Bestsellers.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Had een wasmachine besteld bij Bol, werd geleverd door Bestsellersnl. Maar moest hem helemaal zelf installeren. Naderhand dus heel erg gebonk bij centrifugeren. Gemaild met Nick van Bestsellersnl.... Toon meer

Besteld via Bol bij Bestsellers. Fijne aankoop. Snel verstuurd en ook op een aanvullende vraag werd snel en positief gereageerd. De bestelde deurbel zelf is trouwens ook een heel fijn ding!

Ik stuitte op Bestsellers, omdat ik 2 warmtepompdrogers nodig had. Bosch (of Siemens =identiek). Ik koop voor duizenden euro's p.j. op internet, en Eurosellers bleek honderden euro's goedkoper. En dat... Toon meer

Maandag inbouw Siemens vaatwasser besteld. Moest eerst voicemail inspreken en werd binnen een uur teruggebeld door een zeer vriendelijke Mark Schippers. Al mijn vragen werden naar volle tevredenheid b... Toon meer

1. Fotowinkel
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Hifi-winkel
  4. Televisiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bestsellers.nl is in 1999 gestart met de verkoop van wit- en bruingoed via het internet. Wij hebben inmiddels een zeer goede naam opgebouwd bij vele consumenten en bij alle importeurs van Nederland. Door de importeurs wordt Bestsellers gezien als een betrouwbare partij met een gezonde toekomstvisie. Bestsellers.nl verkoopt uitsluitend artikelen die afkomstig zijn van Nederlandse importeurs.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Blij

Ik heb Frits mijn robot stofzuiger hier gekocht en erg tevreden over de snelle levering en makkelijke bestelmethode

22 oktober 2019

Prima service!

Prima service!
Bestelde artikel bleek niet tijdig voorradig bij leverancier, direct een zelfs beter alternatief geboden en alsnog de volgende dag geleverd op afgesproken tijdstip! 👍

25 september 2019

Probleemloze aankoop

Probleemloze aankoop. Duidelijke site, bij elke fase van het verzendproces geïnformeerd, goed verpakt product dat onbeschadigd is aangekomen.

12 september 2019

Had een wasmachine besteld

Had een wasmachine besteld, 3keer hebben ze gebeld dat de leveringsdag veranderde!!!hebben ze het uit eindelijk geleverd en doe mijn was,heel veel lawaai en wasmachine stond te daveren.ze mogen het terug komen halen en geld terug geven.NOOIT KOOP IK DAAR NOG IETS

29 augustus 2019

Super bedrijf

Top zaak
In tegenstelling tot andere internet winkels heeft de klantenservice hier wel kennis van zaken. Die geven je een prima advies.
En ze doen hier wel wat ze beloven, ofwel, 2 dagen levertijd is 2 dagen levertijd. En dan ook nog voor een heel scherpe prijs.
Bestsellers bedankt!

19 augustus 2019
Logo Bestsellers.nl

Antwoord van Bestsellers.nl

Hartelijk dank meneer van Weering voor uw vriendelijke review.
Daar doen we het voor!
U blij, wij daardoor ook hartstikke blij!
We danken u voor uw bestelling en wensen u er veel plezier van!
Bestsellers.eu

Aanbevolen!

Zending kwam iets te laat maar niet de schuld van Bestsellers maar van Post.nl. Alles goed gegaan, aanbevolen!!

1 juli 2019

Stofzuigerzakken

Helaas zijn NIET de bestelde stofzuigerzakken bezorgd. De geleverde stofzuigerzakken zijn echter van dezelfde kwaliteit en tegen een gelijke prijs. Dus toch redelijk tevreden met de afhandeling van de bestelling.

6 juni 2019

De service is erg goed

De service is erg goed. Ik bleek het verkeerde type vaatwasser te hebben gekozen. Dat was er een die toevallig niet meer op voorraad was. Ik kreeg een ander aanbod, maar toen ze aan een vraag over de installatie van het apparaat konden zien dat ik een vrijstaand model nodig had ipv een inbouw, werd ik daar op gewezen. Heel attent. Er werd goed meegedacht en ik kreeg uiteindelijk een heel mooi aanbod. Op elke email van mij werd heel snel gereageerd. Echt top!

3 mei 2019

Bij Bestsellers.eu iets kopen

Bij Bestsellers.eu heb ik een Philips BT5200/16 baardtrimmer gekocht. De prijs was +/- €6,- lager dan bij de meeste anderen. Alle informatie over de baardtrimmer en de betaling werd duidelijk met e-mail doorgegeven. Via PostNL werd het pakketje zonder bijbetaling thuis bezorgd. Op mijn e-mail kreeg ik bericht de bezorging te volgen via Track&Trace. De baardtrimmer werkt uitstekend. Dus zonder problemen te verwachten kun je bij Bestsellers.eu kopen. Gerard.

1 mei 2019