Het navigatie systeem moest worden verlengd. Voor iemand die niet dagelijks digitaal actief is, is dit zeer complex De medewerker heeft me goed geholpen maar dat heeft wel 2.5 uur geduurd. Verder... Toon meer
Over Peugeot kan ik tot op de dag van vandaag alleen maar levend spreken. Ik rij al 35 jaar Peugeot. Nu heb ik een nieuwe gekocht en hopelijk is die ook okay, maar…..Ik wilde eerst 1/3 van de prijs fi... Toon meer
Meest slechte klantenservice ooit bij een product, ongeïnteresseerd personeel,lossen de problemen niet op.. NOOIT, MAAR NOOIT NOG EN WAGEN VAN DE STELLANTIS GROEP.,ZELFS DE DIRECTE INTERESSEERT HET NI... Toon meer
Communicatie is een zeer moeilijke zaak voor dit bedrijf. Afspraak via callcenter, niet correct door gegeven wat het probleem is. Auto 5 dagen later klaar dan afgesproken. Je kan niemand rechtstreeks... Toon meer
Wij hebben 2 lease auto's via…
Wij hebben 2 lease auto's via stellantis..
Maar pas op bij het afsluiten van een lease contract....bij teveel gereden km moet je bijbetalen....maar door omstandigheden rijden wij met 1 auto ni veel minder km.. 10000 minder .maar het contract kunnen/willen ze niet aanpassen. Maar aan het eind van dat contract, krijg je de km die je niet gereden hebt niet vergoedt...maar maandelijks betaal je dus wel teveel..
Dus alles in hun voordeel...
Dit is de slechtste lease maatschappij…
Dit is de slechtste lease maatschappij van Nederland
Contractbeheer niet te bereiken
Gaat van alles fout al 6 maanden maar lossen niks op
Bedriegers
Bedriegers ! Auto's verkopen met verborgen gebrek. De zogenaamde 1.2 PureTech motor. Koop deze zeker niet! En dan zich nog terugtrekken van garantie. Nooit nog een wagen met Stellantis motor erin.
Onbereikbaar
Onbereikbaar, onbetrouwbaar en ik ga een melding maken bij Kifid.
Als aanvrager moest ik diverse documenten uploaden en Idin link werkt niet. Na talloze pogingen van mailen en whatsappberichten krijg ik als nieuwe klant geen respons noch contact. Tot overmaat van frustratie mailde ik naar een mailadres wat op hun offerte staat en kreeg ik een respons dat dat mailadres niet klopt.
Ik wil dat mijn aanvraag wordt ingetrokken en dat lukt niet. Ik zal ook de autoriteit privacy inlichten want het is onduidelijk waar mijn privacygevoelige informatie terecht is gekomen. Mijn advies: blijf weg bij Stellantis!
Deze mensen zijn onbereikbaar
Deze mensen zijn onbereikbaar. Op emails word niet gereageerd. Je word steeds van het kastje naar de muur gestuurd.
Frustrerend
Update 24 april: de medewerkers van de klantenservice (telefonisch, chat en app) zijn erg behulpzaam geweest in de afgelopen weken.
Al weken bezig om contact te krijgen met contractbeheer over een aantal contractuele vragen. Telefonisch kunnen ze je inhoudelijk niet verder helpen want je moet naar contractbeheer, via de chat kunnen ze je niet helpen want je moet naar contractbeheer. Contact met contractbeheer kan alleen maar via email en antwoord krijgen duurt hartstikke lang en dit voor een aantal simpele vragen, die wel haast hebben voor mijn persoonlijke situatie.
Teleurstellend
Ik dacht dat ik in januari 2021 mijn lening te heb afbetaald krijg ik nog een rekening van € 33.10.
Ik heb via mail gevraagd waarvoor ik dit moet betalen.
De informatie wordt mondjesmaat gegeven. Ik had gemaild dat ik pas ga betalen als ik goede info krijg.
Vervolgens betaal ik het resterende bedrag. Tot mijn schrik zie ik bij de BKR dat ik een achterstand code heb. Ik heb vervolgens gevraagd of dat er hersteld kan worden. Word er mondjesmaat gereageerd dat de lening is afgesloten en men kan niets doen. Volgens de bkr kan dat wel. Ik word van de kastje naar de muur gestuurd
Dit heeft als gevolg dat ik geen lening of iets anders aanvragen. De verstrekkers zeggen dat ik een achterstand heb, Dit frustreert ongelooflijk veel.
Lease auto onverzekerd
In jan. 2025 kregen wij een boete op de mat van bijna
€ 500,-, wegens op 3 dec. 2024 rijden in onze onverzekerd Peugeot 208, Eind okt. 2024 hebben wij de auto in gebruik genomen. Op het contract staat een verkeerd kenteken. Een "groene kaart" hebben we ook niet gekregen. Bij de RDW zien we dat de auto pas verzekerd is per 1 jan. 2025. Diverse telefoontjes gepleegd. Ze geven hun fout toe, "ze zijn er mee bezig". Dit gaat al weken zo. Zelfs op een aangetekende brief reageren ze niet! Niets is tot nu toe rechtgezet. GEEN ENKELE REACTIE!
Financiering regelen is een ramp!
Wij zijn al 5 weken bezig met het rond krijgen van een financiering. Telkens mist er een formulier of handtekening. Het programma werkt ook niet goed.
Het verkooppunt heeft al 4 keer de gevraagde formulieren opgestuurd, maar Stellantis verzint steeds iets anders wat er zou ontbreken. De berichtjes die wij krijgen over wat er ontbreekt, zitten vol schrijffouten, dit komt ook niet erg professioneel over.
Stellantis zelf is niet te bereiken. Je mag een Whatsappje sturen, waarop je dan een kort en nietszeggend antwoord krijgt. Er is een chat op de website, maar er is of niemand beschikbaar of je wordt eruit gegooid. Op mails reageren ze niet en op het algemene telefoonnummer krijg je te horen dat je bij het verkooppunt van de auto moet zijn.
Wat een waardeloos bedrijf!
De voorpret van de nieuwe auto is wel verdwenen hierdoor!
PSA Stellantis neemt geen…
Update: onderstaande klacht heeft geleid tot contact met PSA/Stellantis, en vervolgens heeft zowel de dealer als PSA/Stellantis contact met ons opgenomen om aan te geven dat dit geen goede gang van zaken is geweest, en dat ze er alles aan doen om het zo snel mogelijk te verhelpen. Een dag later konden wij wél een vervangende auto ophalen bij de dealer. Daarom: mijn complimenten voor de wijze waarop er met mijn klacht is omgegaan! Blijft staan dat de bereikbaarheid beroerd is, maar dat is waarschijnlijk een bewuste keuze en geldt voor heel veel organisaties.
------------------------------------------
PSA Stellantis neemt geen verantwoordelijkheid voor een auto waar de dealer de boordcomputer uit heeft gehaald, opgestuurd naar 'de fabriek', niet wetende wanneer deze terugkomt, biedt geen vervangend vervoer ook al staat in de overeenkomst dat er vervangend vervoer geboden dient te worden als de auto langer dan 72 uur bij de dealer moet blijven voor reparatie.
Standpunt dealer en PSA Finance: de auto staat feitelijk niet bij de dealer, maar bij u voor de deur te wachten tot het onderdeel terug is van weet-ik-veel-waar. De auto is weliswaar nauwelijks bruikbaar (geen navigatie, telefoon, park-assist, verwarming, radio, etc.) maar alleen als de auto bij de dealer staat krijgt u vervangend vervoer.
Dit is de chat met 'klantenservice':
18-2-2025, 09:34:18
Donny
Goedemorgen, wat kan ik voor u betekenen?
Dag Donny, Wij hebben nu al twee maanden een ondeugdelijke auto, en geen uitzicht op een einde. Waarom biedt de dealer ons geen vervangend vervcoer?
Donny
wij kunnen helaas niet vertellen waarom de dealer u geen vervangend vervoer bied. u heeft hier recht op wanneer uw auto bij de garage staat. dit wordt na 72uur vergoed
De auto staat weliswaar bij ons voor de deur, maar zonder computer in het dashboard. Die heeft de dealer gedemonteerd en ergens naartoe opgestuurd. Daardoor: geen navigatie, geen regelbare verwarming, geen telefoon, Samengevat: ondeugedelijk. Best te doen voor een paar dagen, maar niet voor maanden zonder uitzicht op een einde. Wij leasen niet van de dealer, dus feitelijk blijft PSA in gebreke.
Donny
ik snap uw frustratie. echter is de dealer verantwoordelijk voor het verzorgen van het vervoer, wij kunnen hier helaas niks aan doen
U bent toch de vertegenwoordiger van de organisatie die een ondeugdelijk product levert?
Wij betalen u, niet de dealer.
Donny
helaas kan ik niks voor u veranderen in deze situatie, de dealer is verantwoordelijk voor het verzorgen van het beloofde vervoer
Maar de dealer doet dit niet. Kunt u de dealer hiertoe aanzetten?
Mijn jurist denkt anders over uw verantwoordelijkheid in deze.
Donny
helaas heb ik die mogelijkheid niet. dan zal u even een mail moeten sturen naar: 'contractbeheer'
helaas, helaas, helaas... Maar goed, dan constateer ik dat ik u de gelegenheid heb geboden om te bemiddelen, maar dat u hieraan niet kunt of wilt meewerken.
Kunt u wel financiele compensatie bieden voor het in gebreke blijven?
Donny
ik mag die beslissing niet maken vanuit mijn positie. u zal hiervoor dan een mail moeten sturen naar: 'contractbeheer' of telefonisch contact op moeten nemen met 088-2012 600 tussen 11;00-15;00
Deze chat is dus 'helaas' alleen een zoethoudertje. U kunt niets voor mij betekenen, terwijl u de organisatie vertegenwoordigt waarmee ik een overeenkomst heb gesloten met daarin wederzijdse rechten en verplichtingen?
Wilt u alstublieft mijn vraag beantwoorden?
Donny
ik begrijp niet wat voor antwoord u wil hebben met deze vraag. volgens mij geven mijn voorgaande antwoorden voldoende antwoord op de huidige vragen. waaruit blijkt dat ik vanuit mijn positie niet de macht heb om voldoende voor u te kunnen betekenen.
'Dat klopt' of 'dat klopt niet'
Donny
helaas is de klantenservice niet de plek waar de beslissingen worden gemaakt. vandaar dat ik u het mail adres heb aangeboden waar ze meer voor u kunnen betekenen.
ik wil niet verplicht worden om te mailen, ik vind een chat al heel afstandelijk. Ik wil live contact, maar niet tussen 11 en 3 ik werk namelijk ook. Kunt u ervoor zorgen dat iemand mij belt, buiten dat kleine tijdsvenster?
Donny
ik kan navragen of u teruggebeld kan worden buiten die tijden. echter is onze telefoon lijn zelf alleen maar actief tussen 11-3 dus kan ik niks garanderen.
U heeft het over 'klantenservice' en tegelijkertijd over 'niks garanderen'. De reviews die ik op internet las worden door dit gesprek bevestigd. Deze chat gaat daar integraal onder.
Dank voor uw tijd.
10:01:08
Er werd teveel olie in onze alfa…
Er werd teveel olie in onze alfa guillia gedaan bij het onderhoud. Men zei dat oliesensor stuk was en dat de olie in het carter wel ok was. Onder voorbehoud ging dit 460€ kosten! Deed zelf de controle er was nog 0,6l teveel in. Aldus raakte de luchtfilter vol olie en de luchtmassasensor stuk. En stellantis reageert niet natuurlijk. Knoeiwerk aan 90€ per uur!
Extrerem langer levertijd onderdelen Stellantis / Opel
Denk goed na of je een auto van Stellantis wil aanschaffen. Onze in 2024 aangeschafte Opel Astra SW werd van achteren aangereden waarna een behoorlijke schade ontstond. Reparatie duurde lang vanwege onderdelen die in nalevering stonden. Het duurde gewoon te lang en uiteindelijk hebben we de auto opgehaald, waarvan nog een aantal inwendige onderdelen in backorder staan. Maar ook het mistachterlicht en achteruitrijlamp is nog steeds binnen. Dit duurt nu al meer dan 4 maanden... Het ergste is dat Stellantis op geen enkele wijze iets van zich heeft laten horen in de vorm van een telefoontje of brief. Dan had ik nog begrip op kunnen brengen. Ze weten om welke auto het gaat en wat de status daarvan is. Waardeloze mentaliteit.
Ik heb de beruchte natte…
Ik heb de beruchte natte distributieriem gehad van de Peugeot 2008. Deze is ook op andere merken en modellen van Stellantis geplaatst. Met 58000 km begon het met nieuwe distributieriem erop nadat er allerlei lampjes begonnen te flikkeren . Mij was gezegd 175000 of 10 jaar kon het mee. Niet dus . Ruim 1400 euro lichter waar niet op gerekend was . Stellantis geeft niet thuis en de dealer ontkent alles over 175000 km meegaan. Wat een ....... bedrijf die Stellantis. Ze hebben het druk met van alles maar niet met klanttevredenheid.
Wat een bedrijf. Ik rij niet langer meer in een Stellantis auto . Mooi maar dan houdt het gelijk op met de pure tech motor. Ik heb begrepen dat er tegenwoordig een ketting geplaatst wordt in de pure tech motor . Te laat dus .
weken bezig voor een simpele financiering
we zijn al weken bezig met het uploaden van documenten, elke keer via het online portaal dat in verschillende browser allemaal fouten geeft. Je mailt deze partij dan de gevraagde stukken en dan is het weer niet goed. IDIN verificatie werkt totaal niet. De klantenservice op whatsapp en de telefoon kan niks inhoudelijk zeggen. Ook de plaatselijke Opel dealer is ten einde raad en weet niet wat ze nog moeten doen om dit rond te krijgen. Ik hoop nog steeds op een goed einde maar ben er eerlijk gezegd bang voor.
Auto van 2023 tot 2024 geleased
Auto van 2023 tot 2024 geleased. februari 2024 is de auto ingeleverd. Ik kreeg een foutieve nota voor de maand februari waarover ik had gemaild. Ze zeiden dat ik even de eindnota moest afwachten en de aanmaningen kon negeren.
Ze hebben vervolgens een codering geplaatst en mijn bkr registratie na inleveren, gewoon laten staan. Nadat ik een mail met alle bewijsstukken had verstuurd hebben ze de codering verwijderd maar de registratie staat er nu 1 jaar later nog in!!!
Het lijkt erop dat Stellantis nergens aan mee wil werken. Klantenservice heeft geen bevoegdheden om iets te doen. Ze verbinden niet door, reageren niet op mailtjes. Inmiddels heeft bkr zelf contact opgenomen maar ook daar werken ze niet aan mee.
P.s. reden van opzegging was omdat ik een kapotte auto kreeg die in 1 jaar tijd 3x een foutmelding kreeg waardoor hij niet kon laden…..
Wil je zorgeloos rijden? Lease NIET bij stellantis.
Het zijn een stel oplichters vergoeden…
Het zijn een stel oplichters vergoeden binnen de garantie de distributie riem niet goed dat ze op de rand van faillissement staan
Slechte klantenservice
Ik schrik van alle negatieve reacties die ik hier lees maar moet helaas vertellen dat het allemaal waar is. Met Stellantis krijg je geen contact, niet via de mail, niet via de chat, niet via de whatsapp. Toen het telefonisch wel lukte verwees de medewerker mij door naar de chat, mail of whatsapp. Je kunt simpelweg niet een vraag stellen. Ik houd mijn hart vast want ik wil graag mijn contract beeïndigen. Ik wacht nu al drie weken op een serieuze reactie.
Na 5 jaar private lease bij Stellantis…
Na 5 jaar private lease bij Stellantis blij dat deze relatie beëindigd is. Bij het regelen van een vervolg lease contract begon de ellende. Een geautomatiseerde proces zonder contact persoon. Een klantenservice zonder bevoegdheden. Een behandeling alsof wij nieuwe onbekende klanten waren. Nooit meer Stellantis. Een ster is een ster teveel.
Nep voorraad modellen
Waardeloos. Bieden voorraad auto's aan die helemaal niet bestaan. Nadat de aanvraag word goedgekeurd leggen ze alle verantwoording neer bij de dealer. In mijn geval opel dealer apeldoorn. Die kunnen je dan vertellen dat de auto er helemaal niet is. Dealer behandelen ze ook als een hond. Die mag alles uitzoeken en krijgen alle klachten over zich heen terwijl het geweldige systeem van stellantis maar voorraad auto's blijft uitgeven en ze zelfs voor de dealer nog geen tijd maken om hun vragen aan te horen. Als je zelf contact zoekt met ze krijg je een vage helpdesk. Die je alleen maar verteld dat alles goed is. Zelfs nu na een maand hebben ze me nog steeds niks laten horen. Alleen de dealer doet zijn werk bij stellantis.
Technisch waardeloos
Op ICT gebied een onderontwikkeld bedrijf. Waardeloze App bij nieuwe Alfa Romeo Junior; slecht design, beloofde functionaliteiten werken niet en ICT afdeling is niet in staat de app werkend te krijgen.