Har en stihl robotplæneklipper rmi 522c fra 23. Sidste år gik den i stykker og fik skiftet noget elektronik på garantien. Nu er den dæleme gået i stykker igen med det samme og de vil ikke hjælpe. Det... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hatte den Stihl-Laubbläser SH86 knapp 3 Jahre, aber nur geringfügig in Verwendung dann ging bereits das Zündmodul kaputt. Reparaturkosten über das Lagerhaus bei 110€. Keinerlei Kulanz seitens Stihl. F... Toon meer
Købte en Stihl GTA 26 enhånds kædesav i går, fordi beskæringen af mine mange æbeltræer var ved at stige mig over hovedet. Det var et rigtig godt køb. Den virker som en forlængelse af min hånd både ti... Toon meer
Am 26.05.2020 habe ich mir für 699,00EUR den Akku-Rasenmäher RMA 443 PC gekauft. Seit dem 01.06.2021 steht das Gerät bei einem STIHL-Vertragspartner, weil der Motorblock, oder Platinen geschmolzen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
STIHL tilbyder maskiner og produkter til haver, skove og grønne områder. Via autoriserede forhandlere leveres blandt andet batteridrevne havemaskiner som robotplæneklippere, hækkeklippere og græstrimmere samt højtryksrensere, motorsave, kratryddere og smarte løsninger til såvel private som professionelle brugere. STIHL er en global koncern, hvor kvalitet og sikkerhed er i centrum, og som arbejder på at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Koncernen har omkring 19 805 medarbejdere og omsatte for 5,3 milliarder euro i 2023. Det nordiske hovedkontor ligger i Sverige, og der er afdelinger i Norge, Danmark og Finland. Læs mere på www.stihl.dk.
Contactgegevens
Glimmervägen 6, 443 61, Stenkullen, Zweden
- www.stihl.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
arrogant kundeservice
Stihls produkter er som sådan udmærkede. Derimod virker kundeservice ikke specielt kundevenlig. Når jeg køber en dyr, professionel buskrydder, regner jeg da med, at der medfølger de nødvendige dele. Det gjorde der ikke og et leje blev brændt af efter bare 2-3 timers brug. Stihls kundeservice har end ikke gidet besvare en høflig forespørgsel. Det er arrogant og langt under god standart.
Schade das man nicht 0 Punkte für die…
Schade das man nicht 0 Punkte für die kundenfreundliche Behandlungen abgeben kann. Es ist der Firma Stihl nicht möglich, nach einem Monat Bearbeitungszeit, auf mein Anliegen eine Antwort zu geben. Teilweise sind die Mitarbeiter im Kundenservice sehr unfreundlich. Ständig bekommt man die Auskunft, dass die Bearbeitung noch andauernd.
Solange das Gerät funktioniert ist alles bestens. Allerdings wird mir bei einem Problem in jedem Online-Shop oder Baumarkt besser und schneller geholfen.
Hold jer langt væk fra Stihl produkter.
Jeg købte en Stihl batteridrevet kædesav type MSA200 cbq , fordi jeg ønskede et professionelt kvalitetsprodukt.
Godaw do, jeg fik en kædesav, der absolut ikke lever op til Stihls lovprisninger , til markedets absolut højeste pris.
Saven er uden styrke, en gren på 15 - 20 cm er noget af det største den kan klare.
Batteriet giver op efter 10 minutters arbejde, så du kan godt glemme at bruge den, hvis du ikke har adgang til strøm og kan acceptere gentagne opladningspauser.
Maskinen kostede, incl. batteri og lader, . 5,740 kroner. så det er vel rimeligt, at have høje forventninger.
Saven er nu parkeret i et mørkt hjørne af kælderen, og er erstattet af en kædesav fra Redback, til mindre end halvdelen af prisen for Stihl-saven..
Advarsel til alle, tænk jeg godt om før i køber Stihls produkter.
Jeg købte en helt ny Stihl Motorsav 441 forrige år siden som har kørt under 100 timer, saven kørte fint de første 30 timer derefter begyndte den at ændre lyd når den kørte frem til 80 timer, og her til sidst gik den ud med bræt, jeg tænkte nok at den manglet brændstof men så kunne jeg ikke starte den igen, lige det virket som startsnoren ikke ville ud, der var den lige blevet 2 år gammel. Derefter gik jeg til mekanikeren med den for at få den ordnet.
Så fik jeg en opringning fra mekanikeren, der oplyste at den var færdig, hvor jeg sagde om jeg havde hørt forkert. Nej det har du ikke, denne model er bygget så spinkelt op i stemplet væggene, så når de har kørt et stykke tid knækker der små stykker at stemplet på udstødningssiden, og i nogen tilfælde passere de gennem motoren og af udstødningen uden man opdager dette, derfor ændre den lyden undervejs. Men i dit tilfælde har stumpen sat sig i toppen af topstykket, og da stemplet ikke har kunne passere, har den også bukket krumtappen.
Derefter forsøgt jeg at få dialog med STIHL Danmark i Brøndby, der blev jeg bare afvist på at få den repareret på deres regning.
Det eneste de kunne tilbyde var at de ville tage den gamle maskine retur for 500kr, imod jeg købte en nyt, hvor jeg spurte han om mente det seriøst eller om det var en joke, nej det var ikke en joke.
Jeg ved godt at alle produkter kan have problemer på nogen af deres ting, men at man ikke kan stå ved man har lavet et dårligt produkt, og lader kunderne i stikken, med et stort tab, den går bare ikke.
Så tænk jeg godt om før i køber deres produkter
Motorsäge-Motorsense
Hab schon viel mit Stihlgeräten zu tun gehabt, weil ich sie selbst verkauft und auch des öfteren reparieren durfte.
Was mir aufgefallen ist, es betrifft aber nur diese Hobbygeräte für den Privatbenutzer.
MS 170+180, bzw FS 36-FS 40
Diese Geräte sehen zwar gut aus und sind vom Handling her Top, aber die Zuverlässigkeit und Langlebigkeit passt nicht zum Preis !!
Die Geräte sind schon sehr oft in der Garantie Zeit....nach wenig Betriebsstunden kaputt, z.b. Defekte Zündspule ! Garantie Sache....die sehr aufwendig ist und eine viel zu lange und umständliche Bearbeitung verursacht !
Firma EDER in Tuntenhausen, als Beispiel, Du brauchsd für Deine MS 180 eine neue Zündspule: Du bekommsd ein Nachbaubilligteil aus China, die Stihl ET Nr. per Eding aufgemalt, bezahlsd dafür fast 100€ ! Musst das defekte Teil auch dort abgeben. ...und jetzt kommts, die bearbeitung des Garantieantrages, natürlich mit Kaufquittung,- dauert mind. ein Jahr...vill. gibt's irgendwann ein bisschen Geld zurück..
Meine Meinung: Ich Pfeife auf die Deutschen Produkte, weil auch die sogar aus Fernost kommen!!
Da Kauf ich mir lieber gleich zwei "ChinaStihl''....eine davon zum arbeiten...und die zweite als Ersatzteilspender !...und das ganze für schlappe 200-300 €
Saver godt - holder ikke
Saver godt - holder ikke.
Jeg har tidligere haft et par forskellige billige motorsave, men tænkte at nu skulle jeg have noget ordentligt - og det skulle selvfølgelig være en Stihl. Derfor købte jeg en MS 391, og var meget imponeret over, hvor godt den savede. Og jeg tænkte, at den lever op til deres slogan, men ca. 14 dage efter at garantien udløb faldt udstødningen af. Jeg tænkte, at det var ikke noget problem. Jeg tog til forhandleren og måtte købe en ny udstødning, men ok. Den var ikke så dyr. Den faldt dog hurtigt af igen, for det viste sig, at det var cylinderen, den ikke´kunne sidde fast i. Efter en mekanikers forsøg med at sætte et nyt anker i, tænkte vi, at nu var den der, men nej. 20 minutter senere var det galt igen. Forhandleren havde nu ikke anden løsning end at så skal cylinderen skiftes, og når man lægger arbejdsløn oven i det, ja så kan man lige så godt købe en ny sav. Så nu hænger jeg på en sav de næste mange år, der saver godt (dog lidt dårligere pga. den manglende udstødning) og som larmer helt vildt. Det gør mig rigtig ked af det, når jeg troede, at jeg havde købt holdbarhed, kvalitet og ergonomi,
Jeg har derfor kontaktet Stihl, for at give dem mulighed for at leve op til deres slogan og gøre noget ved det. Det tog et par gange, inden der kom svar. Svaret var, at det ikke deres problem. Det var jo udenfor garantien. Så holdbarhed i Stihls øjne er altså kun lige til garantien udløber. To år er ikke holdbarhed, man reklamerer med.
Jeg svarede tilbage for igen at give dem mulighed for at leve op til deres slogan, og regnede med at det mindste man ville gøre var at tilbyde kulance, så de leverede reservedelene og jeg betalte lønnen for reparationen. Det er meget gængs kutyme ved virksomheder, der gerne vil pleje deres kunder og image. Det har de valgt ikke at svare på.
Så to stjerner for to år med en ordentlig sav, men desværre ønsker Stihl ikke de sidste tre stjerner for service, holdbarhed og tilfredse kunder.
God kundeservice ved salg - elendig ved reklamationJeg har haft en supergod og to rigtig dårlige oplevelser med Stihl Danmark og en af deres forhandlere.
Den gode oplevelse var en medarbejder fra Stihl Danmark, som gav rigtig god vejledning ift køb af motorsav, da jeg ringede op. Han ringede endda tilbage næste dag og oplyste mig om at der også er en forhandler på Samsø. Jeg havde dog aftalt at købe en Stihl MS 181 hos Sivertsen i Roskilde, og den aftale valgte jeg at holde. Jeg takkede for den supergode kundeservice, der blot bekræftede min opfattelse af Stihl som en professionel leverandør af de bedste motorsave på markedet.
Jeg købte saven i Roskilde og på vej hjem til Samsø lækkede den kædeolie (det meste af tanken) i min bil og på trægulvet i vores hus, hvor jeg havde stillet den natten over. Jeg kunne konstatere at kædeolietanken er utæt. Jeg prøvede også at starte saven (fulgte instruktionsbogen 100%), men den kan ikke starte. Med andre ord er det en temmelig defekt motorsav – på trods af at den skulle være helt ny.
I både kommunikationen med Stihl Danmark og med Sivertsen var der ingen form for beklagelse, nærmere en slags anklager: "Man skal ikke stille sin motorsav inde i huset", "Der løber jo altid lidt kædeolie fra kæden". Faktum er at motorsaven er defekt (kædeolietanken lækker og motoren kan ikke starte), hvilket har påført kunden problemer. Det burde man vise blot en smule respekt i forhold til - og sige: ”Vi beklager meget og vi bytter straks den defekte sav. Hvis vi ikke har en tilsvarende sav på lager, kan vi tilbyde en anden med en tilsvarende rabat som kompensation for de skabte problemer”. Det ville enhver anden respektfuld virksomhed sige, hvis den havde leveret et defekt produkt.
De sagde blot modvilligt at jeg kunne komme retur med saven.
Jeg sendte et klagebrev til både Sivertsen og Stihl Danmark. De fortsatte deres elendige kundeservice ved ikke at vende tilbage.
Nu leverer jeg saven tilbage. Det er mange kørte kilometer, penge, pletter på trægulv i huset og i bagagerummet – men det mest trælse er den store mangel på empati og respekt for kunden.
Bruhn