Het navigatie systeem moest worden verlengd. Voor iemand die niet dagelijks digitaal actief is, is dit zeer complex De medewerker heeft me goed geholpen maar dat heeft wel 2.5 uur geduurd. Verder... Toon meer
Over Peugeot kan ik tot op de dag van vandaag alleen maar levend spreken. Ik rij al 35 jaar Peugeot. Nu heb ik een nieuwe gekocht en hopelijk is die ook okay, maar…..Ik wilde eerst 1/3 van de prijs fi... Toon meer
Meest slechte klantenservice ooit bij een product, ongeïnteresseerd personeel,lossen de problemen niet op.. NOOIT, MAAR NOOIT NOG EN WAGEN VAN DE STELLANTIS GROEP.,ZELFS DE DIRECTE INTERESSEERT HET NI... Toon meer
Communicatie is een zeer moeilijke zaak voor dit bedrijf. Afspraak via callcenter, niet correct door gegeven wat het probleem is. Auto 5 dagen later klaar dan afgesproken. Je kan niemand rechtstreeks... Toon meer
Zeer slechte communicatie bij de lease…
Zeer slechte communicatie bij de lease afdeling, mails worden beantwoord vanaf een no-reply adres, vaak geen enkele reactie na een vraag, ook niet via de chat op de website. Geen ruimte om te overleggen.
Afspraak airbag DS3
Ik probeer al 2 maanden mijn airbags te laten vervangen omwille van een terugroepactie. 3x contact gehad met hun callcenter, waar ze mij amper konden verder helpen. Telkens al mijn gegevens en die van de auto opnieuw moeten geven. Ik krijg een afspraak voor een maand later in Wilrijk. Ik kom daar vanmorgen aan en ze wisten van niks + geen airbags genoeg geleverd dus ze konden mij sowieso niet helpen + gegevens van de auto nog altijd op de vorige eigenaar. Het contactcenter trekt op niks en is enkel voor de show. Dat is trouwens al jaren zo. Amateuristisch gewoon en als particulier kan je er niks aan doen want je moet via hen. Blijf er van weg.
Distributieriem na 3 jaar al stuk – nul service van Stellantis / Citroën
Mijn Citroën C3 Aircross (nog maar 3 jaar oud) had al een versleten distributieriem. Een gekend en erkend probleem bij de 1.2 PureTech-motoren. Toch weigert mijn erkende garage de kosten op zich te nemen omdat ik één onderhoudsbeurt gemist heb wegens privéomstandigheden. De tweede en derde onderhoudsbeurt gebeurden wel tijdig, zonder opmerkingen over de riem bij de 2de onderhoudsbeurt.
Ik heb een klacht gestuurd naar Stellantis / Citroën Belux en… ik krijg geen enkele reactie. Geen bevestiging, geen opvolging, geen oplossing — gewoon totaal stilzwijgen.
Dit is geen klantenservice, dit is pure desinteresse.
Van een constructeur verwacht je minstens enige vorm van communicatie bij een gekend technisch probleem.
Heel teleurstellend.
Opel crossland moet distributie riem zelf betalen
Opel crossland moet distributie vervangen fout bij Opel.
Stellantis betaald niet. Auto was 6 jaar en 2 maanden oud dus zegt stellantis 2 maanden over de datum. Nu is het 10 jaar geworden. Wat zeggen ze nu . Wij kennen uw garage niet dus er wordt niets vergoed. Dit is gewoon een rdw erkende garage. En met originele Opel onderdelen gerepareerd. Alleen stuk goedkoper.
Maar geen cent betalen ze. Wat kun je nu nog doen tegen zo’n slecht bedrijf.
Geen financieringscontact aangaan.
Zeer slechte ervaring.
Geld wordt van rekening gehaald zonder dat er een verlenging van abonnement werd aangevraagd.
Auto overgelaten aan garage die restwaarde naar hen overmaakt, toch halen ze het nog van onze rekening plus teveel aflossingen. Telefonisch contact verloopt zeer moeizaam. Klachtenformulier via hun site werkt niet fatsoenlijk.
Ik raad niemand aan om hier een financieringscontract mee af te sluiten!!!
Peugeot Rifter
Peugeot Rifter, is nu net 6jaar en net afbetaald. In die 6 jaar nog niets als miserie mee gehad. 3 keer motorproblemen, nu zou de distributieriem vervangen moeten worden, de remschijven voor de zoveelste keer terwijl dit niet kan dat het zo snel moet vervangen worden. Als ik vraag hoe dit komt, krijg ik als uitleg dat ik meer moet remmen op de motor en niet op de remmen zelf (wij weten wel hoe we moeten rijden en terugschakelen hoor!). Nooit maar dan ook nooit koop ik kog een peugeot of iets van stellantis groep. Grapke gaat ons weer +-1600 euro kosten. Ik raad iedereen van vrienden, familie en kennissen af om een peugot te kopen of een ander merk via Stellantis!!!
Erger dan Stellantis bestaat niet!
Erger dan Stellantis bestaat niet!
En dat zeg ik niet snel. Wat een zootje ongeregeld en zo onvriendelijk. Niks functioneert daar.
Kapotte auto geleverd en ze trekken hun handen er volledig van af, Facturatie wordt niet aangepast, er valt niet mee te praten.
Ga NOOIT met Stellantis in zee. Spijt met alle haren op mijn hoofd.
Wacht al 4 maanden op mijn geld ong 960…
Wacht al 4 maanden op mijn geld ong 960 € voor km die ik niet gereden heb . Meermaals telefonisch contact. En mails geen gehoor.dit is een crimineel bedrijf. De enkele mensen die goede reviews geven verwaren goede garages met dit crimineel bedrijf. Ga vooral niet in zee met dit bedrijf. Een zinkend schip.
Terugroepactie
Terugroepactie: Peugeot uitlaatemmissie voldoet mogelijk niet aan de emissietesteisen. De eVCU die geupdate moest worden. Halve maand geleden was dit al gecheckt en zou het al goed moeten staan.
Stellantis ziet in hun systeem dat de update is uitgevoerd. 40 minuten als nummer 1 telefonisch in de wacht... Wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Wassink Zutphen zegt "is uitgevoerd RDW is traag, soms kan het wel een half jaar duren."
RDW zegt dit minstens binnen een dag geregeld te hebben maar zien niks in hun systeem over dat het is uitgevoerd is + geeft aan dat de leveranciers die dit moeten aankaarten bij de RDW die doen dat soms in grote batches, meerdere autos tegelijk aanmelden/bijwerken en dat hier de traagheid inzit.
Dus Stellantis, pak die batches aan of geef teminste aan dat het zo in jullie systeem om de zoveel maanden pas de wijzigingen doorvoeren. (Bijvoorbeeld om de maand, om het half jaar)
Airco kapot van Peugeot E2008
Airco kapot van Peugeot E2008. Compressor moest worden vervangen. Levertijd onbekend. Net in deze periode vakantie gepland. Met temperaturen van 35+ en een kind van 4 jaar is het onverantwoord om in auto zonder airco te gaan rijden. Vervangend vervoer was geen optie, ook geen korting. Nu nog weken wachten totdat airco gerepareerd is. Erg onvriendelijke klantenservice. Totaal geen begrip en reageren vrij onbeschoft.
Onterecht een factuur sturen van duizenden…
Een factuur sturen van duizenden euro’s, terwijl met een premium flex contract er helemaal geen nabetaling gedaan hoefde te worden!
Dan sturen ze een creditnota, maar worden de duizenden euro’s eerst wel van mijn rekening afgeschreven! Nu maar hopen dat ik het snel terugkrijg.
Airbag vervangen C3
Vanaf januari al bezig om de airbag van de C3 te vervangen.
Ik moest wachten tot ik een brief krijg van Citroën NL. Deze vorige week gekregen. Afspraak staat nu voor 30 juni. Nu 10 dagen niet rijden? Hoe dan? Puur om geen claim te krijgen. Geen vervoer deze dagen en Citroën doet het makkelijk af!
Stellantis, blijf er weg..
Beloftes stellen niets voor bij Stellantis en service oei, oei, oei.
Met grote bombarie is de electrische Jeep Avenger in 2023 gelanceerd.
De prijs was te duur tov hetgeen je kreeg en tov de concurrentie. Alles wat je kon bedenken zat er wel STANDAARD op!
Nadat de aanschafprijs op advies was verlaagd, ging het stiekeme gedrag erin sluipen, de meest opvallende , de warmtepomp, zat er ineens niet meer standaard op. Neen die was heel stilletjes onder de noemer OPTIES geplaatst. De prijs was verlaagd, maar als je de auto wil kopen , zoals Stellantis hem gelanceerd heeft, ben je nu zelfs duurder uit. Ook het prachtige Uconnect, om je auto via de app te kunnen uitlezen, is waardeloos. In de proefperiode is de app niet aan de gang te ķrijgen en na 5 maanden proeftijd vraagt dit bedrijf er €12,- per maand voor. Dan kun je toch beter een Chinese auto kopen, simpele app. Gemaksvriendelijk en gratis bij de aankoop van je voertuig. Stellantis is een kil, afstandelijk en alleen maar op de cijfers gericht bedrijf, het vertrouwen van de klant interesseert dit bedrijf helemaal niets. Ik heb helaas alles pas ontdekt na de koop van de Jeep, maar heb spijt als haren op mijn hoofd. Lees je eerst goed in, want dit bedrijf heeft nogal wat merken in beheer, denk aan Opel, Citroën, Peugeot en noem maar op, hun houding en gedrag is overal hetzelfde. Blijf er weg, de autobranche heeft altijd al moeite met klantvertrouwen gehad, maar Stellantis spant de kroon
Pure tech is 100% pure pech
Pure tech is 100% pure pech
Net als miljoenen anderen ben ook ik slachtoffer geworden van de Pure pechmotor van Stellantis. Eén of andere slimmerik heeft het verzonnen om de distributieriem door de hete olie te laten lopen. Gevolg; miljoenen gedupeerden en miljarden aan schade bij de klanten. En wat denk je? Je krijgt geen ene cent van deze fraudeurs vergoed. Ze komen met smoesjes als; je hebt de verkeerde olie gebruikt of je hebt niet tijdig een servicebeurt gehad. Volgens Stellantis is elke 1000 km 1 liter olieverbruik hartstikke normaal. Hun speciale 0-30 olie is net als water, het verdampt door de hitte in de motor. De distributieriem brokkelt langzaam af en laat het oliezeefje verstoppen met alle gevolgen van dien. Hoe kan het dat deze boeven hier ongestraft mee wegkomen? Hoe krijg ik mijn schade vergoed? Je krijgt deze auto’s niet eens meer aan de straatstenen verkocht. Voor mij en iedereen die ik ken nooit meer een auto van Stellantis. Als het mogelijk was dan zou ik alle technologie waar Amerikanen een handje in gehad hebben afstand van nemen.
slechte service heel traag in…service
slechte service heel traag in antwoorden van de whapsupp of chat waardeloos en mensen op kosten jagen
Wat een amateurisme
Doe alsjeblieft nooit zaken met deze amateurs. Nog nooit zoiets meegemaakt. Ik zal er geen lang verhaal van maken, maar ze wimpelen je constant af, beantwoorden je vragen niet. Maken veel domme fouten en doen er dan lang over om die te herstellen.
Ik heb onterecht incasso's gekregen van duizenden euro's en daar vervolgens wekenlang elke keer over gechat, waarna je keer op keer naar email wordt verwezen en de emails negeren ze gewoon. Echt niet te doen. DOE HET NIET mensen, dit is echt een ramp
Dit zijn criminele mensen
Dit zijn criminele mensen. Koop hier geen auto. Wees gewaarschuwd.
Katalysator = Oliefilter
Mijn diesel-wagen is afgekeurd op de jaarlijkse controle. Afgekeurd voor een te hoge uitstoot.
Dus naar Stellantis (Wijnegem) waar ik 3 wagens heb gekocht door de jaren heen. Ik laat een klein onderhoud doen en graag ook het euvel repareren zodat ik terug naar de keuring kan voor een herkeuring.
Er volgt een offerte van .. €5.600-
Jawel, er wordt €4.100- aangerekend voor een Katalysator. De rest is een klein onderhoud.
Op mijn vraag waarom een Katalysator zoveel geld kost komt het antwoord dat ze enkel originele onderdelen gebruiken van Fiat (Ducato).
Maar dit wil ik niet betalen, kunnen we geen ander merk gebruiken om mijn katalysator te vervangen? Antwoord: Neen doen we niet.
Later op de dag ga ik mijn wagen terug ophalen omdat we niet tot een overeenkomst komen qua budget, blijkt er toch een offerte opgemaakt met een lagere kost voor de Katalysator nl. €3.130-
Er wordt tevens aan het onthaal uitgelegd dat de huidige Katalysator defect is, dit blijkt uit de test die ze hebben uitgevoerd.
Thuisgekomen, bel ik ze terug op om te vragen waarom er niet eerst is gekeken naar de roetfilter.. ?
Met wat gestamel aan de telefoon wordt er duidelijk gemaakt dat het computersysteem eigenlijk Oliefilter bedoeld maar Katalysator heeft geschreven ?!?!
Vanwaar dan de uitleg aan het onthaal over de Katalysator ?
Laat maar zitten, ik blijf hier nu ver vandaan.
Een klant is geen ATM machine,
Een klant wil duidelijke transparante uitleg en een correcte verrekening. En dit mag best samen met de offerte, niet erna.
Waardeloze klantenservice en geven geen geld terug
Waardeloze klantenservice. Alleen maar bereikbaar via mail en via de chat. Via de chat reageren medewerkers nonchalant.
Per ongeluk 2x het bedrag overgeschreven dat ik maandelijks dien te betalen. Via de chat wordt gezegd dat ik het terug ga krijgen. Tot op heden nog geen bevestigingsmail gehad dat dit in orde gaag komen of een terugstorting gezien terwijl we al bijna 3 weken verder zijn.
Aan de reviews te zien is de meerderheid er niet over te spreken.
Ik zal als mijn contract gedaan is never nooit een auto meer leasen via deze maatschappij en ten zeerste afraden aan personen die dit overwegen in de toekomst.
Stellantis schrijft maandelijks een…
Stellantis schrijft maandelijks een bedrag af van mijn creditcard. De auto heb ik sinds 24 februari niet meer op mijn naam staan. Regelmatig een mail gestuurd dat ik de auto niet meer in mijn bezit heb en met het verzoek de incasso stop te zetten. Er gebeurt helemaal niets. Hoe vaak moet ik nog contact opnemen dat de bedragen niet meer worden afgeschreven?