ZOOPLUS to bardzo dobry internetowy sklep zoologiczny i od dawna jestem jego stałym klientem. Ma bogatą ofertę produktów (mnie interesują markowe karmy dla psów, ważne suplementy psiej diety dobrej ja... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Szybka i niezawodna wysyłka. Paczka dobrze zabezpieczona. Wszystkie zamówione produkty dotarły w nienaruszonym stanie. Ciekawe promocje, z których chętnie korzystam. Możliwość członkostwa w zooplus cl... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
zooplus – wszystko dla zwierzaka i jego opiekuna zooplus to internetowy sklep zoologiczny, który świadczy kompleksowe usługi dla miłośników i opiekunów zwierząt. Od 1999 roku funkcjonujemy jako praktyczna platforma internetowa z karmą i akcesoriami dla zwierząt. Zaufaj naszemu wieloletniemu doświadczeniu i wybierz wysokiej jakości karmy oraz akcesoria dla psa, kota, królika, papużki czy rybek. Oferujemy szeroką gamę produktów w korzystnych cenach, a przy zamówieniu powyżej 99 zł dostawa jest darmowa! W zooplus znajdziesz produkty od czołowych, zaufanych marek, które od lat cieszą się uznaniem wśród opiekunów zwierząt. Warto zwrócić uwagę także na naszą unikalną ofertę – pełną rozwiązań stworzonych z myślą o różnych potrzebach pupili. Znajdziesz u nas szeroką gamę produktów, które łączą doskonałą jakość, innowacyjne podejście i atrakcyjne ceny. Każdego dnia stawiamy na jakość obsługi, by zakupy u nas były jeszcze przyjemniejsze!
Contactgegevens
Herzog-Wilhelm-Strasse 18, 80331, München, Duitsland
- 0048-122-005-223
- https://www.zooplus.pl/contact_form/
- zooplus.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Dostawa zawsze na czas
Dostawa zawsze na czas, dobrej jakości produkty
Zooplus zawsze wysyła wszystko sprawnie…
Zooplus zawsze wysyła wszystko sprawnie i szybko. Problem stanowia tylko kurierzy InPost, ktorzy kiedy przesylka jest ciezka odsylaja je do nadawcy, rozumiem ze paniom kurierkom jest ciezko dostarczyc przesylki do domu jednak nie usprawiedliwia to zwrotow. Dlatego tez przestalam kupowac najwiekszy CatsBest 80l, poniewaz przy ostatnim zamowieniu wrocil do ZooPlus :( Z mojego doswiadczenia najlepsza firma kurierska to DPD, ktorej kurierzy dostarczaja wielkogabarytowe przesylki od Zooplus do domu. Pozdrawiam Agnieszka

Antwoord van zooplus.pl
Rewelacyjny sklep
Kupuję tu już od kilku lat. Nigdy się nie zawiodłam i co do zakupionych towarów i co do przesyłek ( naprawdę błyskawicznie). Teraz kupuję w abonamencie. Nie muszę pamiętać o zakupie karmy.👍duży 👍
Najlepsze
Szybko, sprawnie, towar zawsze super zabezpieczony, zero problemów. Nie zamówiłabym gdzie indziej. Szczerze polecam i moje yorki również polecają ❤️❤️❤️
Dobre ceny.
duzy wybor karm
duzy wybor karm, system punktowy, a przede sensowne wszystkim rabaty
Zamówienie zostało zrealizowane szybko
Zamówienie zostało zrealizowane szybko, sprawnie i bez żadnych problemów.
Zawsze ok
Szybko, sprawnie i w dobrym stanie - jak zwykle, zamówione i dostarczone na czas i we właściwe miejsce.
Mój kotek jest zadowolony
Mój kotek jest zadowolony. Kotka w górę!
Od Dorci
Nie naciągacie, nie zmuszacie mnie do ciągłego zamawiania. zamawiam według potrzeb mojego psa. Dlatego nie gromadzę niepotrzebnie nadmiaru żywności i się nie marnuje. Do tego dostawy są ekspresowe.
Pozdrawiam.
Bardzo szybka dostawa
Bardzo szybka dostawa, solidne opakowanie, zawsze niezawodne zakupy
Duży wybór i szybka realizacja
Duży asortyment produktów dla moich kotów. Szybka realizacja zamówień. Szybka dostawa. Super oferty rabatowe. Korzystam od lat i jestem bardzo zadowolona z obsługi
Zamówienia są zawsze na czas
Zamówienia są zawsze na czas, czasem produkty są w promocji i zbieranie punktów jest super :)
Dobry wybór
Zawsze paczuszkę mam dostarczoną w dobrym czasie. I produkty są świetnej jakości.
Profesjonalna i szybka obsługa zamówień i zwrotów
Zamówienia zawsze wysyłane są bardzo szybko, a jeśli mam jakieś pytania, obsługa klienta reaguje natychmiast. W ostatnim czasie zwróciłam zamówiony produkt - schody dla psa. Cały proces łącznie ze zwrotem środków na konto przebiegł bez żadnych problemów i również błyskawicznie. Zooplus jest extra!! Polecam!!
Dit is Trustpilot