Vamos Schoenen Reviews

3,4

3 paar schoenen besteld, alle 3 pasten ze niet dus retour. Bij het bestellen al gecheckt hoe het retourbeleid was, er zou dan ook een returnlabel in de doos moeten zitten, dat zat er niet in! Na gemai... Toon meer

Na nieuwe catalogus,gelijk 2 paren schoenen besteld. 3 dagen later mail gekregen van Vamos met de mededeling dat de schoenen maat 38(5) niet meer kunnen bestellen. Gelijk klantenservice opgebel... Toon meer

Wat een teleurstelling, geen Vamos Nederland! Ik ben een paar jaar een tevreden klant bij Vamos geweest. Was een goede site met veel informatie over alle artikelen. Zeer prettig en vriendelijk als... Toon meer

schoenen besteld, maat was niet goed. naar Vamos gebeld, niet lang gewacht tot ik iemand aan de lijn kreeg. medewerker heeft mij prima geholpen en meteen een ander paar schoenen in de bestelling geze... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Op zoek naar comfortschoenen voor dames of heren? Vamos is dé merk- en wijdtespecialist in schoenen voor voeten die wat extra aandacht nodig hebben.

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Let op! Niet bij kopen.

Let op! Dit is volgens mij een verdachte organisatie, Ze blijven aanmaningen met dreigende teksten sturen voor een factuur die al betaald is. Als je een kopie van de betaling stuurt en de datum en je adres en het factuurnummer, dan nog blijven ze je stalken. Zeer agressief bedrijf, ook aan de telefoon, Niet bij kopen!

1 februari 2023

Beste meneer,

Hartelijk dank voor uw review.

Erg spijtig om te vernemen dat u deze ervaring bij ons heeft.

Wij zouden graag na willen kijken waarom u al deze aanmaningen ontvangt.
Zou u uw klantnummer of volledige adresgegevens kunnen sturen naar webcare@vamos-schoenen.nl?

Alvast bedankt.

Het Vamos team

Ellendige klantenservice

Ik bestel regelmatig bij Vamos, prima schoenen. Echter nu kreeg ik betalingsherinnering, onterecht. Heb 4x gemaild, geen reactie. 1x gebeld, 25 minuten in de wacht. Weer gemaild, afgesproken om bankafschriften met bewijs te sturen, dit gedaan en nu weer geen reactie. Waardeloos, echt slechte service.

3 januari 2023

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
Wat spijtig om te lezen dat u nog geen reactie heeft ontvangen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij ontvangen graag uw volledige naam- en adresgegevens zodat wij dit voor u na kunnen kijken.

U kunt uw gegevens mailen naar webcare@vamos-schoenen.nl. Dank u wel alvast.

Het Vamos Team

Extra brede schoenen: duim omhoog.

Vamos heeft flink wat extra brede herenschoenen (ook damesschoenen) in het assortiment. Nogal wat andere merken hebben dat niet. Te smalle schoenen veroorzaken snel pijnlijke likdoorns aan je voeten en/of zijn knellend: deze wat extra bredere maten niet en zijn dus preventief tegen het oplopen van deze loophindernissen. Ik heb daarom een paar wat bredere herenschoenen besteld bij Vamos. Bestelling arriveerde ondanks de feestdagen snel en correct. Ik ga hier opnieuw schoenen kopen.

26 december 2022

Beste meneer,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u de juiste schoenen heeft gevonden.
Hopelijk heeft u bij uw nieuwe bestelling ook weer een positieve ervaring.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop

Beloftes niet waarmaken

Na lang te hebben gewacht op de laarzen, deze terug moeten sturen. Na bijna 2 maand het geld nog niet retour ontvangen. Wel 2 maal gevraagd om het IBAN nummer. Nu ook naar webcare een mail gestuurd... hopelijk zien we ons geld ooit nog weer terug. Geen aanrader.

30 november 2022

Geachte mevrouw Kremer,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Wat ontzettend spijtig dat de terugbetaling nog steeds niet in orde is gemaakt. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Graag ontvangen wij ook uw volledige adresgegevens en iban rekeningnummer via webcare@vamos-schoenen.nl, zodat wij de terugbetaling in orde kunnen maken. Dank u wel alvast.

Het Vamos Team

Ik per ongeluk een rekening 2 keer…

Ik per ongeluk een rekening 2 keer betaald. Dit naar aanleiding van een dreigende mail dat de rekening niet voldaan was maar die was in oktober al betaald. Stom van mij maar ik heb de volgende dag via contact formulier dit gemeld en er zou zo spoedig mogelijk contact met mij opgenomen worden. Dit is tot nu toe niet gebeurd. Wat mij nog het meeste stoort is dat als je belt je zo lang in de wacht gezet wordt dat je vanzelf wel ophangt. Dat noemt men dan service. Ik heb vaak schoenen gekocht bij Vamos maar als men zo met hun klanten omspringt ga ik dat denk ik niet meer doen. Ook vanwege de onterechte aanmaning.

18 december 2022

Geachte heer, mevrouw Boeijen,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Het is momenteel erg druk waardoor er langere wachttijden aan de telefoon kunnen ontstaan en antwoorden op e-mails langer kunnen duren dan normaliter het geval is. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens en IBAN-nummer via webcare@vamos-schoenen.nl zodat wij de betalingen na kunnen kijken. Dank u wel alvast.

Het Vamos Team

Bedrijf met slechte levering en communicatie, en maar afwachten of je je geld terug krijgt

Bij dit bedrijf gaat alles mis wat je kunt bedenken: van 1 paar verkeerde schoenen toegestuurd gekregen, ander paar moet ik nog krijgen na 3 weken, terwijl er een levertijd staat van 3-5 werkdagen. Geen enkele communicatie waarom niet.
Schoenen gelijk per ideal betaald, in mijn Vamos- account staat dat ik 1 paar moet betalen.
1 paar schoenen geretourneerd, zie het ook in mijn account maar ik zie niet of ik geld terug krijg.
Wel zie ik dat ik voor 23-1-23 moet betalen voor het tweede paar, terwijl dat allang betaald is en maar niet wordt geleverd.
Gebeld met Vamos, het computersysteem is in de war, Duits bedrijf, bla bla bla. Maar dat systeem stuurt mij vervolgens wel per post de catalogus waar ik niet om vraag. De mevrouw aan de lijn gaat het geld aan mij terugstorten, ik moet mijn banknummer noemen, want dat heeft ze niet … als dat maar goed gaat…
En als ze nu ook nog eens iets communiceren waarom dingen niet goed gaan, maar niks. Nooit meer Vamos voor mij.

16 december 2022

Geachte mevrouw Smit,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Wat ontzettend spijtig dat de bestelling niet juist is verlopen en dat er situaties door elkaar heen lijken te lopen. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Graag ontvangen wij ook uw volledige adresgegevens via webcare@vamos-schoenen.nl, zodat wij de terugbetaling kunnen volgen. Dank u wel alvast.

Het Vamos Team

Geen reactie om e-mail en/of bellen.

Op 27 november, 2022 laarzen besteld voor de vakantie. Levertijd tussen de 3-5 dagen. Tot op heden (14-12-2022) niets ontvangen en als ik bel of e-mail, wat ik diverse malen gedaan heb, krijg ik als antwoord er zijn wat leveringsproblemen maar ze zijn onderweg. Ik krijg de indruk dat alles uit China komt en dat dit daarom zolang duurt! Vandaag gelijk een reactie. Helaas wij kunnen uw bestelling toch niet leveren🤣

13 december 2022

Geachte mevrouw Kranendonk,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Wij begrijpen dat het niet fijn is dat de bestelling nog niet is geleverd en wij hierdoor niet onze afspraken kunnen nakomen van de aangegeven levertijd. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Wij hebben inderdaad te maken met vertragingen met het verzenden van de pakketten doordat onze systemen zijn vernieuwd. Dit heeft helaas onverwachte problemen opgeleverd.
Graag kijken wij de status van uw bestelling nogmaals voor u na. U kunt uw volledige adresgegevens mailen naar webcare@vamos-schoenen.nl. Dank u wel alvast.

Het Vamos Team

Helaas nog steeds geen terugbetaling…

Helaas nog steeds geen terugbetaling ontvangen wel excuses en de vraag of ik mn iban nummer nogmaals wil doorgeven. Maar daarna weer geen enkele reactie.
Schandalig !

11 december 2022

Geachte mevrouw,

Dank u wel voor het wederom plaatsen van uw review.

Wat vervelend om te lezen dat de terugbetaling nog niet is ontvangen.
Heeft u de gegevens naar webcare@vamos-schoenen.nl verzonden?
Zou u dit alstublieft nogmaals willen doen, zodat dit daadwerkelijk kan worden opgelost?

Team Vamos

Ik heb bij vamosmode een jas besteld en…

Ik heb bij vamosmode een jas besteld en betaald. Nu is de site niet meer online. Waarschijnlijk opgelicht. Dievenbende.
Hoe krijg ik mijn geld terug?

6 december 2022

Geachte meneer Braakman,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Onze website; www.vamos-schoenen.nl is online en is niet offline geweest.
Wij zijn gespecialiseerd in schoenen en hebben alleen een regenjas in ons assortiment.

Mocht u daadwerkelijk via onze site hebben besteld, ontvangen wij graag uw volledige adresgegevens en de bestelbevestiging via webcare@vamos-schoenen.nl, dan kijken wij dit graag voor u na.

Schoenen nooit ontvangen

Schoenen nooit ontvangen, maar wel een aanmaning ontvangen om te betalen
Heb op 16/10-2022 om 12.17u een bestelling geplaatst
artikel nr.10105/70X betaling zou door mij meteen na levering plaatsvinden, ( eerder is dit goed gegaan , het duurde toen ook wel een aantal weken tot de schoenen geleverd werden, maar ik heb meteen betaald na levering en we waren erg tevreden over de schoenen) maar nu heb ik nooit meer iets gehoord of geleverd gekregen. Heb op 19/10-2022 een mail gestuurd
dat ik nog steeds niets had ontvangen en ik toch de hoop had dat het door mij bestelde artikel alsnog geleverd kon worden, ook op deze mail geen reactie ontvangen tot ik vandaag 6 /12-2022 via de mail een aanmaning ontving om binnen 14 dagen het openstaande bedrag te betalen.
Ik ben erg geschrokken van deze mail en het lijkt erop dat er steeds veel mis gaat bij dit bedrijf, hoef de schoenen dus niet meer geleverd te krijgen en durf hier ook nooit meer iets te bestellen, hoop dat ze in hun administratie eens heel goed na gaan kijken hoe het komt dat er zoveel mis gaat en ook gaan reageren als je een mail stuurt,maar ik heb er geen vertrouwen meer in.
JAMMER!

5 december 2022

Geachte mevrouw Van Brenk,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Wat vervelend dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen, maar wel een aanmaning krijgt.
Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens zodat wij de situatie voor u na kunnen kijken. U kunt uw gegevens mailen naar webcare@vamos-schoenen.nl. Dank u wel alvast.

Prima geregeld

Erg getwijfeld om te bestellen vanwege slechte recensies over de levering. Toch het risico genomen, want met creditcard betaald en dus verzekerd.
Kreeg na 2 dagen bericht dat het geleverd zou worden. Dat was snel. Erna direct mailtje over vertraging dus ik zag de bui al hangen.
Maar gewoon keurig binnen 5 dagen geleverd. Een stuk sneller dan de H&M.

2 december 2022

Geachte mevrouw van Lingen,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.

Fijn om te lezen dat de bestelling op tijd was. Hopelijk is uw bestelling naar wens bevallen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

slechte service

in september schoenen besteld, vielen een maat te klein uit dus terug gestuurd. Begin november nog steeds geen geld terug dus gemaild. 2 weken later mail terug gekregen met vraag om nogmaals gegevens door te sturen, dit gedaan en 2 weken later wederom mail gekregen met nogmaals verzoek om gegevens. bedrijf gebeld, die gingen het op de spoedlijst zetten maar nog steeds geen geld terug...
Als ik binnen een week niks ontvangen heb gaat de rechtsbijstand er op!

30 november 2022

Geachte mevrouw Arts,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Wij begrijpen dat het niet fijn is dat de terugbetaling nog niet is ontvangen. Kunt u via webcare@vamos-schoenen.nl nogmaals uw volledige adresgegevens mailen zodat wij de status van de terugbetaling voor u kunnen nakijken. Dank u wel alvast.

Het Vamos Team

Bestelling wordt niet geleverd!!!

Ik heb 6 weken geleden een bestelling geplaatst, daarna 3x gebeld en iedere keer zeggen ze dat de bestelling in de vrachtauto zit en die week wordt geleverd. Tot nu toe niets ontvangen ook geen bericht erover. Vind het schandalig hoe je behandeld wordt door Vamos. Geen aanrader!

24 november 2022

Geachte mevrouw Ijtsma,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Op dit moment zijn er helaas vertragingen, zowel bij levering van bestellingen als bij het beantwoorden van vragen. De reden voor de vertragingen is een grote omschakeling naar een nieuw computersysteem voor zowel onze klantenservice als onze magazijnen. Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens via webcare@vamos-schoenen.nl zodat wij de status nogmaals voor u kunnen nakijken.

Het Vamos Team

Op 20 september heb ik laarzen besteld…

Op 20 september heb ik laarzen besteld en betaald. Pas na 3 weken later ontvangst! Direct terug gestuurd omdat de laarzen niet pasten. Nu na 1,5 maand nog steeds geen geld terug!! Veel bellen en mailen maar geen resultaat. Wel veel frustratie!. Ik heb maar een kleine beurs en dan is 89,95 veel geld. Het gekke is dat wel telkens de nieuwe folder van Vamos in de bus krijg. Hoezo opnieuw bestellen? Ik wil mijn geld terug.

24 november 2022

Geachte mevrouw Moes,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Spijtig om te lezen dat uw terugbetaling nog steeds niet is terugbetaald. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens en uw IBAN-nummer via webcare@vamos-schoenen.nl zodat wij de situatie nogmaals voor u kunnen nakijken en kunnen oplossen. Dank u wel alvast.

Het Vamos Team

kwaliteitsschoenen en in 3 dagen geleverd.

op 12 november schoenen besteld en op 15 november keurig geleverd. een mooie waldlaufer en ze zitten perfect.
keurig gedaan. heb gelijk nog een paar besteld. zeer tevreden.

15 november 2022

Geachte heer van Vliet,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.

Wat leuk om te lezen dat de schoenen perfect zitten. Hopelijk is de nieuwe bestelling ook weer naar volle tevredenheid. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Team Vamos

Op 14 september schoenen besteld maar…

Op 14 september schoenen besteld maar de bestelling geannuleerd omdat de levertijd veel langer was dan beloofd. Inmiddels ruim 2 maanden verder, nog steeds mijn geld niet terug. Telefonisch moeilijk te bereiken, op mail wordt niet gereageerd. Ik heb 3x iemand aan de telefoon gehad die beloofd dat er met spoed terug betaald gaat worden, helaas....ik heb nog steeds 124 euro te hoed van Vamos

18 november 2022

Geachte heer, mevrouw Groeneveld,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Wat jammer om te lezen dat de bestelling is geannuleerd en u de terugbetaling nog niet heeft ontvangen. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Het Vamos Team

Koop hier niets! Dit is mijn tweede slechte review over…

Dit is mijn tweede slechte review over Vamos. Op 29/09/2022 bestelde en betaalde schoenen geannuleerd. Bedrag zou binnen 10 werkdagen worden terug gestort. Vandaag, 18/11/2022 bedrag, ondanks diverse toezeggingen, nog niet terug ontvangen. De laatste toezegging werd gedaan naar aanleiding van mijn slechte review, maar ook deze is dus niet nagekomen. Tot mijn schrik lees is nu vele soortgelijke reviews. Dit bedrijf raad ik echt niemand aan!

29 september 2022

Geachte mevrouw Van der Vlis,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Graag onze excuses voor het ongemak. Inmiddels hebben wij u op 18 november via een e-mail verder geinformeerd.

Nooit zaken doen met Vamos

Op 24 oktober kreeg ik zowaar antwoord op onderstaande malaise. Wederom excuses, het verbeterprogramma, computer
etcetera etcetera. Er werd wederom gevraagd naar naam adres, klantgegevens Iban en dat heb ik allemaal al een paar keer geleverd dus... Aangezien u nog steeds niet uitbetaald heeft, Vamos, schakel ik na 31oktber mijn Das rechtsbijstandsverzekeringen in vanwege alweer een flauwekul antwoord. De baas van Vamos is makkelijk te vinden op Facebook trouwens, het is zijn internetbedrijf namelijk. Ik zet de naam nog niet online.
Ook laat ik mijn review staan van 20 oktober:
Had ik hier ook maar eerder gekeken! Wat een onprofessioneel bedrijf. Ik plaats hier mijn email correspondentie.
Leest u mee? Ik krijg dezelfde inhoudsloze reacties als welke ik hier lees:

"Aan excuses heb ik niets. Ik wil gewoon mijn geld terug dat ik op 21 september betaald heb. Zie vorige mail, voor de duidelijkheid, gelet op uw rommelige administratie, nog eens onderaan deze mail gekopieerd.

Graag met grote spoed zodat ik geen juridische stappen hoef te ondernemen om mijn geld terug te krijgen. Ik EIS dat dit bedrag uiterlijk maandag 31 oktober om 15.00 uur op bovengenoemde betaalrekening staat.Zo niet dan schakel ik een jurist in.
LW

Hieronder mijn eerdere mail van 12 oktober waarop ik pas vandaag op 20 oktober antwoord krijg en dan wederom zo'n flut antwoord. Wat een onprofessionele bedrijfsvoering.
Schandelijke behandeling. Ik zou zeggen grijp uw kans en voorkom een rechtszaak.

Date: wo 12 okt. 2022 13:49
Subject: Re: Belangrijke informatie m.b.t. uw recente bestelling
To: Service Vamos-Schoenennl
Wat fijn dat u de administratie beter op orde heeft. Maar in dat geval begrijpen wij alleen niet zo goed waarom het bedrag dat we reeds betaald hadden, nog niet terugbetaald gekregen hebben.

Wij hebben de verbandsandalen na ruim twee weken inderdaad ontvangen. De betaling zullen we pas doen als u de kosten van de eerder bestelde, gecancelde én via internet bankieren betaalde verbandsloffen teruggestort heeft op onze rekening.

Het gaat om totaal € 64, 94 euro plus bezorgkosten, betaald op 21 september.
Klantnummer 010234631
Factuurnummer 268556
Ik weet dat ik wederom 3 tot 5 dagen moet wachten op een reactie. Bellen doe ik niet meer want dan sta ik zó weer 17 tot 20 minuten in de wacht. Een dure hobby.
U mag een nieuwe rekening sturen van € 49,99 plus verzendkosten voor de verbandsandaal D3.
Die rekening kan naar .....
Deze hele procedure heeft jammer genoeg teveel ergernis en frustratie gebracht.
Nooit meer iets kopen bij Vamos.
De nieuwsbrief blief ik ook niet meer.
Op ma 10 okt. 2022 10:09 schreef Service Vamos-Schoenennl

Vamos
#[NL-VA-362368]
Referentienummer: NL-VA-362368
Beste klant,
bedankt voor uw bericht.

Om u in de toekomst sneller en flexibeler van dienst te kunnen zijn, vernieuwen wij momenteel onze magazijnsystemen. Dit kan, voor een korte periode, leiden tot vertragingen in de verzending van uw bestelling. Het spijt ons zeer dat u deze keer langer dan normaal op uw pakket moet wachten.

Het goede nieuws is dat ons logistieke team alles op alles heeft gezet en dat de eerste pakketten met behulp van de nieuwe systemen inmiddels verzonden zijn. Wij zullen uw pakket daarom in de komende 5-7 dagen versturen.

Zodra uw pakket is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging met een trackinglink.

U kunt trouwens altijd de status van uw bestelling controleren in "Mijn Account".

Dank u voor uw geduld.

Vamos Klantenservice | vamos-schoenen.nl

icon
010 447 98 47*
Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.

Op do 20 okt. 2022 14:43

Vamos
Re: Belangrijke informatie m.b.t. uw recente bestelling #[NL-VA-362368]
Referentienummer: NL-VA-362368
Beste klant,
Bedankt voor uw bericht.

Altijd snel en naar tevredenheid bij u leveren - dat is ons belangrijkste doel. Op dit moment zijn er helaas vertragingen, zowel bij levering van uw bestellingen als bij het beantwoorden van uw vragen.

Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan. Wij vinden het heel erg dat we u momenteel niet van dienst kunnen zijn zoals u het van ons gewend bent.

De reden voor de vertragingen is een grote omschakeling naar een nieuw computersysteem voor zowel onze klantenservice als onze magazijnen. Als dit klaar is zullen we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij verzekeren u dat wij ons uiterste best doen om alles zo snel mogelijk weer vlekkeloos te laten verlopen.

Wij zullen er alles aan om u zo snel mogelijk weer volledig ten dienst te kunnen staan.

Vamos Klantenservice | vamos-schoenen.nl

Contact

icon
010 447 98 47*

20 oktober 2022

Geachte mevrouw Wessels,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Op dit moment zijn er helaas vertragingen, ook bij het ontvangen en verwerken van de retouren. Graag willen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Wilt u het volgende doen:

Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens/klantnummer en uw IBAN rekeningnummer via webcare@vamos-schoenen.nl zodat wij de status van de retour kunnen nakijken en zorgen voor de terugbetaling.

Het Vamos Team

Op 22-09 heb ik 3 paar schoenen…

Op 22-09 heb ik 3 paar schoenen besteld. De levering was 2 tot maximaal 6 werkdagen. Ik heb 2 maal gebeld, elke keer meer dan 20 minuten aan de telefoon in de wachtstand gezet. De eerste keer gebeld na 2 weken, er werd gezegd dat ik aankomende week mijn bestelling zou krijgen. De tweede keer gebeld nadat die week ruim om was. Eerst de verbinding automatisch verbroken, daarna een mevrouw aan de lijn die zei dat de eerste keer ze niet hadden mogen zeggen dat het een week zou duren. Want ze konden niks zeggen over wanneer de schoenen zouden komen. Ik moest maar mijn mail in de gaten houden. Ik heb net een mail gestuurd dat ik geen vertrouwen meer in hun heb. Ik heb nog nooit een review geschreven, maar dit slaat echt alles. Vooral het gemak waarmee je aan de kant wordt gezet met je klacht en het ontbreken van welke vorm dan ook van communicatie, heeft me doen besluiten mijn geld terug te vragen. Hopelijk krijg ik mijn geld terug, want het was een groot bedrag.

17 oktober 2022

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Onze welgemeende excuses dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen en de communicatie hierover niet juist is geweest. Wij vernieuwen momenteel onze computersystemen waardoor er vertragingen zijn ontstaan met het verzenden van de pakketten en het beantwoorden van de e-mails.

Graag kijken wij de situatie nogmaals voor u na. U kunt uw volledige adresgegevens mailen naar webcare@vamos-schoenen.nl. Dank u wel alvast.