Erg positief over de kennis van Desley (monteur). Vanaf het moment dat hij binnen kwam, straalde hij rust en vakkundigheid uit. Verbeterpunt bedrijf: bereikbaarheid via de telefoon. Zorg voor een te... Toon meer
Na ondertekenen van het contract start de ellende. Vandaag voor de tweede maal tevergeefs thuis gewacht op de installatie. Telefonisch is niemand te bereiken. Ook geen bericht ontvangen waarom men n... Toon meer
Ruim anderhalf jaar geleden een eerste pakket door Zonnemarkt laten plaatsen, verliep prima. Met de aanvulling daarvan in mei 2023 was het dramatisch. Communicatie zeer slecht, zzp’ers die niet goed i... Toon meer
Vandaag 11 Sunpower panelen bij ons geplaatst door Damian en collega (sorry, naam vergeten) en Niels deed de meterkast. Fantastisch werk. Netjes en over mijn vragen dacht men echt mee. Alles opgeruimd... Toon meer
Onbetrouwbaar
Waardeloos bedrijf. Zijn er als de kippen bij om je panelen te verkopen. Vervolgens kunnen ze niet leveren wat er aangeboden wordt en worden er duurdere panelen verkocht. Tot overmaat van ramp wordt de afspraak voor installatie nog geen dag van tevoren afgezegd en wordt er een nieuwe datum voor een maand later voorgesteld. Eerst wordt er gezegd dat een heel team is opgestapt en nu zijn het weer zieken. Het lijkt erop alsof er continue gelogen wordt. Over enige compensatie voor reeds gemaakte kosten wordt niet gesproken. En dan ook nog zeggen dat er een bloemetje aankomt. Ze moeten blijkbaar nog geplukt worden.

Zonnepanelen aanschaffen? Kies voor Zonnemarkt
Het hele proces vanaf informatie tot installatie van de zonnepanelen is prima verlopen. Alle afspraken zijn prima nagekomen waarbij ook een stukje nazorg prima geregeld was!

Goed advies
Goed advies, snelle service. 3 maanden eerder gemonteerd als verwacht dus dit jaar al opbrengst.
Snelle vakkundige montage
Melding storing is ook gelijk goed opgepakt (wordt nog gerepareerd)

Antwoord van Zonnemarkt BV
Zonnemarkt BV ZEKER aan te bevelen.
Heldere uitleg door Yuri en het bestel proces liep echt gesmeerd vanaf Ok geven tot plaatsing. Wij hebben getekend op 31oct22 j.l. en 21nov22 lagen de panelen boven op ons dak. Ik had verwacht dat het maanden zou duren maar Zonnemarkt heeft goed en slim ingekocht waardoor voorraad voldoende is. De 2 monteurs waren uiterst professioneel en waren in 2,5uur klaar met plaatsen van 8 panelen, uitleg en ingebruikname van het systeem.

Antwoord van Zonnemarkt BV
Afrader om met deze partij in zee te…
Afrader om met deze partij in zee te gaan.
Vanaf dag 1 lijkt de verkoper alleen maar offertes te willen scoren en alles wat er wordt besproken hoe de zaken geplaatst moeten worden wordt niet vastgelegd.
Op mijn verzoek ook nog een 'schouw' laten uitvoeren waarbij ik dezelfde wensen nogmaals tot in de puntjes uitgelegd heb en laten zien hoe de zaken moesten komen te lopen, ook hier lijkt niks van te zijn vastgelegd.
Als resultaat stonden de monteurs op dag van plaatsen voor een verrassing en hadden ook niet het juiste gevraagde bevestigingsmateriaal bij zich.
De monteurs zijn die dag aan de slag gegaan met wat ze konden doen, dit hadden ze beter niet kunnen doen aangezien ze niet goed waren voorbereid.
Het werk wat geleverd is zeer haastig uitgevoerd met slordig werk tot gevolg, voor een paar zaken heb ik een eigen elektra man direct na het constateren het e.e.a. laten verhelpen omdat die potentieel gevaarlijk waren.
Door het ontbreken van materiaal zijn de rest van de panelen 14 dagen later geplaatst en om nog de openstaande zaken te verhelpen moet nog een 3e dag worden ingepland.
Momenteel is het nog wachten op de planning voor inplannen van deze laatste dag, eerst wilde ik pas het eind van het traject een review schrijven en ze de kans geven om alles punten op te lossen maar dat verandert nu niks meer aan mijn ervaring.
Als kers op de taart kreeg ik alvast de factuur opgestuurd terwijl de werkzaamheden nog niet zijn afgerond, bij het zien van de factuur blijkt deze hoger te zijn dan waarvoor ik dacht te hebben getekend.
Blijkbaar zijn bepaalde zaken geen onderdeel van het totaalbedrag op de offerte en komen die daar nog bovenop, dit is niet door de verkoper verduidelijkt (en zelf natuurlijk ook een beetje schuld aan en had hier verder op moeten doorvragen.)
Helaas was mijn keus om voor een duurdere partij/offerte te kiezen een slechte keuze geweest, het verschil in prijs met goedkopere partijen lijkt zich nergens in te rechtvaardigen.
Mijn advies is dan ook aan anderen, kijk alsjeblieft verder. Slechter kan je het bijna niet treffen.

Antwoord van Zonnemarkt BV
Overall alles goed verlopen.
Rekening houdend met de grote vraag en de drukte in de markt, is het proces van offerte tot oplevering goed verlopen. Tijdens de montage waren er wat misverstanden, welke netjes zijn afgehandeld. Na afronding van de werkzaamheden ben ik netjes benaderd of alles naar wens verlopen is.

Zonnemarkt, zorgenvrij
Aan het begin van het jaar is Guido van Zonnemarkt bij ons langs geweest. Prettige man en gaf veel informatie. Omdat we toch nog twijfelden, is hij op ons verzoek nogmaals langskomen en heeft de hele gang van zaken toegelicht. In de lente lagen alle zonnepanelen op ons dak. Drie mannen hebben de ochtend hard en netjes gewerkt, vriendelijke gasten. Voor ze begonnen netjes met ons afgestemd hoe de leidingen buiten en binnen het huis moesten lopen. Terwijl ze op het dak waren hebben ze zelfs wat kapotte dakpannen vervangen, wat een service! Ook de nazorg met de BTW teruggave lijkt goed te verlopen. We waren aan het begin nogal huiverig gezien het veelvoud aan aanbieders, maar Zonnemarkt was echt een topkeuze! Geen zorgen om hoeven hebben, aanrader.

Een goede installatie
Een goede installatie. Er was geen enkele dakpan kapot gegaan met plaatsen. Een nette monteur die het prima heeft gemonteerd. Nu afwachten wat de panelen aan energie gaan leveren.

Antwoord van Zonnemarkt BV
Na een positief gesprek met Guido…
Na een positief gesprek met Guido besloten om de zonnepanelen bij Zonnemarkt aan te schaffen ipv bij de concurrent. Op de vraag waarom Zonnemarkt duurder is dan de concurrenten was het antwoord dat Zonnemarkt voor kwaliteit gaat, geen prijsvechter wil zijn en ze belang hechten aan een goede koperservaring. Na opdracht gegeven te hebben werd de leverdatum tot mijn verrassing op ongeveer 7 weken na accoord gezet. Lekker snel! Afgelopen maandag een paar uur thuis gezeten vanaf 8 uur, na zelf 3 x gebeld te hebben kreeg ik te horen dat de monteurs niet komen. Ene Floris heeft mij gegarandeerd dat er vandaag (zaterdag) een ploeg zou komen om alsnog de panelen te installeren. Gisteren nog even voor de zekerheid gebeld met de planning en die gaven aan dat ik voor vandaag in de planning sta. Monteurs zouden tussen 8 en 12 bij mij zijn. Om half 1 maar weer gebeld met Floris die mij doodleuk vertelt dat ze vandaag ook niet komen. Wat een waardeloze gang van zaken!! 2x voor niks thuis blijven, medewerkers die hun verantwoordelijkheid niet nemen en een vertegenwoordiger die niet reageert op mail en telefoon. Ik verwacht een snelle en fatsoenlijke oplossing anders mogen ze de panelen lekker aan iemand anders geven!

Goed dienstverlening
Goed dienstverlening, duidelijk offerte traject en netjes volgens afspraak geïnstalleerd.

Professioneel en klantvriendelijk
Zeer professionele installatie, zowel de elektra als de panelen op het dak. Daarnaast waardeer ik de extra stap waarbij ze direct na installatie proactief bellen of alles juist is verlopen. Compliment!

Goede service,
Goede service,
vertegenwoordiger nam na mijn telefoontje contact op en maakte wij een afspraak , dat hij langs kwam, alles bekeken en een goede installatie besteld, alleen wij hadden 414 wp zonnepanelen besteld maar deze waren niet geleverd maar het werden 405wp zonnepanelen kreeg gelijk weer een andere offerte met korting en afgelopen week zijn ze gemonteerd twee jonge mannen ging allemaal goed en netjes kwamen nog de andere dag terug om het geheel aan te sluiten en werkend te maken en alles werkte top zeer tevreden mee!

Antwoord van Zonnemarkt BV
Heel blij met Zonnemarkt!
Ik kreeg uitgebreid en zeer deskundig advies, met als gevolg een snelle en efficiënte levering. binnen 6 weken lagen de panelen op het dak. Veel respect voor de jongens die op het dak zijn geklommen zonder ook maar één dakpan te breken!

Geen "gladde" verkooppraatjes
We waren al een tijdje op zoek naar een betrouwbaar zonnepanelenbedrijf. Via heel tevreden buren kregen wij de naam door van "zonnemarkt". We konden al snel een afspraak maken voor een thuisbezoek. De betreffende vertegenwoordiger kwam deskundig en betrouwbaar over zonder "gladde" verkooppraatjes. De offerte viel ons ook niet tegen. Ook het plaatsen van de panelen verliep gladjes en probleemloos. Wat verder opviel was de uitstekende communicatie en informatievoorziening van het bedrijf. Alles verliep zeer efficiënt waaraan je kunt merken dat het een bedrijf is met veel ervaring op dat gebied. Enige dagen na de installatie werd ik gebeld met de vraag of alles naar wens was verlopen.

Antwoord van Zonnemarkt BV
E-mails beantwoorden niet het sterkste punt
Op 29 september een verzoek per mail gedaan, eigenlijk bij mijn huisleverancier van de panelen op de garage, om eens te kijken voor panelen op het gewone dak. Pas na herhaalde mail, op 2 dagen na een maand geleden, reageert men nu wel. Nee..............niet met excuses voor het missen van de mail, maar ge-emmer dat je niet in het systeem staat. Als de verkoper het daarna ook nog beter weet dan de klant, is de lol er wel af. Waar is de efficiënte sympathieke houding van toen men nog op industrieterrein De Vaart zat??
Meer dan tevreden
Prima adviezen, prettige contacten en professionele begeleiding door Merijn, die me binnen 6 weken door het proces van eerste contact tot aan het leggen van de panelen heeft geleid. Alles werkt naar wens.
Complimenten!

Afspraak is afspraak!
Contact is vanaf het eerste ogenblik zeer vriendelijk, attent en professioneel geweest.
En afspraak is afspraak!
Intake was duidelijk en volledig.
Informatie voorziening was correct en overvloedig.
Installatie; Elektricien was hulpvaardig en deed zijn best om alles "onzichtbaar" aan e leggen.
"Dak" team waren 2 uur verlaat door een eerdere moeizame installatie, maar niets werd afgeraffeld. Keurig geïnstalleerd, zodat ze pas om 19.00 uur (net voor donker) klaar waren. Keurige jongens trouwens.
Dakpannen weer netjes op hun plek en alles werd (verpakkingsmateriaal) weer meegenomen.

Antwoord van Zonnemarkt BV
Goede en positief ervaren project…
Goede en positief ervaren project uitgevoerd door Zonnemarkt. Duidelijke en uitgebreide info voor de opdrachtverstrekking en correct uitgevoerde levering en montage.