com en persoonlijk om tot een oplossing te komen, is en blijft er radiostilte aan hun kant. Absoluut niet klantgericht. Zo anders dan dat we gewend zijn van bedrijven zoals Bol.com, Cool Blue of BCC. Voor die 5€ verschil, weet ik wel waar we de volgende keer een product bestellen.

Antwoord van Bestsellers.nl
LG 55e9 gekocht geweldig mooi.levering zeer snel keurig ivm Corona in de hal in huis gebracht. Een aanrader om hier te kopen.
Een oven gekocht (SEVERIN TO2058) en maar enkele keren gebruikt. Op een dag deed ik de deur van de oven open en de deur van glas brak in duizenden scherven. Bestsellers gelijk gemeld (27 december 2019). Inmiddels nog steeds geen nieuwe oven ontvangen, al zou deze duidelijk onder de garantie moeten vallen. Krijg geen update van bestsellers, moet telkens zelf weer aan de bel trekken om te horen wat de status is.
Dit is duidelijk slechte service.
Mijn klacht werd wel gehoord en Bestsellers lost het nu voor mij op: ik krijg een nieuwe oven toegestuurd.

Antwoord van Bestsellers.nl
De bestelde vaatwasser had een te lange levertijd en dit werd opgelost door een upgrade (voor dezelfde prijs). Keurig op de hoogte gehouden van de leverdatum. Netjes bezorgd door 2 jongemannen met wie het genoeglijk koffiedrinken was. Een tien!
Nette en snelle levering
Voor 16.00 uur besteld de volgende dag geleverd. Goede info over levering en netjes bezorgd
Snelle en perfecte service voor een prima prijs ! Super tevreden
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij Bestsellers.eu.
Dit bedrijf komt vaak uit de bus als goedkoopste of bijna goedkoopste leverancier, producten worden snel geleverd en zijn dus blijkbaar op voorraad. Inmiddels 4 of 5 aankopen hier gedaan. Elke keer groot succes.
Naast dit bedrijf kan ik ook de aankoop aanbevelen:
AEG RAPIDO HX635TM 18V kruimelzuiger 7332543514281
Dit is beslist een van de beste kruimelzuigers op de markt. Degelijk, zuigt als een malle, kan erg lang (ruim half uur) op een accu, laadt snel op, is goed te hanteren, en wordt geleverd met muurbevestiging. Ideaal!!
Groet, Michiel, Zwolle