Banner for Van Mossel Ford - Tilburg

Van Mossel Ford - Tilburg Reviews

Kraaivenstraat 20, 5048 AB Tilburg, Nederland, NL

Afspraak voor grote beurt. Positief is dat het conform afspraak gedaan kon worden waardoor ik er op kon wachten. Negatief is dat ik bij aanvang aangaf dat de wielen niet goed uitgebalanceerd zijn w... Toon meer

De aankoop van mijn eerste autootje ging erg vlot. Degene mij geholpen heeft, Kai, staat ook nog na de aankoop van de auto voor je klaar. Hij zorgt voor een prettige afronding en helpt kundig.

Kai, de persoon die me geholpen heeft is erg kundig vriendelijk. Houd zich ook aan gemaakte afspraken en is ook altijd bereikbaar voor hulp. Fijne werknemer zo moeten ze allemaal zijn. Verder de Ford... Toon meer

Gezellige vent leuk om mee te praten duidelijk staat achter zijn woorden.Komt afspraken na zoals je zou kunnen verwachten zakelijk als het moet maar wel op een vriendelijke manier zeer behulpzaam en o... Toon meer

1. Ford-dealer
  6. Verkoper van tweedehands auto's

Over Van Mossel Ford - Tilburg

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Kraaivenstraat 20, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Nederland

• 013 594 3943
Promotion box for Van Mossel Ford - Tilburg

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

486 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik ben correct geholpen

Ik ben correct geholpen, wat je van een garage met deze naam mag verwachten.

25 juli 2025

Antwoord van Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn om te horen dat we aan de verwachtingen hebben voldaan. We waarderen uw feedback en zijn blij dat u correct bent geholpen. Bedankt voor uw review. Indien u een tip heeft om de volgende keer een hogere beoordeling te krijgen ( 3 sterren is niet waar wij naar streven), dan verneem ik deze graag ;-)
013-5943943
Met vriendelijke groet, Jörgen, vestigingsverantwoordelijke.

Klantvriendelijkheid ver te zoeken

Klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij deze dealer. Afspraken worden niet nagekomen en ze zien je liever gaan dan komen. Tot slot een vreselijk slecht verhaal bij het doorspreken van de rekening. Je vraagt je echt af of je niet gewoon bedonderd wordt.

19 juli 2025

Ik ben jaren lang klant bij Ford…

Ik ben jaren lang klant bij Ford Tilburg. Over het algemeen ben ik erg tevreden met de service.
Net weer een (zo goed als) nieuwe auto gekocht. Er was een probleem met de accu, het duurde wel 3 bezoekjes, maar uiteindelijk is de accu vervangen en zijn alle problemen opgelost, waardoor ik weer vertrouwen in de auto heb.
Alle keren ben ik netjes en snel geholpen.

15 juli 2025

Van Mossel Ford Tilburg

Na een ongeluk dat tot 2 keer toe is geprobeerd te herstellen door Hans van Mierlo autoschade uit Waalwijk heeft Van Mossel Ford zijn werkplaats open gesteld voor een controle van een schade expert van ZLM.

Van Mossel Ford heeft mij hier fantasies en zeer professioneel in begeleid. Auto wordt nu op de juiste manier gerepareerd.
Van Mossel ford BEDANKT, met name Sander die zijn vakkennis duidelijk heeft laten gelden.

11 juli 2025

Antwoord van Van Mossel Ford - Tilburg

Dankjewel voor deze aangepaste review! Fijn dat we u naar tevredenheid geholpen hebben.

Verwarming bleef koud

Verwarming bleef koud. Naar garage. Hadden onderdeel niet op voorraad. Nieuwe afspraak. Bleek het een ander onderdeel te zijn. Deze was alleen ook niet op voorraad. Heb zelf 5 keer moeten bellen of onderdeel binnen was. Pas na 5 weken kon ik weer terugkomen. Toen onderdeel vervangen. Bleek het een onderdeel te zijn uit ouder model. Nu eindelijk in orde

10 juli 2025

Antwoord van Van Mossel Ford - Tilburg

Het spijt ons te horen over de problemen met de verwarming van uw auto en de lange wachttijd. We waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren en herhaling te voorkomen. Dank u voor uw geduld. Fijn dat de problemen uiteindelijk door ons zijn opgelost. Wij hebben ons voltallig receptieteam weer compleet, waardoor u ons de volgende keer weer beter kan bereiken. Mocht u nog iets willen bespreken met mij, neemt u gerust contact op, groet Jörgen, vestigingsverantwoordelijke. 013-5943943

Antwoord van Van Mossel Ford - Tilburg

Bedankt voor uw feedback, wij hebben elkaar al gesproken hierover. Helaas hebben wij op een uitlopende levertijd van de fabrikant weinig invloed en weten wij ook niet altijd met zekerheid waarom een auto vertraagd.. Wel houdt de verkoper u periodiek op de hoogte, helaas is dat bij u onvoldoende gebeurd waardoor u hier zelf voor belde/langs kwam. Nogmaals onze excuses hiervoor!

Fijne en goede service.

Fijne en goede service.

5 juni 2025

Antwoord van Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn dat onze service zo goed is bevallen. Hartelijk dank voor uw feedback! Ik deel dit met ons team, groet Jörgen, vestigingsverantwoordelijke

Goede service bij problemen …

Goede service bij problemen met de gordelhouder door de medewerker balie.

10 mei 2025

Antwoord van Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn dat onze medewerker u goed heeft geholpen met de problemen met de gordelhouder. Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Indien u nog een tip heeft om ons te verbeteren naar een 5 sterren review, verneem ik deze graag! Groet Jörgen, vestigingsverantwoordelijke.

Antwoord van Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen en adviseren. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling.

Het begint al bij het microscopisch…

Het begint al bij het microscopisch klein parkeer terein, waar vervolgens ook nog vrachtwagens worden uitgeladen. In de shop prima ontvangst en ook perfecte leen fiets. Bij onderhoud totaal geen communicatie over wat ze hebben gedaan, wanneer de auto klaar is, en wat het kost (zelf daarover gebeld een aantal keren). Bij aanvraag had ik een vraag gesteld over garantie, s'ochtends nog een keer gemeld, en bij ophalen nogmaals gevraagd. Vervolgens haal je je bus op, op dat sh#t parkeer terrein. Het is omdat in de bus een schuifdeur zit. Kortom, het is omdat we voor garantie aan deze garage min of meer vast zitten, anders kompleet links links laten liggen. Het werk van de monteurs zelf kan ik niet beoordelen, en zal zeker goed zijn. Qua uitstraling, communicatie dikke duim naar beneden.

11 april 2025