Chickzfashion.nl Reviews

2,6

1 ster is nog te veel, ben al een maand bezig om mijn geld retour te krijgen. Dochter heeft zelf betaald van haar hard gewerkte centen. Waardeloos bedrijf, zou er niet bestellen.

Leuke webshop, al meerdere bestellingen gedaan. 1 keer duurde de bestelling wat langer dan verwacht, bericht via Facebook gestuurd netjes te woord gestaan ( bleek een pre order artikel bij te zitten... Toon meer

Mooie webshop met mooie kleding & goeie kwaliteit. In december had ik een pre-order tussen mijn bestelling staan waardoor mijn bestelling langer onderweg zou zijn De eigenaresse heeft mij de ande... Toon meer

Al 5 weken geleden besteld!!!! Niets ontvangen!!!! Wel Zielige verhalen posten op Social Media, Maar reageren op mails niet. 3x gemaild. Geen reactie gekregen. Nooit meer dat ik hier bestel! Gemail... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Winkel in modeaccessoires

Bij Chickz Fashion shop je online de fijnste sets fashion musthaves van Chickz voor chickz!

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het verdiend nog geen 1 ster

Het verdiend nog geen 1 ster
Begin februari iets besteld . Zou snel geleverd worden .
Echter nu half maart nog niets ontvangen
Mailen heeft bijna geen zin want reageren niet of heel laat
Dan zijn de kledingstukken er niet meer en ga zo maar door
Ik zou zeggen , bestel je kleding bij een betrouwbare ondernemer die wel doet wat die zegt

17 maart 2025

22 februari iets besteld voor een…

22 februari iets besteld voor een gender reveal, inmiddels zijn de kledingstukken niet meer nodig want de reveal is al geweest! Geen t&t ontvangen, moeilijk contact te leggen. Uiteindelijk een uitleg dat dat er iets ernstigs had plaats gevonden ( privé) en ze zouden het alsnog verzenden. Dat is alweer een halve week geleden en nog steeds geen bestelling of t&t.

22 februari 2025

Oplichters, word niets verzonden!

Al 5 weken geleden besteld!!!! Niets ontvangen!!!! Wel
Zielige verhalen posten op Social
Media,
Maar reageren op mails niet. 3x gemaild. Geen reactie gekregen. Nooit meer dat ik hier bestel! Gemaild dat de bestelling geannuleerd mag worden, deze klerezooi hoef ik inmiddels niet meer…

5 maart 2025

Bestelling niet verzonden, geven geen reactie....

Ik heb voor 190 euro bestelling geplaatst, weken geleden....
De levering (pre order) zou uiterlijk 28 febr zijn.
Helaas niks meer van jullie vernomen. Óók geen mail dat de bestelling is verzonden.
Via WhatsApp berichten gestuurd. Jullie reageren toch binnen 48 uur?
Niet dus.
Wel 'n mail ontvangen om jullie te beoordelen... dan doe ik dat op basis van hoe de situatie nu is.

Betreft bestelling #13012

Als 't nog steeds niet verzonden is binnen de tijd. Kan ik (deels) annuleren?
Paar items zijn niet meer nodig omdat die voor speciale gelegenheid besteld waren.

14 februari 2025

Mijn bestelling duurde onwijs lang…

Mijn bestelling duurde onwijs lang voordat het verzonden was uiteindelijk heb ik ze gemaild en kreeg ik te horen dat ze de vest niet op voorraad hadden. Ik had de bestelling geannuleerd omdat ik er geen vertrouwen meer in had. Bevestiging hiervan gehad maar ze verwerken het niet met klarna. Meerdere keren gemaild geen reactie. Echt waardeloos

20 februari 2025

Super broeken

Ik denk een tijdje geleden alweer dat ik twee broeken heb besteld bij Chickz! Erg mooie en goede kwaliteit, leuke prijs en belangrijker nog zit heerlijk! Ik draag ze wekelijks! Ik ben vrij lang en een lange romp dus vaak bovenkleding wat lastig te vinden in langer model! Maar als ze wat heeft ben ik de eerste die ga bestellen hahah!
Dikke aanrader!

18 februari 2025

NIET DOEN!!!!!!

Een vest besteld op 19 januari. inmiddels ( nu 13 februari) na moeizaam contact nog NIKS ontvangen! gemeld dat er iets mis is gegaan, vervolgens dat het onderweg is. Geen T&T code. Maar helaas, niks ontvangen. Staat er op de socials een win-actie.....onbegrijpelijk!
Vreselijk slechte service. Vraag me af of er echt nog geleverd gaat worden.
ECHT EEN AFRADER!!

13 februari 2025

Mooie kleding!

12 februari 2025

Antwoord van Chickzfashion.nl

Bedankt voor je mooie review!

Chickzfashion.nl

Levering duurt erg lang maar…

Levering duurt erg lang maar uiteindelijk gewoon mijn bestelling ontvangen! Contact via de mail is slecht, whatsapp goed contact.

12 februari 2025

Antwoord van Chickzfashion.nl

Hi! Bedankt voor je positieve review! Helaas kan het wel eens gebeuren dat een bepaald artikel een langere levertijd heeft als gehoopt of vermeld.

We staan onze klanten uiteraard graag te woord waar mogelijk.

Fashion chikz, te leuk!

Fashion chikz heeft zoveel leuke artikelen! Heb pas een heel leuk vestje besteld, en ben heel benieuwd of hij net zo tof is als op de foto! Maar daar twijfel ik niet aan! <3

9 februari 2025

Antwoord van Chickzfashion.nl

Hi! Bedankt voor je mooie review!

Chickzfashion.nl

Heb m'n bestelling niet gekregen.

Heb m'n bestelling niet gekregen.
Een verzoek gedaan om geld terug te storten, daar reageren ze niet op.

7 februari 2025

Goedenavond Diana,

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. ´
Helaas kunnen we geen bericht terug vinden over een annulering van uw bestelling.

Graag ontvangen we deze via Whatsapp en of de e-mail zodat we deze kunnen verwerken.

Chickz

Géén reactie op gestelde vragen

Ik zou hier niet snel een 2e keer een bestelling plaatsen. De communicatie is helaas erg slecht. Op 16-12 heb ik een pre-order geplaatst, deze zou voor de kerst verzonden worden. Helaas vlak voor kerst een bericht dat mijn bestelde producten vertraging hadden. Kan gebeuren.. Op 4 januari heb ik uiteindelijk mijn order ontvangen. Deze heb ik geheel geretourneerd, uiteraard binnen 14 dagen. Nadat ze mijn retour hadden ontvangen op 11-1, heb ik op 23-1 maar eens een mail gestuurd als mijn retour al verwerkt was want ik had nog niets gehoord. Op 28-1 uiteindelijk het bericht "Je bestelling is terugbetaald" ontvangen. Wel bleven de thuisbezorging kosten van 5,95 openstaan in mijn Klarna app. Ik heb diezelfde dag een mail gestuurd als dit wel klopte. (De retourkosten waren uiteraard voor mijn eigen rekening.) Maar ik kon niets vinden op de site dat ik ook nog de thuisbezorg kosten moest betalen. Op 10-2 nogmaals gemaild want ik had op die mail ook géén reactie ontvangen. Op 13-2 een reactie gekregen dat de verzendkosten gecrediteerd zijn en dat het fout is gegaan in het systeem. Er wordt helaas niet binnen 48 uur gereageerd, zoals wel wordt aangegeven. Ik heb in mijn laatste mail aangegeven dat ze zich hierin kunnen verbeteren. Ze werken er hard aan om de klantenservice te verbeteren, dit staat momenteel op nummer 1 werd teruggeschreven. Zo te lezen ben ik niet de enige met deze ervaring. Jammer, want ze bieden wel leuke kleding aan.

6 februari 2025

Goedenavond,

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent.
Het is jammer dat uw dat uw bestelling later bezorgd is dan gehoopt, helaas is dit in de december maand niet altijd haalbaar om bestellingen op tijd te versturen.

Betreft de retourzending is dit op eigen kosten,
mocht u nog vragen hebben? Kunt u de klantenservice bereiken via whatsapp of de email.

Chickz

Mooie webshop met mooie kleding & goeie…

Mooie webshop met mooie kleding & goeie kwaliteit.
De eigenaresse heeft mij de andere artikelen eerder op gestuurd zodat ik deze met kerst kon dragen.
Echt heel fijn helemaal in de drukte van de feestdagen denkt ze mee & is er goed contact.

21 december 2024

Antwoord van Chickzfashion.nl

Bedankt voor uw leuke review.
Daar worden we heel blij van!

Fijn weekend!