MMX B.V (Tesla non official dealership) Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Geweldige klantenservice. Supersnelle en uitgebreide communicatie (via WhatsApp). De mannen van MMX weten echt alles over Tesla en delen hun kennis graag. We hebben twee auto’s getest en zijn binnen é... Toon meer

Maandag jl. een Tesla Model Y van november 2022 met weinig km's gekocht van MMX. Eigenaar Mo is vriendelijk, zeer correct en professioneel. Hij heeft duidelijk een passie voor het merk maar luiste... Toon meer

MMX is een bedrijf, geleid door een jonge, bevlogen ondernemer Mo. Geen inruil, geen onderhandeling over de prijs. Daarentegen verkoopt MMX topproducten waar ze zelf echt in geloven, en dat voel je v... Toon meer

Een week geleden kochten we onze Tesla Model Y bij MMX, en vanaf het eerste moment voelden we ons welkom. Het team straalt professionaliteit, passie en betrokkenheid uit. Dankzij hun duidelijke u... Toon meer

1. Autodealer
  2. Tesla showroom

Looking for a high-quality, customized Tesla at a competitive price in Europe? Look no further than MMX CORP! As a specialized second-hand car dealership and non-official market specialist in Tesla, we pride ourselves on offering exceptional quality and some of the most competitive prices on the market. At MMX CORP, we understand that no two Tesla drivers are alike - that's why we offer fully customized Teslas tailored to your unique needs and preferences. From upgraded performance features to personalized aesthetics, our knowledgeable staff will work tirelessly to ensure that your Tesla is truly one-of-a-kind. So why wait? Visit MMX CORP today and experience the thrill of driving a high-quality, customized Tesla!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Begin je Tesla zoektocht hier

Na wat zoeken bij MMX terecht gekomen voor een jonge gebruikte Tesla’s met weinig km en een leuke prijs. Super service goede auto’s. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een Tesla.

17 juni 2023

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Mooie tesla performance model y meegenomen. Alle documentatie erbij. Omdat het een technisch hoogstandje is en je soms goed moet zieken waar wat zit, konden we de radio niet vinden. Appje naar mo. Belde meteen video ( in de avond) en legde hij het meteen uit.
Super service

23 juni 2023

Contact was prettig

Contact was prettig, rustig en betrouwbaar.
Mo denkt mee en zoekt naar oplossingen voor de veranderingen dan wel specifieke wensen als die er zijn.
Goed telefonisch bereikbaar.

5 mei 2023

Mo heeft mij heel goed geholpen

Mo heeft mij heel goed geholpen. ik was op zoek naar een tesla. uiteindelijk gevonden Mo legt alles goed uit. vanwege problemen aan mij kant kon ik destijds de auto niet aanschaffen. twee maanden later weer een poging gedaan nu andere auto, ik wilde een grijze hebben. Mo had deze in drie dagen geregeld. Mo heeft veel geduld gehad. Betrouwbare man om mee te werken.

10 april 2023

Super service!

Via een online zoektocht naar een jonge Tesla kwamen wij al snel uit bij MMX Corp B.V. Na een eerste bezoek en proefrit in een Model 3 hadden wij Mo gevraagd te zoeken naar een specifieke uitvoering. We werden al na een paar dagen verrast dat deze al was gevonden en onderweg was naar Nederland. Ondertussen hadden wij ook interesse voor een mooie witte Model Y (uit 2022 met 7800 km) die Mo op voorraad had staan. Na proefritten in beide auto’s hebben wij uiteindelijk toch voor de Model Y gekozen. Geen probleem voor Mo want de net zo mooie Model 3 zal ook snel verkocht worden. De deal kwam daarna snel rond.
Alle auto’s op voorraad zijn stuk voor stuk netjes. Mo heeft ons prima geadviseerd, neemt de tijd, is vriendelijk en staat achter zijn product. Veel succes verder Mo!

18 april 2023

Een aankoop is nog nooit zo fijn…

Een aankoop is nog nooit zo fijn geweest. Van het eerste contact tot en met betaling en zelfs achteraf is Mo ontzettend betrokken geweest. Wij hebben een multicoat red tesla model 3 (Nadine) aangeschaft bij MMX welke Mo haarfijn heeft uitgelegd voor en tijdens de proefrit. Mo neemt er echt de tijd voor en we hebben een week na de proefrit de auto gekocht. Bij de koop zijn we nogmaals in de auto gaan zitten en heeft Mo hem wederom van A tot Z uitgelegd waar hij ook weer alle tijd voor heeft genomen. De tesla’s die we hebben zien staan verkeren allemaal in uiterst goede conditie en wij gaan zeker weer bij MMX op bezoek wanneer we weer aan een andere auto toe zijn.
Afhandeling is ontzettend fijn verlopen daar we beide via whatsapp al het een en ander klaar hadden gezet voor de koop en dus alleen betaling nog benodigd was om de koop te sluiten.

Wederom ontzettend bedankt voor de fijne service Mo!

7 april 2023

Goede service, auto zgan

Vorige week mijn model 3 opgehaald bij mmx en ben er heel blij mee.
De auto is als nieuw. Mo is erg gepassioneerd met de Tesla’s en neemt uitgebreid de tijd je alles te laten zien en leren. Heeft een goed verhaal over de historie en checks die ze uitvoeren op de wagens die ze importeren. Oplevering was ook zeer netjes.
De verkoop gaat snel dus wat online staat was bij mij anders dan wat ie heeft.

27 maart 2023
Reviews in alle talen tonen. (236 reviews)