Via vergelijkingsite bij Castle.nl uitgekomen vanwege de laagste prijs. Smartphone besteld en via Ideal betaald. Keurig de volgende dag geleverd. Na bestelling volgt track en trace, deze is helaas... Toon meer

Geven niet thuis en verschuilen zich achter de fabrieksgarantie, terwijl er een wettelijke bepaling is, waar een winkelier aan moet voldoen al was het uit fatsoensoverwegingen en goede service. Voor m... Toon meer

Via website artikel bekeken, Toch nog een vraag over prijzen, gebeld en werd zeer vakkundig te woord gestaan. O.b.v. telefonische contact overgegaan tot aankoop, voor 16:00 besteld, gedurende de dag... Toon meer

Diverse medewerkers gesproken waarvan 1 niet echt veel zin had om te helpen, maar die had wellicht zn dag niet. Ben verder zéér vriendelijk te woord gestaan. Heel tevreden over de afhandeling van mn '... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dé webwinkel voor gratis smartphone aanbiedingen, abonnementen met cadeau en sim only. Snel en betrouwbaar. Castle Telecom officieel dealer van: Vodafone, T-Mobile, Telfort, KPN en Hi.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

4,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nette afhandeling en klantvriendelijk, snel en vooral de juiste aanbiedingen !

Met Castle telecom ben je niet afhankelijk van wat de winkels slechts te bieden hebben.

Ruime keuze in telefoons i.c.m de juiste combinatie abonnementen, maakt het veel aantrekkelijker om bij Castle je nieuwe abonnement af te sluiten als direct bij de provider zelf.

Voorbeeld, mijn 9860 blackberry was in de winkel ( en bij vodaphone's webshop helemaal niet ) niet te krijgen met een 1 jarig abonnemt zonder extra veel bij te moeten betallen.

Bij Castle moest er slecht de helft van de prijs bij betaald worden + ik kon nog gebruik maken van een actie dat me 60 euro scheelt op jaarbasis.

Al met al toch een hoop hele hoop voordelen.

Ik kom terug !

28 juni 2012

niet nakomen van afspraken door castle of courrier

Een zesje, eerst kreeg ik geen duidelijk antwoord wanneer mijn spullen geleverd gaan worden en vervolgens kwam de transportbedrijf tot 2 keer aan toe op niet afgesproken tijd terwijl ik er voor betaald heb om juist afspraak te kunnen maken op moment dat het mij schikt. Met transportbedrijf bellen als het mis gaat kost vervolgens 45 euro cent...... die eurotje of zes a zeven ben je dus ook nog eens kwijt.... kortom zeer matige ervaring....

28 juni 2012

Een sympathiek bedrijf met hart voor haar klanten!

Ik heb met veel plezier een smartphone bij Castle aangeschaft. De site zag er overzichtelijk uit, en gaf voldoende informatie. Een personeelslid heeft mij nog extra gebeld om nog wat verduidelijking te krijgen, dit getuigt toch wel van enige kunde en zorgvuldigheid binnen het bedrijf. Ook het systeem waarmee het pakketje gevolgd kon worden vond ik erg fijn.
Al met al, een topbedrijf!

fantastisch

Castle zal ik zeker aan anderen aanbevelen.
Geen lange wachttijden betreffende de bestelling.
Alles netjes uitgevoerd.
Castle jullie service is geweldig

Goede snelle service, 1 woord perfect

Na de snelle service van de klantenservice voor het apart leggen van de Samsung s3 en het op de hoogte houden van iedere verandering van de status van de bestelling is top. Ook de levering was supersnel

geweldig

bij de verlenging van mijn tel abonnement kreeg ik een 3d tv kado
iedereen is verbaast dat dat kan
ik ben er heel tevreden mee
en zou het iedereen aanraden om zo te verlengen en ik krijg nog gratis bellen voor 6mnd kado en alles wordt netjes thuis bezorgd
wat wil je nog meer

In één woord: Prima

Castle heeft bij mij wederom een prima indruk achtergelaten.
Alles is vlot achterelkaar geregeld en de bestelde telefoon snel laten afleveren.
Ik heb naast mijn eigen abo ook nog een abo voor mijn vrouw. Dat abo loopt op 5-8-2012 af en ik ben me opnieuw gaan orienteren via de site van Castle.
Zal hoogst waarschijnlijk, door eerdere positieve ervaringen, weer een abo via Castle gaan afsluiten.
Vriendelijk groetend,

J. Brochard
Pijnacker

Top service!

Al twee keer een bestelling bij Castle gedaan en beide keren zeer snel en goed geholpen. Top service met prima prijzen. Ze hebben er een vaste klant bij!

Snel en betrouwbaar

Zondag avond een bestelling gedaan met gratis nieuwe iPad en die week erop dinsdag was alles geregeld! Overzetten van abonnement was goed geregeld, werd gelijk terug gebeld na de bestelling. Kortom, helemaal super!

28 juni 2012

zeer goed bedrijf met uitstekende service

Ik heb een bestelling gedaan bij Castle het betrof een abbonement en een home cinema set erbij.
Na het uitpakken van de bestelling zag ik dat er bepaalde aansluitingen niet op de home cinema zaten die ik wel nodig heb.(toslink).
Foutje in de beschrijving van de fabrikant.
Ik heb meteen Castle gebeld en ze boden direct aan het setje gratis terug te sturen en ik mocht een ander uitzoeken. dat heb ik gedaan en hij was zelfs duurder,maar het prijsverschil is gedeeld door mij en Castle. kortom super service prima in de communicatie. ze houden je overal van op de hoogte.

King of the Castle

Volgens mij heet deze shop Castle vanwege het feit dat je je als klant nog steeds koning(in) voelt, iets wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is.
Wij hebben al verschillende keren iets besteld en iedere keer is de afhandeling correct en snel.Gegevens die je moet verstrekken voor bijvoorbeeld het afsluiten van een abonnement wordt goed mee omgegaan en serieus bekeken niet alles wordt maar klakkeloos aangenomen iets wat mij als klant absoluut vertrouwen geeft.
Afgelopen keer konden wij het contract niet printen en toen hadden we de volgende dag, na 1 telefoontje naar de klantenservice, het in de brievenbus.
Kortom voel je je the king of the castle!!!

28 juni 2012

telefoondiensten zoals het zou moeten

heb mijn abbonement verlengt via castle, even contact gehad over bijgeleverd telefoontje deze wilde ik niet hebben. was verder geen probleem werd er af gehaald en korting toegepast op de TV die ik erbij wilde.

Prima afhandeling.