Bestsellers.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Had een wasmachine besteld bij Bol, werd geleverd door Bestsellersnl. Maar moest hem helemaal zelf installeren. Naderhand dus heel erg gebonk bij centrifugeren. Gemaild met Nick van Bestsellersnl.... Toon meer

Besteld via Bol bij Bestsellers. Fijne aankoop. Snel verstuurd en ook op een aanvullende vraag werd snel en positief gereageerd. De bestelde deurbel zelf is trouwens ook een heel fijn ding!

Ik stuitte op Bestsellers, omdat ik 2 warmtepompdrogers nodig had. Bosch (of Siemens =identiek). Ik koop voor duizenden euro's p.j. op internet, en Eurosellers bleek honderden euro's goedkoper. En dat... Toon meer

Maandag inbouw Siemens vaatwasser besteld. Moest eerst voicemail inspreken en werd binnen een uur teruggebeld door een zeer vriendelijke Mark Schippers. Al mijn vragen werden naar volle tevredenheid b... Toon meer

1. Fotowinkel
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Hifi-winkel
  4. Televisiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bestsellers.nl is in 1999 gestart met de verkoop van wit- en bruingoed via het internet. Wij hebben inmiddels een zeer goede naam opgebouwd bij vele consumenten en bij alle importeurs van Nederland. Door de importeurs wordt Bestsellers gezien als een betrouwbare partij met een gezonde toekomstvisie. Bestsellers.nl verkoopt uitsluitend artikelen die afkomstig zijn van Nederlandse importeurs.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

"gewoon" tevreden

Keukeninstrument gekocht: beste prijs in Nederland. Verzending volgens toezeggingen. Je verwacht dat en het gebeurt ook: prima!

13 maart 2019

Topservice

Topservice, Ik zag op de website van bestsellers een goede aanbieding die ik nergens anders vond, maar een dag later op het moment dat ik wilde bestellen greep ik daar net naast. Een vriendelijk contact met de klantenservice heeft me de korting alsnog opgeleverd. alles keurig geregeld en snel verzonden en ontvangen

27 februari 2019

Te Goedkope aanbieder

Goedkope aanbieder, dat is aantrekkelijk, maar...
Het toetsenbord was niet beter verpakt dan in een
niet schuurbare plastic zak. De productverpakking bleek naar het openmaken van de verpakking flink gescheurd, waarschijnlijk transport schade. Na wat rechtbuigen doet het product het overigens prima, kon het gelukkig hebben.
Andere afrader was dat ze versturen zonder buren levering. Door werkzaamheden in de buurt had de bezorger tot 2 maal toe geen zin om de extra meters te maken om bij mij aan te bellen. Pas na een week had ik de levering.
Had de optie geboden om dat uit te zetten!
Afrader helaas, ook geen reactie op mijn eerdere klacht gekregen, dus dan moet het helaas maar via Trustpilot.

18 januari 2019

Perfecte service!

In november begaf onze droger het. Ik had een droger gezien op de website van BCC en stelde de vraag aan Bestsellers of zij deze konden leveren en tegen welke prijs. Ik kreeg heel snel antwoord terug dat ze deze niet konden leveren maar wel een beter alternatief voor een betere prijs, tevens kon deze de volgende dag geleverd worden!
In december begaf de wasmachine het, dus contact gezocht met bestsellers of ze een bijpassende wasmachine hadden bij de droger. Deze hadden ze wederom voor een scherpe prijs, ze konden hem zelfs dezelfde dag nog leveren!
Buiten deze aankopen om hebben wij al vaker aankopen gedaan bij Bestsellers met altijd perfecte service en perfect contact met de klantenservice!

2 januari 2019

Tefal ActiFry XL

Tefal ActiFry XL besteld en ontvangen.
Handleiding alleen in het "Scandinavisch" !
Van de 2 door Tefal meegeleverde kookboeken, maar 1 aanwezig en dit was ook in het "Scandinavisch".
Op mijn vragen aan de klantenservice geen antwoord gekregen.
Waardeloze service !!!

Hiermee wil ik toch even aangeven, dat ik door bestsellers ben gecontacteerd en dat zij alles in orde hebben gemaakt.
Bedankt Huub voor je inzet !!
Ben blij met jullie service.

7 december 2018

Na een aankoop gedaan te hebben via…

Na een aankoop gedaan te hebben via partner bol.com,die nauw samen werkt met bestsellers.ben ik zeer teleurgesteld met het afhandelen van mijn online
Aankoop het betreff een nespreso koffie
Machine die mij 2 maanden lang en nog blijft achtervolgen gewoon een nacht Merie voor mij is dat zelf geen ster waard!

5 december 2018

Goed advies en prettige communicatie

Na bijna een wasmachine en droger van Bosch te hebben gekocht bij een concurrent website ben ik per toeval terecht gekomen op de website van Bestellers.eu. Nadat vragen over de mail snel beantwoord waren over een demo droger heb ik telefonisch contact gehad met de medewerkers. Dit liep allemaal erg prettig. Daarnaast heb ik na advies ook een bijpassende wasmachine van dezelfde lijn gekocht bij Bestellers.eu.
Inmiddels al bijna een week in het bezit van beide machines en ben er erg over te spreken alsmede de levering ervan.

Keep up the good work!

17 november 2018
Logo Bestsellers.nl

Antwoord van Bestsellers.nl

Beste Roland,

Wat een goede review, dankjewel daarvoor! We zien je graag weer eens terug in onze webshop en wensen je veel plezier van de nieuwe wasmachine en droger.

Groeten van Bestsellers.eu

Uitermate tevreden over de service

Online een wasmachine besteld, die bleek de volgende dag niet op voorraad te zijn. Aanvankelijk was ik hierdoor sceptisch, maar al snel maakte dit gevoel plaats voor een brede glimlach op mijn gezicht. Bestsellers kwam met een duurder alternatief voor dezelfde prijs en ze hebben zelfs de transporteur gebeld met het verzoek om haast te maken met de levering. Ik ben uitermate tevreden over de prijs en de service van Bestsellers en kan iedereen aanbevelen om daar een bestelling te plaatsen.

24 oktober 2018