Goede en duidelijke uitleg en communicatie! Aardig personeel, helaas gaf mijn auto na korte tijd van aankoop een storing aan en dit wordt meteen geregeld en opgelost, zo wil je behandeld worden na de... Toon meer

In oktober 2023 heb ik hier mijn Opel Astra station gekocht wat al een prettige ervaring was. Onlangs voor een jaarlijkse beurt een afspraak gemaakt en heel prettig geholpen. Ik had vervangend vervoer... Toon meer
Afspraken en doorbellen voor onderhoud en uitvoering gaat goed. Alles volgens afspraak. Vraag wat prijs is bij inruil om dat die dag ook in kaart te brengen is niet gedaan. Bij service balie fijne t... Toon meer
Alles volgens afspraak gedaan. Opel Fontera rijd goed. Zit prima en geschikt voor lange mensen van af 190 cm. Zelfs achter is plaats genoeg voor lange mensen.
Kraaivenstraat 8, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Nederland

Vraagt klanten om een review
Uitstekend! Fijne communicatie uitleg, en een top service!

Antwoord van Van Mossel Opel - Tilburg
Kwam voor vervanging achterruitwisser na meer dan een half uur kwam men mij vertellen dat die niet op voorraad was. Of ik de volgende dag terug wou komen de reparatie zou binnen 5 minuten klaar zijn, maar weer zat ik ruim 40 minuten binnen.
Zeer nette afhandeling van de oplevering van mijn auto !!!
Cas van 't hof Hartelijk Dank Hiervoor !!!
Zeer goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel en goede communicatie.

Wij rijden al van 1986 Opel
dat moet genoeg zeggen
M.vr.groet
Frank Hanhart.

Antwoord van Van Mossel Opel - Tilburg
Vriendelijke man die luisterde naar wat wij graag wilden.

Antwoord van Van Mossel Opel - Tilburg
Na 6 weken kon ik eindelijk op afspraak komen. Helaas konden ze in Tilburg niks doen voor me. De auto moest op transport naar een andere locatie die wel de materialen hebben om hem te maken.
De auto is nu al een maand weg en ik heb nog steeds niks terug gehoord over wat er mee is en wanneer ik hem terug kan verwachten.
Na vele telefoontjes en en steeds beloftes terug gebeld te worden, nu eindelijk na drie weken een leen auto die moest ik wel in waalwijk ophalen terwijl ik mijn auto in Tilburg heb afgeleverd.
Dag nadat ik hem kreeg was de batterij van de sleutel al leeg mocht ik terug naar Waalwijk om de batterij te laten vervangen of zelf doen. Aangezien de benzine ook niet niks kost zelf de batterij maar vervangen.
Tot op heden dus nog geen auto terug en nauwelijks informatie over hoe en wat dus daarom deze recensie.