Dr. Mobile Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,8

Ikben zeer tevreden over dit voedingssupplement Onze hond Kayla is een kind voor ons en hij begon met 8 1/2 jaar strompelend van de bank af te komen Ik heb de gelezen op internet en kwam toen b... Toon meer

iPhone 13 aangemeld voor reparatie, probleem met microfoon. Volgende dag zou het opgehaald worden. Niemand langs geweest en in track and trace staat dat toestel nog steeds onderweg is. Navraag gedaan... Toon meer

Slechtste service ooit! €200 aan belkosten kwijt voor telefoneren met de klantenservice. Telefoon met kapotte behuizing terug gekregen terwijl mijn toestel bij opsturen nog onbeschadigd was aan de beh... Toon meer

Mijn apparaat is via de winkel naar Dr. Mobile gestuurd voor reparatie, maar het hele proces duurde extreem lang. Communicatie was minimaal en onduidelijk — weken wachten op updates, zonder te weten... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Bij Dr. Mobile geven we net zo veel om je mobieltje als jij. We weten allemaal hoe vervelend het is om onverwachts zonder smartphone te zitten. We zijn altijd connected en onze smartphone speelt een centrale rol bij veel van de dingen die we doen. Whatsappen, e-mails versturen, je bankzaken regelen, het kan allemaal mobiel en deze zaken gaan dus een stuk lastiger op het moment dat je geen toegang meer hebt tot je smartphone. Gelukkig staat ons team klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen!

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne service en zeer vriendelijk.

Mijn kapotte Samsung A51 gebracht in de hoop dat ze nog te maken viel. Ondanks alle inspanningen is dit helaas niet gelukt maar ze hebben hun uiterste best gedaan. Snelle service, zeer vriendelijk en geen extra kosten in rekening gebracht ondanks het werk. Top! Ik kom zeker weer terug.

5 november 2021

Beste Brach,

Bedankt voor het schrijven van je review.
Wat vervelend dat we jou niet hebben kunnen helpen met het repareren van je toestel. Wij stellen het zeer op prijs dat je desondanks je positieve ervaring met ons wilt delen.

Mocht je in de toekomst weer gebruik willen maken van onze service dan staan wij uiteraard weer voor je klaar!

Het WeCare-Team

Telefoon opgestuurd ter reparatie, niet meer terug gekregen

Ik heb in mijn functie een Samsung Galaxy onder garantie opgestuurd naar dit bedrijf. Deze is ontvangen en volgens de SMS gerepareerd en teruggestuurd. 14 september zou hij ontvangen zijn en 16 september kreeg ik op de SMS dat hij gerepareerd terug zou komen.

Het toestel is nooit bij mij aangekomen.

Ik heb het contactformulier ingevuld, ik heb ze gemaild, maar er komt geen enkele reactie, behalve een automatische reply dat ze de mail hebben ontvangen en zo snel mogelijk antwoorden. Vandaag maar een 4e poging gedaan.

etc.

UPDATE: Na deze review is er eindelijk een reactie gekomen via Trustpilot om in contact te komen. Ik heb mijn mailadres achtergelaten en hoop alsnog contact te kunnen krijgen en te horen waar het toestel is gebleven.

Jammer dat het met een negatieve review moet.

Ik hoop dat het nu opgelost gaat worden. Wordt vervolgd.

UPDATE2: Dank voor de reactie. Ik vertrouw er op dat het toestel alsnog mijn kant op komt. Het verbaast me wel dat ze me gemist zouden hebben. Hij wordt bezorgd bij ons kantoor en daar is de receptie van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 bemand.
Van de bezorgdienst hebben wij ook niets vernomen. Zeker van DHL is dat raar, want die komen heel vaak hier.

Ik ben in ieder geval blij dat het toestel niet weg is.

In de toekomst hoop ik wel dat er reactie gaat komen op mails en contactformulieren van klanten, want dan had ik het toestel nog op tijd kunnen ophalen.

27 september 2021

Beste Ferry,

Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Wat vervelend dat je jouw toestel nog altijd niet terug hebt ontvangen nadat je van ons een melding hebt gekregen dat de reparatie al was afgerond. Ik zie in het systeem terug dat deze inderdaad op 17-09 aan de bezorgdienst is overgedragen maar dat deze vervolgens vertraging heeft opgelopen. Uiteindelijk is je toestel op 18-09 meegegeven aan de koerier om uitgeleverd te worden.
Helaas heeft deze jou gemist en is je toestel afgeleverd op een DHL ServicePoint. Waarschijnlijk is dit bericht je ontgaan waardoor je lange tijd niet wist waar je toestel was.

Omdat je toestel te lang bij het servicepunt heeft gelegen is deze inmiddels weer terug onderweg naar ons. Wanneer wij deze ontvangen hebben zullen wij jou direct contacteren om een afleveropdracht in te plannen op een voor jouw geschikt moment.
Hopelijk kunnen we dan alsnog je toestel succesvol bij jou laten afleveren.

slechte ervaring

slechte ervaring. wel netjes met ophaal service. daarna hebben ze via standaard mailtjes op de hoogte gehouden van het proces, helaas kwam deze mailtjes pas tegen in me spambox nadat ik me telefoon terug kreeg.
bij terugkomst was me telefoon nog steeds kapot. via de mailtjes stond dat ze moesten wachten op bepaalde onderdelen zodat ze het kunnen repareren. je snapt dus best de teleurstelling dat je dan alsnog een telefoon hebt die gewoon niet aangaat.

erg jammer.

25 september 2021

Beste Leo,

Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Ik zie dat je je toestel ter reparatie hebt ingestuurd omdat deze in aanraking is geweest met vocht.
Helaas kan jouw toestel niet worden gerepareerd aangezien vochtschade niet binnen de garantievoorwaarden van je toestel valt.
Wij begrijpen dat dit ontzettend vervelend is, maar hierin dienen wij ons aan de richtlijnen van de fabrikant te houden.

Het WeCare-Team

Wat is dit voor bedrijf?

Na 2 lange weken mijn telefoon eindelijk ontvangen, maar in een simpele envelop door de brievenbus. Ik had gekozen voor ophaal service, dus echt belachelijk dat ze mijn telefoon na reparatie gewoon in een envelop door de brievenbus gooien. Ophaalservice had ook geen pakketje of bubbelwrap bij zoals ze wel hadden vermeld in de mail. Ik moest het zelf in een envelop doen die ik toevallig ergens thuis had liggen.

Ik telkens online kijken naar de status van de reparatie. Duurde nogal lang, dus nam contact op via mail en Facebook Messenger. Tot heden nooit iets van vernomen. Nam telefonisch contact op (0,45 cent pm 🤦🏽‍♀️) en kreeg iemand aan de lijn die geen idee had of ze bezig waren met mijn telefoon. Die lag blijkbaar ergens, zonder dat iemand erna had gekeken. Echt belachelijk! Dag later kreeg ik een sms dat het langer zou duren. Ja, no shit. Ineens 2 dagen later was alles afgerond en was mijn telefoon opgestuurd. Dus het probleem viel binnen de garantie en was snel te fixen, maar in al die tijd hadden ze hem gewoon vergeten. Ben blij dat ik toch had gebeld!

Maarja, ik verwachte dat ze hem persoonlijk zouden afgeven en ik een handtekening moest zetten. Nee hoor… Via DHL zo de brievenbus in. Echt belachelijk… Had nooit verwacht dat Tele2 een samenwerking zou aangaan met zo’n slecht bedrijf. Later keek ik op Google naar reviews van dat bedrijf… 2.2. Zegt genoeg dus, echt geen aanrader!!

Toch 2 sterren gegeven omdat ik wel een volledig nieuw scherm heb gekregen en alles gelukkig werkt.

18 september 2021

Hallo Celine,

Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Wat vervelend om te vernemen dat je bij ons een slechte service hebt ervaren.
Je geeft aan dat wij jou niet duidelijk op de hoogte hebben gehouden en de verzendwijze duidelijk verbetering nodig heeft. Wij bieden hier onze oprechte excuses voor aan.
Graag willen wij jouw case onderzoeken en deze punten meenemen in ons verbeterproces.
Wij willen jou vragen een mail te sturen naar ons WeCare-Team via WeCare@dynafix.com onder vermelding van het referentienummer van jouw reparatie.

We stellen een reactie zeer op prijs!
Fijn om te horen dat je desondanks tevreden bent met de reparatie aan jouw toestel, en we hopen dat je er nog lang plezier van mag hebben!

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden. Reparatie duurt erg lang. Weinig tot slechte communicatie hierover. Tot 2 keer toe verkeerde prijsopgave ontvangen waarbij getracht werd de reparatie buiten de garantie om te laten plaatsvinden. Er wordt nu gezegd dat de reparatie binnen de garantie is uitgevoerd, maar volgens mij is ons toestel gewoon teruggestuurd zonder dat het probleem verholpen is.

15 september 2021

Hallo Ilse,

Bedankt voor het schrijven van je review.
Wat vervelend om te vernemen dat je wij jou niet tevreden hebben kunnen stellen met onze service, en het probleem niet verholpen lijkt te zijn.
Wij willen graag voor jou onderzoeken waar wij beter hadden kunnen handelen en nog belangrijker hoe wij het probleem alsnog voor jou kunnen oplossen.
Hiervoor mag je een mail sturen naar ons WeCare-Team via WeCare@dynafix.com onder vermelding van het referentienummer.

Wij zouden een reactie zeer op prijs stellen!

Het WeCare-Team

de koerier had bij het verkeerde huis…

de koerier had bij het verkeerde huis aan gebeld en hun deden niet open en zonder mij te contacten ging hij er gewoon er vandoor. nadat ik het wel lang genoeg vond duren belde ik de klantenservice waar ze me ook niet echt hielpen en zijden ze dat ik een nieuwe afspraak moest maken(nog eens 11,95 met daar boven op ook nog de kosten van het belle) ik was zelfs berijd om het toestel te brengen maar dat wouden ze ook niet. dus als ik sterren mocht geven was dit een 0

10 september 2021

Beste Bram,

Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Wat vervelend dat de koerier niet bij de juiste deur stond! Doordat de aanmelding niet helemaal juist was werd de koerier naar het verkeerde huisnummer gestuurd. Hier hadden wij jou beter over moeten informeren.
Wij zien dat jouw toestel inmiddels succesvol is opgehaald en momenteel bij ons in analyse is. Hierbij is geconstateerd dat de FMI blokkering nog actief is en wij pas verder kunnen met de reparatie wanneer deze is uitgeschakeld.
Er zijn meerdere verzoeken verstuurd om deze uit te schakelen waar wij helaas nog geen reactie op hebben mogen ontvangen.
Graag willen wij jou via deze weg nogmaals vragen de FMI tijdelijk uit te schakelen volgens de stappen op de volgende website: https://support.apple.com/nl-nl/guide/icloud/mmfc0eeddd/icloud

Alvast bedankt voor je medewerking!

Ronduit teleurstellend.

Ronduit teleurstellend.
De foutmelding is niet goed bekeken en dus ook niet hersteld.
De telefonische klantendienst is defensief en zelfs agressief, luistert niet naar je vragen, dreunt een aantal standaard afwimpelzinnetjes op en kon/wilde niet op vragen antwoorden of informatie verstrekken.

9 september 2021

Beste Arjan,

Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Wij vinden spijtig om te vernemen dat jij een vervelende ervaring hebt gehad bij ons en dat je niet goed geholpen bent.
Helaas hebben wij geen reactie meer van je mogen ontvangen op het delen van je referentienummer.
Wij zouden graag voor jou willen nakijken wat er fout is gelopen en wat wij beter hadden kunnen doen, en zouden het erg op prijs stellen als je alsnog een reactie hierop wilt geven.
Je mag hiervoor een mail sturen naar ons WeCare-Team via WeCare@dynafix.com onder vermelding van je referentienummer.

Wij zien jouw reactie graag tegemoet!

Wat slecht dit

Wat slecht dit!
Ben al 2 jaar verzekerd bij Chubb met mijn mobiel!
Na schade krijg ik een nieuw toestel terug! Na 2 weken valt dit toestel uit en krijg ik met geen mogelijkheid meer aan de praat.
Fout van binnen in het toestel zou je zeggen.
Nee zegt DR Mobiel wij kunnen het maken maar dan kost het u 1100,- euro.
Hoe dan vraag je je zelf dan af.
Wat slecht dit! En hoe slecht wordt er om gegaan met klanten !!!
Erg spijtig dit! Toestel was net terug van reparatie sterker nog! Ik had dus een nieuw toestel volgens Chubb!!
Heeeeeel raaar allemaal!

6 september 2021

Goedemiddag Robert,

Bedankt voor het plaatsen van je review op TrustPilot. We vinden het erg vervelend om te horen dat het vervangende toestel niet naar behoren functioneert en dit willen we dan ook graag oplossen.
Ik zie dat je het toestel via DrMobile had aangemeld ter reparatie, echter was de Find My iPhone functionaliteit nog actief. Zolang deze ingeschakeld is, zijn we niet in de gelegenheid om het toestel in behandeling te nemen.
Het toestel is voor ons dan geblokkeerd en we kunnen er helemaal niets mee.

Inmiddels heb je de FMI uitgeschakeld en heb je via Chubb het toestel opnieuw aangemeld. Dit is gelijk de juiste weg en als de FMI uit blijft staan kunnen we het toestel deze keer wel goed in behandeling nemen.

Excuses voor de onduidelijke communicatie en we hopen je hiermee in ieder geval goed geinfomeerd te hebben.

Het WeCare Team

Heel slecht bedrijf.ik heb mijn toestel…

Heel slecht bedrijf.ik heb mijn toestel via garantie doorgestuurd (mobile van mij 2de keer gerepeteerd)ik betaald eerst 12 euro voor transport kost.en daarna zeggen ze je toestel open geweest als je wil je toestel terug moet je 36euro betalen of kosteloze hier blijven.oplichters...

25 augustus 2021

Goedemiddag,

Bedankt voor het plaatsen van je review op TrustPilot.
Jouw toestel werd naar de richtlijnen van de fabrikant te nagekeken en er is gebleken dat we helaas geen service kunnen verlenen aangezien het toestel eerder geopend bleek te zijn door niet gecertificeerde technici. Volgens de regels van de fabrikant mogen we het toestel dan niet verder in behandeling nemen.
Vervolgens zijn er inderdaad onderzoekskosten van toepassing, deze worden bij de aanmelding online ook toegelicht aan de rechterkant in het scherm: ‘’Je ontvangt van ons een prijsopgave. Dan kun je beslissen om het toestel te laten herstellen tegen reparatiekosten of retour te ontvangen tegen onderzoekskosten.’’ Eventueel kun je dan nog verdere info bekijken als je op ‘’lees meer’’ klikt.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Het WeCare Team

Super service!

Toestel online aangemeld, ging allemaal prima. Thuis opgehaald, koerier was wel wat aan de late kant maar dit zag ik op tijd via de track&trace link die ik via de mail had gekregen. Ik heb een iPhone 11 Pro met een gebroken scherm opgestuurd, buiten garantie en dus een prijsopgave gekregen. Ik schrok eerst wel van de prijs maar zag online dat dit wel de gebruikelijke prijzen zijn voor een nieuw scherm (toestel is natuurlijk ook niet goedkoop) dus dan maar laten repareren. Woensdag opgestuurd en nu net mijn iPhone netjes gerepareerd terug ontvangen. Ik ben blij!

23 augustus 2021

Goedemiddag Mitchel,

Leuk om te horen dat je blij bent! Wat fijn dat we er een fan bij hebben.

Met vriendelijke groeten,
Dr. Mobile WeCare team

Ga nooit bij dit bedrijf voor een…

Ga nooit bij dit bedrijf voor een reparatie van een toestel waar geen garantie meer op zit. Ze repareren gewoon NIET!!! iPhone X aangeboden om preventief akku te vernieuwen. Kreeg na 3 dagen te horen dat het apparaat niet gemaakt kon worden. Tegen betaling van de onderzoekskosten (50 E)kon ik hem terug ontvangen.
Ben elders geweest en de batterij werd daar voor 89 E vervangen, reparatie tijd: 1 uur!
Nooit meer Dynafix.

17 augustus 2021

Goedemiddag Eric,

Wat vervelend dat je van ons de melding hebt gekregen dat je telefoon niet meer gemaakt kon worden! Als gecertificeerde Apple reparateur zorgen wij er graag voor dat jouw toestel volledig hersteld naar jou terug gestuurd wordt. Met enkel het vervangen van de batterij konden wij dit niet garanderen.
Goed dat je batterij inmiddels is vervangen. Dan kun je er weer een lange tijd van genieten!

Met vriendelijke groeten,
Dr. Mobile WeCare team.

Helaas geen goede ervaring

Helaas geen goede ervaring, na drie keer opsturen en de laatste keer vergezeld met een briefje waar in grote letters de klacht op stond is deze nog steeds niet opgelost. Heel jammer, men was snel klaar met "repareren", ik vraag me af hoe goed er daarna getest is of men de klacht heeft kunnen verhelpen. Helaas ook na de 3e keer geen verbetering. Telefoon is daarna opgestuurd naar de eigen serviceafdeling van Bol.com en die hebben gelukkig wel de fout kunnen vinden en gerepareerd. Nu werkt mijn toestel als een "tierelier"

10 augustus 2021

Goedemorgen Joke,

Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wat vervelend dat je geen goede ervaring had met onze service.

We hebben je toestel de eerste keer zonder registratie of klachtomschrijving ontvangen. Daarnaast was er helaas geen telefoonnummer of e-mailadres bekend om meer infomatie bij je op te vragen. Het toestel heeft toen een algehele test doorlopen en is voorzien van de nieuwste software retour gezonden.
Bij de tweede reparatie gaf je aan dat het toestel erg traag is. Naar aanleiding hiervan hebben we gerichter onderzoek kunnen doen en het mainboard vervangen.
Wij vinden het heel spijtig dat je nog steeds klachten ervaart met je telefoon. Je hebt je toestel inmiddels opnieuw aangemeld en bij ontvangst zullen wij deze apart nemen om goed na te kijken.

Dr. Mobile WeCare team

Verschrikkelijk slecht

Wauw! Zelfs 1 ster is te veel! Dit bedrijf verdient niet eens de vorm van een ster, laatstaan een ster.
Claimt dat mijn Iphone een vlek vertoont na een val of drukschade. Prima! Toestel is kras barstvrij en net 2 maanden oud, maar blijven natuurlijk bij hun standpunt.
Vervolgens krijg ik mijn telefoon pas terug als ik onderzoekskosten heb betaald. Ook prima!
Maar dan komt het.. ze vergeten een haartje binnen in het scherm, schroeven de schroefjes beneden half dicht, en APPLE zelf heeft kosteloos mijn mobiel gerepareerd, omdat het WEL onder garantie valt 🙃
En ja het haartje zat echt in het scherm.. geconstateerd door APPLE zelf.. zie foto bij google reviews!
Dit is toch absurd? Zo lang je telefoon kwijt zijn? En dan ook nog eens terug krijgen met niet eens normale vast geschroefde schroefjes en een haartje?
Mensen als je telefoon kapot is, gewoon meteen opsturen naar Apple of Samsung zelf. Dit is gewoon een onzin bedrijf, lijkt wel alsof er kleine kindjes aan het oefenen zijn geweest met mn mobiel. Het gaat hier om een iPhone 12 pro, niet om bob de bouwer speelgoed.

9 augustus 2021

Beste Yassmina,

Bedankt voor je review. Wij vinden het erg vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met je reparatie. Wij hebben geen referentienummer van je ontvangen en zouden toch graag deze case voor je willen nakijken en onderzoeken.

Zou je hiervoor een bericht willen sturen naar ons Wecare-Team?
Dit mag je sturen naar WeCare@dynafix.com.

Dynafix WeCare-team

Telefoon opgestuurd voor een batterij…

Telefoon opgestuurd voor een batterij die vervangen moest worden (valt onder garantie van tele2). Sturen ze een prijsopgave waarin ze het scherm willen vervangen, de camera willen repareren en nog wat dingen die ik niet begrijp. De batterij in ieder geval niet. Samen 320 euro (zelfde waarde als een nieuw toestel). Ik heb gevraagd of zij alleen de batterij willen vervangen, maar dit was niet mogelijk omdat "de prijsopgave al is gemaakt". Om mijn telefoon terug te krijgen willen ze nog 36 euro. Gaan ze niet krijgen.

Ik raad het iedereen af om zijn toestel op te sturen naar deze mensen. Alleen al om ze telefonisch te bereiken kost een vermogen en reageren op mails doen ze niet.

31 juli 2021

Als klant ben je hier niets waard

Arrogant bedrijf met waardeloze zorg voor klanten.
Ik heb mijn telefoon opgestuurd voor een scherm reparatie. Eenmaal gerepareerd en bij mij terug is er een probleem met de speaker. Volgens de mobile een nieuw probleem dus nieuwe kosten.
Wederom gerepareerd en bij mij terug werken de toetsen onder het scherm niet meer. Weer contact gehad, nu erg boos geworden omdat er weer beweerd werd dat het een nieuw probleem was.
Over een periode van 3 maanden is mijn telefoon 4x heen en weer gestuurd en daarvan 3x voor door dr mobile gemaakte fouten. Dat betekende dus allerlei kosten gemaakt en 3 maanden met een oude telefoon van een vriend gedaan.
Van de kosten gaan ze niets vergoeden of kwijtschelden en eigenlijk hebben ze zich nergens verontschuldigd voor hoe ze mij behandeld hebben.
Mijn advies: NOOIT je telefoon laten repareren door dit bedrijf!

10 april 2021

Na een schermreparatie van een dure…

Na een schermreparatie van een dure mobiele telefoon deed de microfoon het niet meer. Er is 90 dagen garantie op de originele klacht maar niet op dingen die Dynafix kapot maakt. Zo denk je een gerepareerd toestel terug te krijgen en heb je een nieuw probleem waar ze niet thuis voor zijn.
We laten nu elders de microfoon voor 65 euro repareren. Wij sturen nooit meer iets ter reparatie aan naar Dynafix of drmobile wat hetzelfde is.
De ervaring van lokale reparateurs die apparaten naar Dynafix moeten sturen in de garantieperiode is net zo dramatisch naar ik verneem van diverse winkels.
Ik lees dezelfde dramatische verhalen over andere apparatuur die naar Dynafix gaat.
Lees de berichten voor je naar Dynafix of drmobile stuurt. Ik dacht eerst ook dat het gefabriceerde negatieve reviews waren maar het is echt heel erg met dit bedrijf. Er zijn zelfs televisieprogrammas over geweest. Ik snap niet dat Samsung hun naam op het spel zet door met dit soort firmas in zee te gaan.

6 april 2021

Oplichterij!

Ik heb sterk het idee dat ik betaald heb voor een service die niet eens is uitgevoerd. Het enige wat ik te horen kreeg, was dat mijn toestel niet gerepareerd kon worden en dat ik kon kiezen tussen omwisselen met een ander toestel (kosten ong € 500,-), dat zij mijn toestel zouden houden of terug laten sturen (kosten € 35,00). Ik kreeg niet eens te horen wat er mis was met het toestel. Ik heb voor de laatste optie gekozen en ik ben lokaal naar een reparateur gegaan. Die wist mij binnen een dag te vertellen dat mijn Face ID kapot was. Hij kon het toestel repareren voor € 75,-. Ik heb nu weer een keurig werkend toestel. Dus ik vind het allemaal oplichterij en schandalig dat T-mobile zich hieraan verbindt.

17 februari 2021

Oplichters Dr.Mobile / Dynafix

Ik moest mijn telefoon S9 opsturen, omdat Ik al ruim jaar problemen had met bellen, wegvallende gesprekken, geen gehoorgang. Dit probleem is ontstaan na een reparatie van dezelfde telefoon nadat hij niet meer oplaad aan kabel. Goed ingepakt in 3dubbel bubbelplastiek in doosje en " fragile" op doos geschreven..... Maar ik krijg prijsopgave van ruim €160 omdat backglas kapot is..... Wat dus NIET was met verzenden. Er wordt gevraagd of ik foto heb van voor verzenden ( nee dus) ... Na veel over en weer geef ik aan dat ik wil dat ze probleem oplossen waarvoor ik hem zond, want dat lijkt me wel 9nder garantie te vallen en dan retourneren...
Echter krijg ik dan het excuus, dat dat niet kan, want dan moeten ze hem openmaken en dat kan niet omdat hij dus kapot is en daarbij dus alle garantie is te komen vervallen...
Als je goed op foto kijkt lijkt het alsof ze geprobeerd hebben te openen en toen kapot ging, maar natuurlijk wordt alles ontkend.
Ik ben wordt, bijna 2 jaar ontzettend zuinig geweest op mijn toestel, originele bescherfolie zat nog achterop, altijd in covercase gehad. En nu maken zij hem kapot en ik moet ervoor gaan betalen...
Ook al wil ik niet laten repareren , moet je nog bijna €40 betalen om hem terug te krijgen
Vuile oplichters zijn het, geldwolven....
En als ik hier de reviews lees ben ik daar steeds meer van overtuigd, want mijn verhaal lijkt erg veel op dat van sommige anderen hier

13 februari 2021