1 ster is nog te veel, ben al een maand bezig om mijn geld retour te krijgen. Dochter heeft zelf betaald van haar hard gewerkte centen. Waardeloos bedrijf, zou er niet bestellen.
Leuke webshop, al meerdere bestellingen gedaan. 1 keer duurde de bestelling wat langer dan verwacht, bericht via Facebook gestuurd netjes te woord gestaan ( bleek een pre order artikel bij te zitten... Toon meer
Mooie webshop met mooie kleding & goeie kwaliteit. In december had ik een pre-order tussen mijn bestelling staan waardoor mijn bestelling langer onderweg zou zijn De eigenaresse heeft mij de ande... Toon meer
Al 5 weken geleden besteld!!!! Niets ontvangen!!!! Wel Zielige verhalen posten op Social Media, Maar reageren op mails niet. 3x gemaild. Geen reactie gekregen. Nooit meer dat ik hier bestel! Gemail... Toon meer
Bij Chickz Fashion shop je online de fijnste sets fashion musthaves van Chickz voor chickz!
Emmastraat 16, 2678EP, De Lier, Nederland
- klantenservice@chickzfashion.nl
- www.chickzfashion.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Leuke site en kleding
Leuke site en kleding, heb al enige keertje bij jullie besteld en altijd goed,1 min puntje vind als je een messenger bericht of op fb een vraag stelt dat er niet op gereageerd word ,maar verder top

Antwoord van Chickzfashion.nl
Altijd leuke kleding in de trends van…
Altijd leuke kleding in de trends van nu! En ook op de socials altijd voorbeelden hoe je het item kan dragen / combineren. Dat vind ik altijd een pluspunt!

Order niet ontvangen
Order niet ontvangen . Ik heb de klantenservice gemaild en via whatsapp een bericht gestuurd. Tot op heden niets vernomen . Vind het niet netjes .

Super leuke kleding
Super leuke kleding, lieve mensen en super service!

Antwoord van Chickzfashion.nl
Op 8/1 besteld voor €90 tot tot op…
Op 8/1 besteld voor €90 tot tot op heden niks ontvangen , vage klantenservice , live chat niet aanwezig op mail wordt niet gereageerd zelfs 1 ster is nog teveel

Antwoord van Chickzfashion.nl
Ik wacht al drie weken op mijn…
Ik wacht al drie weken op mijn bestelling en bij vragen via de mail of whats app krijg ik gewoon geen antwoord over wanneer deze verzonden gaat worden! ( vraag is zaterdag gesteld en nu is het alweer donderdag) Voor mij een reden om nooit meer wat te bestellen.
Update: omdat ik zo lang moest wachten op mijn bestelling alles weer retour gestuurd toen het eindelijk binnen kwam maar nu zijn we drie weken verder en is mijn retour nog steeds niet verwerkt!!
Deze bestelling is via Klarna gegaan en zij gaan er nu verder mee aan de slag maar dit kan toch echt niet op deze manier. Wettelijk gezien had deze retour al verwerkt moeten zijn.
Mijn bestel nummer is: #12707

Leuke Webshop!
Leuke webshop met mooie kleding voor een niet te hoge prijs! Goede service en nette levering!

Antwoord van Chickzfashion.nl
Super leuke webshop met mooie items
Super leuke webshop met mooie items! Snelle verzending en goede service.
Zeer tevreden :)

Mensen koop hier niet
Mensen koop hier niet. De klantenservice reageert niet of met een bericht waar je niks aan hebt. Een pre order duurt echt heel lang. Ik heb al minstens 6 weken geleden besteld maar er komt niks. Als je dan zegt toch te willen annuleren kan het niet…maar vervolgens komt er nog steeds niks… ik ga dit melden want mijn gevoel zegt dat ik niks ga ontvangen

Antwoord van Chickzfashion.nl
Als je een app stuurt met een vraag…
Als je een app stuurt met een vraag krijg je bijna geen antwoord. Ik wacht al een tijd op een terug betalen. Weinig reactie.

Nooit geen tweede keer
22 dagen geleden een bestelling geplaatst. Helaas nog steeds niets ontvangen. Reageren ook weinig, of reageren zelfs helemaal niet. Gezegd dat ik mijn bestelling wil annuleren, maar geen gehoor. Ik krijg ook geen bericht, van eventuele vertraging o.i.d. Ik ga hier nooit geen tweede keer meer een bestelling plaatsen.

Antwoord van Chickzfashion.nl
Leuke webwinkelel en goede uitleg.
Twee bestellingen gedaan en binnen een week ontvangen! 1retour gestuurd en apje omdat retour bon niet geupload wilde?Kan foutje van mij zijn?
Maar Super leuke kleding en uitleg! Succes ChiczFashion.
Aantal keren bestelt en ben erg…
Aantal keren bestelt en ben erg tevreden over de blousjes en broeken
Mooie kwaliteit voor een leuke prijs!
Heb nog nooit zoveel kleren gekocht
Heb nog nooit zoveel kleren gekocht
Superrr leuk mooie prijs en Fantastische Service
Goede ervaring
Ik heb juist goede ervaring gehad met de klantenservice. Netjes een bericht gestuurd en snel een reactie ontvangen. De artikelen komen wel later, maar ook dit wordt netjes op de site bij aankoop gemeld. Daarnaast was er kleding niet leverbaar en heb ik binnen een week mijn geld op cc terug gekregen. Datbwas alleen wel jammee. Kortom, leuke online kledingwinkel met goede klantenservice.
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan. Zelf een foutje gemaakt. Keurig opgelost. Geleverd product helemaal naar wens. Precies als op het plaatje. Zou hier zeker weer bestellen.
Niet bestellen!
Lange levertijd en wanneer je contact met ze opneemt om te vragen waar je bestelling blijft mailen ze niet terug. (automatisch reply in het Engels).
18 september besteld en 8 oktober nog steeds niks ontvangen.
Bijna 2 weken op mijn pakket moeten…
Bijna 2 weken op mijn pakket moeten wachten. Toen kreeg ik het eindelijk kreeg ik een L ipv XL. Probeer contact op te nemen reageren gewoon niet! Lezen wel je berichten. Ik bestel er echt nooit meer!,
Slechte service!
5 Items besteld als outfit voor een feestje, zou dezelfde dag verzonden worden. Ik kreeg helaas geen pakketje, na een paar dagen kreeg ik e-mail dat alles later kwam omdat 1 item niet op voorraad bleek. Na 1,5 week kwam toch mijn pakketje, bij het openen bleek het vertraagde artikel alsnog niet erbij. Dit gemeld en heb echt weken lang moeten bedelen om mijn geld terug te krijgen! Het feit dat zij iets niet opsturen en dit niet verrekenen vind ik al een slechte zaak maar al helemaal als je alleen moet bedelen om je geld terug te krijgen is echt van de zotte. Via whatsapp reactie pas na dagen, via Instagram en e-mail 0 reactie, 5 verschillende versies gehoord waarom ik geen geld terug had gekregen en arrogante vrouw aan de telefoon. Ik heb uiteindelijk na volhouden mijn geld retour gekregen van het ontbrekende item.
Wacht al maanden op mijn geld
Ook ik heb in maart iets besteld en retour gestuurd nog steeds geen geld teruggestort en worden mijn mailtjes niet meer beantwoord nooit bestel ik hier meer iets